Eşimde varikosel var fakar degerler su şekilde doktor tavsiyesi.

handanh1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
135
26
13
Merhaba test yapmistik esimle beraber.

Bana folik asit verdi baksa bi sikinti yok. Esimin sonuclarinada doktor suanlik problem yok sigara birak demisti ama birakmiyor varikosel olup sigara kullanıp hamile olan var mi ?

Esim degerleri.
100milyon sperm
%3 A
%47 b
%20 C
%30 D

Doktor bir sorun yok acele etmeyin keyfinize bakin dedi. Ameliyat gerek yok dedi. Boyle olup cocuk sahibi olan var mi ?

Merhaba test yapmistik esimle beraber.

Bana folik asit verdi baksa bi sikinti yok. Esimin sonuclarinada doktor suanlik problem yok sigara birak demisti ama birakmiyor varikosel olup sigara kullanıp hamile olan var mi ?

Esim degerleri.
100milyon sperm
%3 A
%47 b
%20 C
%30 D

Doktor bir sorun yok acele etmeyin keyfinize bakin dedi. Ameliyat gerek yok dedi. Boyle olup cocuk sahibi olan var mi ?
Ikinizde de sikinti yok keyfinize bakin demis ya.Sakin olun ve her dakika acaba hamile kaldim mi dusuncenizden kurtulun siz ne kadar rshat olursaniz bebeginizde o kadar çabuk olur

Ikinizde de sikinti yok keyfinize bakin demis ya.Sakin olun ve her dakika acaba hamile kaldim mi dusuncenizden kurtulun siz ne kadar rshat olursaniz bebeginizde o kadar çabuk olur
Yani umarim öyledir. Bizimkine sigara icme dedi de boyle icip icip bu durumda olup coxuk sahibi olan var mi acaba.

Back
X