Esimde ki son degisiklikleri nasıl degerlendirecegimi sasirdim

Bunu cok dusundum ve yaklaşık bir aydir uyguladim. Hatta ona etkinliği için hediyeler bile aldim. Malesef bu saat oldu iki gundur evde yok. Yuz Verdikce de abartiyo
Bu bir süreç tepki aldıkça malesef yüzsüzleşiyorlar elbet pes edecek sabır diliyorum zor ve sinir bozucu bir durum

Eskiden Boyle değildi. Sonradan artti da artti

Bu bir süreç tepki aldıkça malesef yüzsüzleşiyorlar elbet pes edecek sabır diliyorum zor ve sinir bozucu bir durum
Dogru mu yaptım bilmem geldiğinde gelme dedim eve. Büyük ihtimal disarda bu aksam. Hem suçlu hem güçlü. Ben de oyle yalvaracak Don diyecek biri değilim. Ama haketti artık.

Dogru mu yaptım bilmem geldiğinde gelme dedim eve. Büyük ihtimal disarda bu aksam. Hem suçlu hem güçlü. Ben de oyle yalvaracak Don diyecek biri değilim. Ama haketti artık.
Bu konuda doğrumu yanlışmı yaptınız eşinizi tanıyan bir kişi olarak siz karar verceksiniz çünkü bu tür yaptırımlar bazen işe yarar huzur ve düzenin bozulması erkeği korkutur diğer taraftan inat ve gurur ayağına rahatlarmı özürlemi gelir bekleyip görmek lazım bir hafta içinde bir gelişme olmazsa karsıdan siz karşılıklı konusma talebi yapıp basbasa dısarda konusup durmu degerlendirebilirsiniz

Merhaba. Yetişkin insanlara izin verilmez . Gezme istegine saygı duyulur ama sorumluluk vs ihmal edilmeden tabiki. Gitme diye ısrar ederseniz iş çıkmaz hale gelebilir. Gidişata bir bakın sessizce. Ayrıca w upta toplu yazisılıyordur. Ona takılmayın derim.

Bu dağcılık grubu kızlı erkekli mi acaba? Yani başka biri olması durumu geliyor mu aklınıza??

eşiniz bir şeyler karıştırıyor hissine kapıldım.evli barklı çoluk çocuk sahibi adamın sürekli tek başına dağda bayırda konaklama sebebi nedir?

Grubun bicok uyesini de taniyorum. Sorun bi dak elinden dusmemesi. Gidișati olmayacak gibi geliyor. Simdi eve girdi beynime bi agri saplantı resmen. Offff

Grubun bicok uyesini de taniyorum. Sorun bi dak elinden dusmemesi. Gidișati olmayacak gibi geliyor. Simdi eve girdi beynime bi agri saplantı resmen. Offff
Abarttiginizin farkına varin lütfen. Yoksa ruh sağlığınız bozulur.. ortada büyük birşey yok ki..beyninizde büyütüyorsunuz...

Sizin dediğiniz genelde hem bekar olup hem yetişkinlerde geçerlidir.evliler birbirlerine karşı sorumludur. Hafta içi çalışıp bütün hafta sonuda aile olmadan başkalarıyla hobiye ayrılamaz.buna saygı duyulamaz.aynı şeyi kadın yapsa daha büyük bir sorun çıkar hatta erkek tarafından konu sahibemiz iyi bile dayanmış bir taraf istemiyorsa diğer taraf onu takmamazlık yapamaz yani

Kuralları kim koyuyor. Evli diye esim sokaga arkadaslariyla cikamaz mi..Evliyim eşim hafta sonu trekking e gider ben evde olurum sonra benim isim olursa o çocuğa bakar. Evlilik dipdibe olmak da demek değildir. Haa sorumluluklar ihmal edilirse o zaman sorun vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…