esimde gitsin mi

osllam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
103
0
26
Konya
mrhb kizlar bayram geliyor.... ilk gun esimin ailesinin yaninda olacaz ayri sehirlerdeyiz dun kv konustuk
kurbani köyde kesiyorlar sogukmu dedim evet dedi esimde gidelim diyordu soğukta çocukla gidilmez o zaman dedim.....
sen evde kalacan zaten gorumcenle biz damadim oglum gidecex çocuklarınız hastalanit dedi
belki bigun onceden gideriz dedi bende arefe gunu bayramin ilk guni beraber olmadiktan sonra napim ben geliriz bizde dedim evde napalim die....
gorumcenin cocugu küçük sen onla kal biz gidecex öle düşündük bi dedi....
zaten ilk gun aksam donecex nie gidiomki o zaman ben...
esime agzima geleni saydim ben burda neyim die haberm yok ben hep diom anneme ama huyu o bosver hi de sen ne dersen onu yaparim ben dedi esimde anlayisli biridir....
bana dogru düzgün dese kv kizim sen kal cocuk hasta olur die kalirim zaten ama emirvaki ve mecburmusum gibi sinir oldum konusma sekline

simdi esimi gondermek istemiyorum ama damadi gidip oglu kalirsa ayip mi olur napim akil verin
telden yazdigim icin imla yazim karisik olmus olabilir
gondermek istemememin sebebi zaten biz hep esimle evde kalir dolasir gezerdik onlar giderdi kv benim dedigim olacak tavirlarina gicik oluyorum...
bizimde programimiz olabilir bi ole düşündük öle olacak die sor once insanca....

Bence sizde gidin eşinizle birlikte. Kayınvalidenize de biz küçük çocukla gelebiliyorsak herkes kendi çocuğunu yanında getirebilir diyin.

Cevao veriyorum
Gitsin
Sizde gorumceyke cocuklari uyutup cips partisi verin

bizimkilerde köyde keserler bayram namazından önce gidilir ve ben de gitmek zorundayım sizin gibi gitmeme şansım olsa hiç ses etmem valla
ne güzel sıcacık evde oturun görümcede kafa denginse verin kafa kafaya geçirin vaktinizi

valla bence de adam gitsin sonuçta ilk gün kurban kesilecek etler parçalanacak falan bir sürü iş olur,çocuklar da küçükse evde kalmak en mantıklısı...bizde de genelde erkekler gider akşam üstü anca dönerler...bayramlaşma genelde ikinci gün oluyor:44:

sagolun cevaplariniz icin benim sinir oldugum kv sen kalacan die emirvaki konusunca ona sinir oldum bana kizim cocugunuz kucuk siz kalin biz gidip gelelim dese hayhay derim zaten konusma üslubu cok gicikti neyse ben susuyum gitmeyim iisi :-D

bide ete falan dokundurmaz yemekligimi kiymaligimi pirzola vs ayri ayri posetler elini kokutma der heralde sirf kaynana olmasi bazi konularda yanlis dusunmeme sebep oluyor

bide ete falan dokundurmaz yemekligimi kiymaligimi pirzola vs ayri ayri posetler elini kokutma der heralde sirf kaynana olmasi bazi konularda yanlis dusunmeme sebep oluyor

ohh ne güzel daha ne istiyorsun canım keşke biri banada böyle yapsa gece yarısına kadar etlerle boğuşuyorum nasıl olsa çok kalmayacaklarmış gitsin gelsin sonrada rahat rahat gezersiniz işte

ben bi sorun göremedim valla..
eşinde gitsin sende git..

Arkadaşlara katılıyorum ortada hiçbir sorun yok eşiniz gitsin sizde gidin siz evden çıkmazsınız olur biter köylerde sobalar kurulmuştur bile sobada çay demler içersiniz afiyetlehem ne güzel kayınvalideniz elinizi sürdürmüyormuş etlere eliniz kokmasın diye kıymetini bilin.

kayınvaliden seni düşünmüş,genelde gelinler bu dediklerini yapar,kayınvalideler oturur:))))
bence de hiç sesini çıkartıp kötü olma maşallah diyelim

ben olsam gitmem emrivaki den hiç hoşlanmam çünkü.Soğuksa soğuk adam gibi kızım ben böyle düşündüm sen ne dersin diye soraydı biz böyle düşündük ne demek hiç sevmem gitmem de oturur evimde dinlenir keyfime bakarım

git canm ne olacak eşin anlayışlıysa bi gün durup gelirsin eşinin gönlü olur canm

Kayınvaliden emrivaki söylemiş ama boşver:))
Görümcene de belki öyle söylemiştir sen gelme demiştir.
Ben olsam hay hay derdim otururdum evimde:)) Çocuğunda küçük, millet gitmeyeyim diye kırk takla atıyor:)
Senin işine geliyorsa hiç sesini çıkarma emrivaki ya da değil.
Millet halledecek ayağına gelecek etler hazır şekilde:)
Kıymetini bil hiiiç kafana bile takma:)
Eşin gitsin sonuçta ailesi ağır işte yardım etsin eşin hem sende o etlerden yararlanacaksın:)
İlk gün program olmaz ki herkes et derdinde bizim orda da ilk gün gezmeye gidilmez:)

Biz öyle düşündük diyip sizi bu karar mekanizmasına hiç sokmamaları hoş olmamış ama şahsen iş beklemelerindense evde bırakılmak daha iyi geldi bana. Ama eşinin gitmesi uygun düşer. Sonuçta ortada yapılacak işler var etler parçalanacak falan ayıp olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…