- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Gözünüzü dört açın. Büyük ihtimal yakın cevreniz biliyor bu işi.
Dalga geçiyorsun bence :)Bence kesin sizi aldatiyor ve sizin de onu aldatıp odesmenizi istiyor. Yoksa bir an da niye böyle bir şey istesin ki ?
Gözünüzü dört açın. Büyük ihtimal yakın cevreniz biliyor bu işi.
olabiliiiiiiiiiiiiiiiiiirrrYa yanındaki kadına bakılınca egoları tatmin oluyo.giy gitsin süslen püslen gez işte
bende öyle düşünüyorum tatlım. doğru tespiteşiniz değişiklik istiyor.Ilıskı de yenı heyecan gibi.
yuhhh o kadar değill artıkkbu degışım bır anda olduysa yerınde olsam ınternet gecmışını kontrol ederım.
swinger bu ara aldı basını yurudu.
yuhhh o kadar değill artıkk
arkadaslar esimde son zamanlarda giyimimle ilgili cok degismeye basladi kapali biri degilim yerine gore giyinmeyi sseverim eskiden esim diz ustu etek bile giydirmezken simdi mini dekolteli giymemi istiyor bu ani degisimle ilgili ne zaman konu acip sormak istesem konuyu degitiriyor anlamlandiramiyorum bunu bi akil verirmisiniz
yani çok mu kötü bişey? istediği gibi giyenebilir koca da biyere kadar karışma hakkı yok bence kocasının giyimine ister mini ister dekolteben ,esinin dekoltesini,bacagini acip gezmesini isteyen adamlari anlamiyorum... anlamakta istemiyorum. sadece kendinin gormesi varken herkese gostermek istemek bi erkekte olabilecek en cirkin davranis bicimi.