peki sorun ne? varikosel falan var mi? ya da hormonlarda filan sorun var mi?bu yollardan geçen arkadaşlar varmı sonu mutluluk veya husran deneyımlerınızı beklıyorum
Konu hakkında bi fikrim yok ama Rabbim en kisa ve hayırlı zamanda, size ve tum isteyen ugrasan ciftlere hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Cook gecmis olsun canim uzulmeyin,,hersey allahtan kisaca bizi anlatayim sukur bende sorun yok 4yillik evliyiz,,dr esime varikosel var dedi ileri hiz 13 idi,, amliyat oldu maşallah sayimiz cok yuksek ama ileri,hizimiz hep sifir kaldi ameliyat sonrasi,,,,derken aşılama yaptık negatif, ,ustune dogak yoldan hamile kaldim gekismedi kurtaj oldum,,derken gecen sene tup yaptık dr olur siz iyisiniz vs dedi,,,olmasi,,,suan yine ikinci tup denenesindeyim transferimin 6 gunu, ,dr umitliydi tupe gerek yok vs demişti hatta,,malesef sadece bir yumurtam bolundu oda 3gun orta kaliteye ulaştı ve suan icimde,,,demem o ki,,bizim sayi var ileri hizimiz sifirdan 35 e yukselmis 3yil icinde ama sonuc zorluyo bizi,,ama baska tanidigimizin esinde sperm yoktu tese oldu bir sprem bulundu ve ikizleri oldu onlarin,,,uzulmeyin hersey allahtan tabiki,,eger rabbim canvericekse biz hicbisey yapamayiz vermicekse de bizim elimizde deil,,bu yollardan geçen arkadaşlar varmı sonu mutluluk veya husran deneyımlerınızı beklıyorum
peki sorun ne? varikosel falan var mi? ya da hormonlarda filan sorun var mi?[/QUO
cocukken gecırdiği menenjit ten dolayıı varıkosel amalıyatıda oldu o amalıyattan sonra daha kotu oldu herşey.özelde 2 kez tüp bebek yaptırdık.tabı ozel olduğu için hiç bir tarama yapıldı direk tub bebeğe başlandı sperm çıkışı olmadıgı için testıs amalıyatı yapıldı.ilkinde buluntu ama tutmadı 2.cıde tutmadı 3. ye hazırlandık testıs dede bulunamadı transfer ıptal edıldı şimdi devlete başladık.bakalım araştırma hastanesı burasıda butun taramalar yapılmaya başlandı sonu hayırlı olsun inşallah
Sonradan fark ettım canım Allah ısteyen herkese nasıp etsınkonu sahibi gamnefes
ben sadece duasına içtenlıkle dua ettim canımm
eşimin arkadaşı sperm sayısı sıfırdı tüp bebek yaptılar ameliyatla sperm çıkartılar.2.olmaz diye korunmadılar bile 2. bebekleri oldu ve adam hiçbir şey yapmadı keçi boynuzu falan gibi olunca oluyor.bu yollardan geçen arkadaşlar varmı sonu mutluluk veya husran deneyımlerınızı beklıyorum
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için şuan siz hamilemisinizCook gecmis olsun canim uzulmeyin,,hersey allahtan kisaca bizi anlatayim sukur bende sorun yok 4yillik evliyiz,,dr esime varikosel var dedi ileri hiz 13 idi,, amliyat oldu maşallah sayimiz cok yuksek ama ileri,hizimiz hep sifir kaldi ameliyat sonrasi,,,,derken aşılama yaptık negatif, ,ustune dogak yoldan hamile kaldim gekismedi kurtaj oldum,,derken gecen sene tup yaptık dr olur siz iyisiniz vs dedi,,,olmasi,,,suan yine ikinci tup denenesindeyim transferimin 6 gunu, ,dr umitliydi tupe gerek yok vs demişti hatta,,malesef sadece bir yumurtam bolundu oda 3gun orta kaliteye ulaştı ve suan icimde,,,demem o ki,,bizim sayi var ileri hizimiz sifirdan 35 e yukselmis 3yil icinde ama sonuc zorluyo bizi,,ama baska tanidigimizin esinde sperm yoktu tese oldu bir sprem bulundu ve ikizleri oldu onlarin,,,uzulmeyin hersey allahtan tabiki,,eger rabbim canvericekse biz hicbisey yapamayiz vermicekse de bizim elimizde deil,,
Suan belli deil canim,2,ci,denemedeyim,,9,cu,gunum inşallah hamileyimdirÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için şuan siz hamilemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?