eşimdeki bana karşı degisikligi

Eheheheh aynen yav hiç sevilmedim sen sev beni . Kanka olalım. Çay yapıyım pasta yapıyım sana ?
Ha

Ne cabuk hüküm giydirdin yaaa ne komiksin öyle. Bence sen hiç mutlu bi kadın değilsin. Sevmemiş sevilmemişsin derim bende sana. Aldattığı kişiyide söyle bari

Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Gözünüzü dört açın. Büyük ihtimal yakın cevreniz biliyor bu işi.
Kk da bir cok uyenin,İnsanların hayatlarini ne kadar da hafife aldiginin kanıtı

:):)
Yorumlara güldüm.

Konu benim açımdan da düşündürücü.
Bir adam durduk yere, basit bir sebeple böyle değişmez bence.

Vardır altında önemli bir sebep.
Üstünde durmakta fayda var..

Herkesi kendin gibi sanma şeklinde bir rahatsızlığın var sanırım allah şifa versin
Kizlar birakin ya Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim ilkokul 2 seviyesinde cevaplarla hakli cikabilecegini saniyor zannedersem verecegi mantikli bi cvp olmayinca.
Seviyesine inmeye degmez hep beraber kocaman bir iyi geceler dileyip artik gelecek cvplari yok sayalim.
Konu sahibi sen de en kisa surede kocani aldat baksana kocan oyle istiyomus tey allaam yaa

Ahahah :D hadi optum iyi geceler
Kizlar birakin ya Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim ilkokul 2 seviyesinde cevaplarla hakli cikabilecegini saniyor zannedersem verecegi mantikli bi cvp olmayinca.
Seviyesine inmeye degmez hep beraber kocaman bir iyi geceler dileyip artik gelecek cvplari yok sayalim.
Konu sahibi sen de en kisa surede kocani aldat baksana kocan oyle istiyomus tey allaam yaa

arkadaslar esimde son zamanlarda giyimimle ilgili cok degismeye basladi kapali biri degilim yerine gore giyinmeyi sseverim eskiden esim diz ustu etek bile giydirmezken simdi mini dekolteli giymemi istiyor bu ani degisimle ilgili ne zaman konu acip sormak istesem konuyu degitiriyor anlamlandiramiyorum bunu bi akil verirmisiniz
Bence cevap çok açık sizde biliyorsunuz.

Ekrandaki tek göz çıkınca uyması gerekti ama... işte hep aile :D

aşırı bir istek değilse olabilir tabi yani ailede açık bir aile ise çok tutucu değilse açık insanlarla aynı çevrede ise sizin de taşıyabileceğinizi düşünmüş olmalı. ama rahatsız oluyorsanız aşırı ise açıklık reddedin sizde evde giyersiniz

Back
X