cnmm merhaba gerekli tetkikler olarak neler yapıldı?Arkadaslar merhaba konuyu dogru yere açtım mi bilmiyorum. Aranıza yeni katıldım. Ama uzun süredir takip ediyordum. 3 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıldır bebis istiyoruz. Malesef olmuyor. İlk istediğimiz zaman doktora gittik. Bazı testler yapıldı her şey normal dedi doktorum. Bir süre ugrastik ama olmadı. Tekrar gittiğimde prolaktinim yukselmisti. Dostineks kullandım düştü. Şimdi de esimde bazı sorunlar var. Çok stres olduğunu söylüyor. Bu durumlar onu fazlasıyla etkiledi. En son 2 gün önce birlikte olmak istediğimde istemedi. Bana sarılıp uyudu. Sabah rüyasında bosaldigini söyledi. Şok oldum. O da cok üzüldü. En son dun biraz yakinlastik bu kez de sertlesemedi. Ne oluyor anlamadım. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım? ???
prolaktinin yükselmesi tamamen stressten kaynaklanıyor cnm eşinde sende stressi azaltmalısınız gerekirse spor yapın birlikte ovulasyon günlerine göremi ilişkiye giriyosun?Merhaba bana kanla hormon testleri, ultrasonla muayene, idrar tahlili, hsg ve eşime de sperm testi yapildi her şey normal dendi.
senin yaşadığınn dönemlerin aynılarını yaşadım bunlar bebek olsun diye ilişkiye girmekten kaynaklanıyo akışına brakmamaktan kaynaklanıyo cnmGerçekten zor durumdayım eşim de çok üzülüyor farkındayım. Ama elinde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yumurtlama günüm epey yaklaştı. Ama bu eşimi daha çok stres yapıyor. Onu zorlamak istemiyorum. Ama birlikte olmazsak bebis nasıl olacak
ooyy neleri varmış okuyunca bendr kotktum bizde 5-6 y oldu drnioruz devamlı soranlara devamlı daha erken desekte içimizde hep istioruz . her denemede inş. olur diyoruz bizimde sonumuz böle olmz inş.Ve size tavsiyem eşinize çaktırmayın yumurtlama günü oldugunu bilmesin anlatmayın sölemeyin siz herşeyi ayarlayın ölçün biçin giyinin çıkın sanki canınız çok istiyomus gibi yoksa adamlar soğuyo ve yapamıyo
Gerçekten zor durumdayım eşim de çok üzülüyor farkındayım. Ama elinde değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yumurtlama günüm epey yaklaştı. Ama bu eşimi daha çok stres yapıyor. Onu zorlamak istemiyorum. Ama birlikte olmazsak bebis nasıl olacak
Canım eşine bunlardan bahsetme bence. Benim eşimin ruhu duymaz ovulasyon günü imiş akıntımın çeşidi imiş. Ben kendim tahmini günlerde sırnaşırım yanına. Adetime bikaç gün kala sordu senin yumurtlama zamanın mı diyeEvet bunun farkındayım. Gerçekten isteyerek sevistigimiz günleri özledim. Gün aşırı ilişki, gün sayma, ovulasyon testi çift çizgi, yumurta kıvamı akınti diye diye adamı ne hale getirdim.senin bebeğin oldu mu canım?
Hayatım bunu işmiş gbı görmek strese sokuyordur bnu bebek denediğşnizi öncelikle untmalosnz bence bırde eczanede evıncap dıye bır e vitamini var ıyı gelır 2 nız beraber alabılrsnzArkadaslar merhaba konuyu dogru yere açtım mi bilmiyorum. Aranıza yeni katıldım. Ama uzun süredir takip ediyordum. 3 yıllık evliyim. Yaklaşık 1 yıldır bebis istiyoruz. Malesef olmuyor. İlk istediğimiz zaman doktora gittik. Bazı testler yapıldı her şey normal dedi doktorum. Bir süre ugrastik ama olmadı. Tekrar gittiğimde prolaktinim yukselmisti. Dostineks kullandım düştü. Şimdi de esimde bazı sorunlar var. Çok stres olduğunu söylüyor. Bu durumlar onu fazlasıyla etkiledi. En son 2 gün önce birlikte olmak istediğimde istemedi. Bana sarılıp uyudu. Sabah rüyasında bosaldigini söyledi. Şok oldum. O da cok üzüldü. En son dun biraz yakinlastik bu kez de sertlesemedi. Ne oluyor anlamadım. Lütfen yardım edin ne yapmalıyım? ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?