Esimde de bendede cinsel isteksizlik :(

Ya yazdiklarimi okuyunca gerçekten bende utandım ama iste o ani duygu karmasasi bu site var dediler bende dusunmeden yazdim..yanlis anlamaya açık kelimeler vardi elestirilerimde haklilar

Cok acik ve net olunca ciddi bir sorundan erkek oldugunuz dusunuldu :) dedigim gibi olur boyle seyler umarim sakalarin arasinda bile bir kac detay cikmistir isinize yarayacak :) birde inanin kimse tavsan degil cogu balli anlatim yalan kimseye inanmayin .s duzenli sex bilmem ne :))))) hep hayal dunyasi cogu kisi boyle siz sadece agrili kismi cozumleyin ihmal etmeyin.

Ayni dönemlerde evlenen arkadaşlarımız var arada bu tarz muhabbetler oluyor hani onlae anlattıkca kendi durumalrini bemimki acaba anormal mi demeye baslsdim..durum bundsn ibaret. Evet aldim emin olun. Bir daha seçerek kullanacagim cumlelerimi.ve biran önce doktora gitcem

Bizde ayni durumdayiz.Neden boyle bilmiyorum erkeklerin istekli olmasi gerekmiyo mu

Zaten çıkmak için cebellesiyirum umarim ban yerim de uyekigim iptal olur

Hayir cahil değilim ama yazim sanırım baya cahilce olmuş..haklisiniz

Gercekten suslu anlatimlar inanir misiniz annemin bir komsusu abdest alip islak sacini savurup anneme gelirdi kimisi plaket bekliyor ozel hayatini sacan insani hic sevmem cevremde yani yanlis anlamayin ogrenmek baska ovunmek baska...

Eşinize de cinsellik hakkinda bu uslupla konusuyorsaniz isteksiz olmasi normal sanki
Sorun su ki esimle bu tarz seykeri konuşmuyoruz hiç o bende sorun yok diyor ben bende
Gercekten suslu anlatimlar inanir misiniz annemin bir komsusu abdest alip islak sacini savurup anneme gelirdi kimisi plaket bekliyor ozel hayatini sacan insani hic sevmem cevremde yani yanlis anlamayin ogrenmek baska ovunmek baska...
Üslubunuz ve fikirleriniz icincok tesekkur ederim.bilmiyorum alistik mi artik bu duruma. Ayni okulda görev. Yapiyiruz bazilari sıkılmıyor musunuz diyor mesela ben hic sıkılmıyorum esim keza.öyle. teneffüs aralari bile yanimda. Hani ask vs sıkıntımız yok ama iste cinsel hayatimiz anormal mi yoksa olmasi gerektigigibi mi onu merak ettim.teşekkür ederim sizede

Rica ederim bence olmasi gerektigi gibi herkesin hayat kosulu is yorgunlugu o bu su derken sonuc farkli olabiliyor kendinizi baskalarinin ornekleriyle eksik bulmayin agrinizi cozumleyin , sevgiler

Doktora gittim hanımefendi doktor sorun yok dedi ama iste olmuyor fikir almak istedim sadece hani dogal yollardAn yapılabilecek birsey varmi diye
Gittiğiniz doktoru değiştirmeniz lazım belki çünkü bu durumda size birşeyiniz yok dememeli illaki bir tedavisi vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…