Eşimde bende çok stresliyiz. Lütfen yardımmmmm!!!!

Stresli24

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
5
0
6
38
Arkadaslar merhaba konuyu dogru yere açtım mi bilmiyorum. Aranıza yeni katıldım. Ama uzun süredir takip ediyordum. 3 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıldır bebis istiyoruz. Malesef olmuyor. İlk istediğimiz zaman doktora gittik. Bazı testler yapıldı her şey normal dedi doktorum. Bir süre ugrastik ama olmadı. Tekrar gittiğimde prolaktinim yukselmisti. Dostineks kullandım düştü. Şimdi de esimde bazı sorunlar var. Çok stres olduğunu söylüyor. Bu durumlar onu fazlasıyla etkiledi. En son 2 gün önce birlikte olmak istediğimde istemedi. Bana sarılıp uyudu. Sabah rüyasında bosaldigini söyledi. Şok oldum. O da cok üzüldü. En son dun biraz yakinlastik bu kez de sertlesemedi. Ne oluyor anlamadım. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım? ???

Arkadaslar merhaba konuyu dogru yere açtım mi bilmiyorum. Aranıza yeni katıldım. Ama uzun süredir takip ediyordum. 3 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıldır bebis istiyoruz. Malesef olmuyor. İlk istediğimiz zaman doktora gittik. Bazı testler yapıldı her şey normal dedi doktorum. Bir süre ugrastik ama olmadı. Tekrar gittiğimde prolaktinim yukselmisti. Dostineks kullandım düştü. Şimdi de esimde bazı sorunlar var. Çok stres olduğunu söylüyor. Bu durumlar onu fazlasıyla etkiledi. En son 2 gün önce birlikte olmak istediğimde istemedi. Bana sarılıp uyudu. Sabah rüyasında bosaldigini söyledi. Şok oldum. O da cok üzüldü. En son dun biraz yakinlastik bu kez de sertlesemedi. Ne oluyor anlamadım. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım? ???
cnmm merhaba gerekli tetkikler olarak neler yapıldı?

Merhaba bana kanla hormon testleri, ultrasonla muayene, idrar tahlili, hsg ve eşime de sperm testi yapildi her şey normal dendi.

Merhaba bana kanla hormon testleri, ultrasonla muayene, idrar tahlili, hsg ve eşime de sperm testi yapildi her şey normal dendi.
prolaktinin yükselmesi tamamen stressten kaynaklanıyor cnm eşinde sende stressi azaltmalısınız gerekirse spor yapın birlikte ovulasyon günlerine göremi ilişkiye giriyosun?

Gerçekten zor durumdayım eşim de çok üzülüyor farkındayım. Ama elinde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yumurtlama günüm epey yaklaştı. Ama bu eşimi daha çok stres yapıyor. Onu zorlamak istemiyorum. Ama birlikte olmazsak bebis nasıl olacak :(

Gerçekten zor durumdayım eşim de çok üzülüyor farkındayım. Ama elinde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yumurtlama günüm epey yaklaştı. Ama bu eşimi daha çok stres yapıyor. Onu zorlamak istemiyorum. Ama birlikte olmazsak bebis nasıl olacak :KK43:
senin yaşadığınn dönemlerin aynılarını yaşadım bunlar bebek olsun diye ilişkiye girmekten kaynaklanıyo akışına brakmamaktan kaynaklanıyo cnm:(

Evet bunun farkındayım. Gerçekten isteyerek sevistigimiz günleri özledim. Gün aşırı ilişki, gün sayma, ovulasyon testi çift çizgi, yumurta kıvamı akınti diye diye adamı ne hale getirdim.senin bebeğin oldu mu canım?

merhaba bende kadınlar klübünü çocuk istemeye başladığım zamanlardan itibaren takip ediyorum.Yaklaşık 2 sene olacak.4 senedir evliyim.ilk 2 sene hiç çocuk istemedik .Soranlara herkes kolaylıkla hamile kalıyor bir problem çıkmaz diye cevap verirdim.Nerden bilebilirdim bu kadar bekleyeceğimi.İlk bir sene şaşkınlıkla ve sürekli okuyarak hesap yaparak geçti.Sonra doktor kontrolleri başladı.1 senedir her ay doktora gitmekten bıktım.HSG çekildi hiç bir şey yok .Sperm testi yapıldı eşime rakamlar normal .FSH ;e2 ;kan değerleri;progesteron ;lh hepsi çok iyi.Ancak Nisan ayında bir tiroid atağı geçirdim; doktorum düşük yaptığımı söyledi.Sonra 3 ay tiroid değerim normale insin diye çabaladım.Temmuz ayında değerler normale döndü yine umut yolculuğu başladı.Ağustos ayında ilk klomen tedavisi .Sonuçta 2 yumurtam vardı ve çatlatma iğnesi ile umutlarım yeşerdi.28 günde bir adet olurum .Ve bu geçen 1,5 senede hiç şaşmamıştı.Ağustosta tam 3 gün gecikti ama sonuç değişmedi.Üstelik nur topu gibi kist ile beraberdim.Doktorum bana moral verdi yinede yumurtlamıştım.21.gün gel bakalım progesteron değerine demişti ki malesef 20.gün regl oldum bile.Anlayacağınız umutlar ekime kaldı.Ama umut etmeye ne gücüm ne halim kaldı.Etrafımdaki herkes hamile kaldı bile.Artık aralarında bir eksik benmişim gibi hisediyorum.Hamilelik haberlerini her duyduğumda yüzümde acı bir gülümseme...İnsanlar çok fena ne olduğunu bilmeden sorguluyor diyemem ki belki de hiç olmayacak ... Ruhum daralıyor bu psikoloji ile olacağı varsa da olmayacak olmasında zaten diyorum bazen.Kendimi özür sahibi gibi hissediyorum.Bu durumun en kötü yanı ise bir sebebin bulunamaması ...İşte böyle en azından buradan yazıp içimi dökebildim.Yoksa içimden bağıra bağıra ağlamak geliyor artık çok zor katlanıyorum her şeye.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki yapacak bir şey olmayınca elin kolun bağlanıyor. Keşke birbirimize yardım edebilsek ne sen acı çekerdin ne ben ne de bir başkası. :(

