eşimdeki bana karşı degisikligi

eşim benim giyim tarzımı bildiği halde gelip bana açık fiyin falan derse onun altında bişey ararım
kapalı giyin dese de ararım tabi
amacı ne diye düşünürüm :/

Ben farklı düşünüyorum aslında koca istekte bulunmadan kadının kendiliğinden tabiki evde eşine karşı böyle olması lazım. Dışarı çıkarken süslenip püslenip evde ağsı düşmüş pijamalar dağınık toplu saçlarla dolaşmak yanlış geliyor bana. Benim eşim istese seve seve giyerdim, altında başka neden aramayın adam böyle görmek istemiş. Ne güzel hem gözü dışarı da kaymamış olır

bu degışım bır anda olduysa yerınde olsam ınternet gecmışını kontrol ederım.
swinger bu ara aldı basını yurudu.

Normal bir davranış kesinlikle değil,en iyisi bir süre sessiz takipte kalmak.İnternet,telefon vs.
Zamanla çıkar kokusu.

Gençken erkekler daha çok kıskanır. İlişki ilerledimçe oturdukça saçmaladıklarını anlarlar. Eşiniz de kıskançlık yapmanın yersiz olduğunu farketmiş ve sizi yanında güzel giyimli görmek istiyor. :) bu güzel bi gelişme..

Bazi erkkler vardir karisini teshr etmekten hoslanir cogumuza gore ters gelsede boyleeri var

arkadaslar esimde son zamanlarda giyimimle ilgili cok degismeye basladi kapali biri degilim yerine gore giyinmeyi sseverim eskiden esim diz ustu etek bile giydirmezken simdi mini dekolteli giymemi istiyor bu ani degisimle ilgili ne zaman konu acip sormak istesem konuyu degitiriyor anlamlandiramiyorum bunu bi akil verirmisiniz

sen de ondan giyemeyeceği şeyler iste.
empati kursun biraz.
bi de ille de dışarda mı giymeni istiyo.
yani evde açsan olmuyomukio_O

Arkadaslar hepinizin yorumuna tesekkur ederim esimi alip karsima acik acik konustum esim bana cok yakistigini gozunu disariya dikmemek icin bunu benden istrdigini soyledi acik konusmasi sevindirdi beni konuyu tatliya bagladik kisacasi

Tatlıya bağlamanız güzel. .
Yalnız eşinizin fikri çirkin geldi bana..demekki açık giyinenlere bakıyor ama bakmak istemiyor, o yüzden sizden açılmanızı istiyor ki gözü başkasına kaymasın..
Peki ya onun gibi olan diğer erkekler size bakarsa? Af buyurun da sizi teşhir etmek değil mi bu?

ben ,esinin dekoltesini,bacagini acip gezmesini isteyen adamlari anlamiyorum... anlamakta istemiyorum. sadece kendinin gormesi varken herkese gostermek istemek bi erkekte olabilecek en cirkin davranis bicimi.
yani çok mu kötü bişey? istediği gibi giyenebilir koca da biyere kadar karışma hakkı yok bence kocasının giyimine ister mini ister dekolte

Yahu ne var bunda. Siz onun istediği gb giyinmek zorunda değilsiniz o ayrı meselede. Bir erkeğin karının kapalı giyinmesini tercih etmesi ne kadar normalse açık giyinmesini tercih etmesi de o kadar normal yani. O başka adamlar nasıl bakar diye düşünmüyordur ki kendinin nasıl gördüğüyle ilgileniyordur. Aksi sapıklık olur zaten.

Back
X