bide ete falan dokundurmaz yemekligimi kiymaligimi pirzola vs ayri ayri posetler elini kokutma der heralde sirf kaynana olmasi bazi konularda yanlis dusunmeme sebep oluyor
bide ete falan dokundurmaz yemekligimi kiymaligimi pirzola vs ayri ayri posetler elini kokutma der heralde sirf kaynana olmasi bazi konularda yanlis dusunmeme sebep oluyor
mrhb kizlar bayram geliyor.... ilk gun esimin ailesinin yaninda olacaz ayri sehirlerdeyiz dun kv konustuk
kurbani köyde kesiyorlar sogukmu dedim evet dedi esimde gidelim diyordu soğukta çocukla gidilmez o zaman dedim.....
sen evde kalacan zaten gorumcenle biz damadim oglum gidecex çocuklarınız hastalanit dedi
belki bigun onceden gideriz dedi bende arefe gunu bayramin ilk guni beraber olmadiktan sonra napim ben geliriz bizde dedim evde napalim die....
gorumcenin cocugu küçük sen onla kal biz gidecex öle düşündük bi dedi....
zaten ilk gun aksam donecex nie gidiomki o zaman ben...
esime agzima geleni saydim ben burda neyim die haberm yok ben hep diom anneme ama huyu o bosver hi de sen ne dersen onu yaparim ben dedi esimde anlayisli biridir....
bana dogru düzgün dese kv kizim sen kal cocuk hasta olur die kalirim zaten ama emirvaki ve mecburmusum gibi sinir oldum konusma sekline
simdi esimi gondermek istemiyorum ama damadi gidip oglu kalirsa ayip mi olur napim akil verin
telden yazdigim icin imla yazim karisik olmus olabilir
gondermek istemememin sebebi zaten biz hep esimle evde kalir dolasir gezerdik onlar giderdi kv benim dedigim olacak tavirlarina gicik oluyorum...
bizimde programimiz olabilir bi ole düşündük öle olacak die sor once insanca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?