Malesef bende bebek çalışmaları yaparken eşimle hep kavga ederdim çünkü aynı sizin gibi görev haline getiriyorum yumurtlama günüm geldi ateş olcuyodum ateş düştü çıktı falan diye diye eşimi de stres yapardım istemezdi yorgunum diyip uyuyakalsa ben anne olmak istiyorum deyip surat ederdim.

Kızlar sabredin aynı şeyleri bende yaşadım en son ay hıçkıra hıçkıra ağladım olmayacak diye,adam benden sogudu resmen sürekli bebek için yapar olduk stresten ne yapıcagımızı şaşırdık derken oldu işte bi anda bunun bi dığru zamanı var sabredip beklemekten baska care yok bizim 7.ay da oldu ama 1 2 sene bekleyip kendiliğinden olan bisürü insan var dua edicem size inşallah kısa zamanda güzel haberi alırsınız

Ve size tavsiyem eşinize çaktırmayın yumurtlama günü oldugunu bilmesin anlatmayın sölemeyin siz herşeyi ayarlayın ölçün biçin giyinin çıkın sanki canınız çok istiyomus gibi yoksa adamlar soğuyo ve yapamıyo

Ve size tavsiyem eşinize çaktırmayın yumurtlama günü oldugunu bilmesin anlatmayın sölemeyin siz herşeyi ayarlayın ölçün biçin giyinin çıkın sanki canınız çok istiyomus gibi yoksa adamlar soğuyo ve yapamıyo
ooyy neleri varmış okuyunca bendr kotktum bizde 5-6 y oldu drnioruz devamlı soranlara devamlı daha erken desekte içimizde hep istioruz . her denemede inş. olur diyoruz bizimde sonumuz böle olmz inş.

Gerçekten zor durumdayım eşim de çok üzülüyor farkındayım. Ama elinde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yumurtlama günüm epey yaklaştı. Ama bu eşimi daha çok stres yapıyor. Onu zorlamak istemiyorum. Ama birlikte olmazsak bebis nasıl olacak :KK43:

Merhaba,

Eşinin hormon testlerini yaptırdınız mı. eşindeki sıkıntının sebebi stres olabileceği gibi testesteron hormonu düşüklüğü de olabiliyormuş. Bence bir kan testi ile bakılmasında fayda olabilir.

ama boyle surekli hesaplama yaparak cocuk icin iliskiye girmek zaten bebisin gelisini geciktirir zaten stresten ne hale gelmissiniz birakin simdi olmaz 3 5 ay sonra olur .. yumurtlama gununuzu elbet takip edin ama esinize belli etmeyin oturup konusun cok ustune dustuk bunun ne zaman olursa olsun artik deyin hic birimizn annesi babasi hesaplama yaparak dogurmadi bizi :)

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a hemencecik embriyoannesi blog diye yazın çıkıyo :)

ben klomende sonra gun aşırı ilşkiye girmem gerektıgını eşime çaktırmadım onun hıc kafasını o yönlere cevırmeden bırlıkte olduk sadece stresi ben yasadm onun haberı olmadı yanı sonraları soyledım ama hemen unutturdum tavsıye ederm

Evet bunun farkındayım. Gerçekten isteyerek sevistigimiz günleri özledim. Gün aşırı ilişki, gün sayma, ovulasyon testi çift çizgi, yumurta kıvamı akınti diye diye adamı ne hale getirdim.senin bebeğin oldu mu canım?
Canım eşine bunlardan bahsetme bence. Benim eşimin ruhu duymaz ovulasyon günü imiş akıntımın çeşidi imiş. Ben kendim tahmini günlerde sırnaşırım yanına. Adetime bikaç gün kala sordu senin yumurtlama zamanın mı diye
xenforo-smilies-kk48.gif

Sen kendin tahmini günlerde git eşinin yanına ona bahsetme artık yumurtadan falan

Hayatım bunu işmiş gbı görmek strese sokuyordur bnu bebek denediğşnizi öncelikle untmalosnz bence bırde eczanede evıncap dıye bır e vitamini var ıyı gelır 2 nız beraber alabılrsnz

Back
X