Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eşimde azospermiden sonra varikosel de çıktı doktor azosperminin varikoselden olabileceğini söyledi acaba varikoselden se düzelme şansımız varmı :?
saolun kızlar allah razı olsunnnn sizlerden çok kötüyüm anlatammam...(
leyl cim çok saol canım allah razı olsun inş senden tez zamanda meleğine kavuşursun
hepiniz saolun kızlar şuanda hormon testi yapıldı ayrıca genetik tahlili verdik bir ay sonra kesin tanı koyulur bakalım artık...
Canım sen nasil hamile kaldın burda okudum da şuan galiba bebegin var ne tedavi gördünüz siz biraz anlatirmisin?kendini bırakma zamanı değil.şimdi kaç kez test yapıldı kesin mi sonuç bizim de ilk gittiğimiz doktor sizin çocuğunuz olmaz diyip göndermişti,nefret ediyorum ondan,ama sonra gittiğimiz doktor testi başka bir hastanede yeniletti ve ümitlerimiz şimdi yemyeşil...
ayrıca yok kesin diyorsan dua et ki çaresi yine var,iyi bir tüp bebek merkezine gidin ve mikrotese yaptırın bence geç kalmadan.bu da senin imhihanın sultanım sınıfta kalmak yok..
ben o haberi aldığımda da tanırsın belki,beni maat teselli etmişti sağolsun uğurlu geldi inşallah ben de sana uğurlu gelirim.Allah yardımcın olsun...