- 6 Ocak 2019
- 19
- 1
- 1
- 42
- Konu Sahibi emelogrtmn
-
Az onceki hengamenin ardindan elim ayagima titrerken bu kadar kavusabiliyor cumleler. Yorumunuz için tesekkurlerYine Türkçe katili bir öğretmen...
Konuya cevap yazayım, kendisiyle konuşup empati yapmasını söyleyin. Sorumluluklarınız konusunda kaçmak gibi bir lüksünüz olmadığını da...
Iki tane cocugum var birakacak Kimse yok malesefGruba neden katilmiyorsunuz?
Telefonda grubun watshap grubuyla yazisiyor. Ben surekli etkinliklere gidip bizimle ilgilenmedigi için kiziyorum. Oda yalanlar söyleyip eve gelmeyerek gezmelere gidiyorTelefonda kiminlr yazısıyor
Nasıl yalanlar söylüyor ne icin tam olarak ?
İsterseniz bulursunuz! Bahane degil cözüm ariyorduk hani?Iki tane cocugum var birakacak Kimse yok malesef
Grubun watshap grubuyla yazisiyor. Ben gitmesine izin vermeyince de yalanlar söyleyerek gidiyor.Telefonda kiminlr yazısıyor
Nasıl yalanlar söylüyor ne icin tam olarak ?
Bunu cok dusundum ve yaklaşık bir aydir uyguladim. Hatta ona etkinliği için hediyeler bile aldim. Malesef bu saat oldu iki gundur evde yok. Yuz Verdikce de abartiyoTecrübemi paylasşmak isterim ne kadar yüzleşir şikayet ederseniz o kadar o ortama girmek ister yalanlar başlr bir müddet dişinizi sıkıp gidiyorum dediğinde hiçbirsey geldiğinde hiçbirsey demeyeceksiniz zor ama olcak sizinle ilgili evle çıcuklarla ilgili birsey oldugunda geç duyucak neden haberim yok dediğinde sen yoktun diye diye kendini suçlu hissettirceksiniz vurdumduymazlıgınız ilk basta hoşuna gidecek abartacak vs ama dayanın hersey sizin istediğiniz kıvama gelicek zamanla bu arada kendinize bol bol program yapmayı unutmayın
Tesekkurler yorumunuz için. Ben kuaföre dıșarı cikiyorum zaten. Yanlis anlasildim galiba. Bu hobisi nedeniyle esim kontrolunu kaybetme ye basladi ve ben nasıl davranacagimi bilmiyorum diyorum. Haftasonlarini hep ortaya ayirir oldu. Bizimla bağı azaliyor. Ben ne kadar bikac saat dıșarı cikmis olsam da yeterli mi bu durumda. CozemedimKendinize neden bunu yapıyorsunuz ya delirdim. Tek mi yaptınız o çocukları.
İş bölümü yok mu evinizde? Neden çocuklarla sadece siz ilgileniyorsunuz.
Haftada 1 gün belirleyin çıkın dışarı. Çocuklara o bakacak. Bakmasa bile bakacak birini ayarlayacak. Siz çıkacaksınız. Kuaföre mi gidersiniz, sinemaya mı çaya kahveye mi nereye giderseniz gideceksiniz.
Ayyy ben çocuklarımı bırakamam ama evlatlarımmmmm canlarımmm moduna girecekseniz kimseden akıl beklemeyin.
Size çok kızdım. İş güç sahibi. Sürekli gelişme odaklı bir öğretmen gelmiş burada eşim hobisi için bizi bırakıyor modunda yazılar yazıyor.
Silkinip bi düşünün lütfen.
Bu grupla bikac gun dagda kaliyor lar. Iki cocugu bir iki gun kime birakabilirim.İsterseniz bulursunuz! Bahane degil cözüm ariyorduk hani?
Direkt muhabettinize atladım ama o size nasıl bırakıp gidiyorsa diğer hafta siz ona bırakıp gidin?Bu grupla bikac gun dagda kaliyor lar. Iki cocugu bir iki gun kime birakabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?