Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Gözünüzü dört açın. Büyük ihtimal yakın cevreniz biliyor bu işi.
Komik şey seni!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Ha
Ne cabuk hüküm giydirdin yaaa ne komiksin öyle. Bence sen hiç mutlu bi kadın değilsin. Sevmemiş sevilmemişsin derim bende sana. Aldattığı kişiyide söyle bari
Kk da bir cok uyenin,İnsanların hayatlarini ne kadar da hafife aldiginin kanıtıBence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Komik şey seni!
Kk da bir cok uyenin,İnsanların hayatlarini ne kadar da hafife aldiginin kanıtı
Herkesi kendin gibi sanma şeklinde bir rahatsızlığın var sanırım allah şifa versinHayat bence kesinlikle hafife alınmalı :)
Konu da öyle çok mühim, hayati değil zannimca
Herkesi kendin gibi sanma şeklinde bir rahatsızlığın var sanırım allah şifa versin
aynen ne guzel konustun be arkadasben ,esinin dekoltesini,bacagini acip gezmesini isteyen adamlari anlamiyorum... anlamakta istemiyorum. sadece kendinin gormesi varken herkese gostermek istemek bi erkekte olabilecek en cirkin davranis bicimi.
Kizlar birakin yaHerkesi kendin gibi sanma şeklinde bir rahatsızlığın var sanırım allah şifa versin
Kizlar birakin yaCeylinimdeceylinim ilkokul 2 seviyesinde cevaplarla hakli cikabilecegini saniyor zannedersem verecegi mantikli bi cvp olmayinca.
Seviyesine inmeye degmez hep beraber kocaman bir iyi geceler dileyip artik gelecek cvplari yok sayalim.
Konu sahibi sen de en kisa surede kocani aldat baksana kocan oyle istiyomus tey allaam yaa
güldürdün beniBence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
güldürdün beni![]()
Hepimizi guldurdu aksam aksam Allah ta onu guldursun, kendini madara etmeyeydi iyiydi :)güldürdün beni![]()
Bence cevap çok açık sizde biliyorsunuz.arkadaslar esimde son zamanlarda giyimimle ilgili cok degismeye basladi kapali biri degilim yerine gore giyinmeyi sseverim eskiden esim diz ustu etek bile giydirmezken simdi mini dekolteli giymemi istiyor bu ani degisimle ilgili ne zaman konu acip sormak istesem konuyu degitiriyor anlamlandiramiyorum bunu bi akil verirmisiniz
Ekrandaki tek göz çıkınca uyması gerekti ama... işte hep aileKizlar birakin yaCeylinimdeceylinim ilkokul 2 seviyesinde cevaplarla hakli cikabilecegini saniyor zannedersem verecegi mantikli bi cvp olmayinca.
Seviyesine inmeye degmez hep beraber kocaman bir iyi geceler dileyip artik gelecek cvplari yok sayalim.
Konu sahibi sen de en kisa surede kocani aldat baksana kocan oyle istiyomus tey allaam yaa