Eşimdeki bu ilgisizlik sevgisizlik adı her neyse...bir çare yok mu?

SEVMEYECEGIM27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
179
4
26
Edirne
Başlıktada söylediğim gibi arkadaşlar konu yine yeniden eşim: akşamları gelir gelmez tv telde oyun yada bilg başında..yada uyuyor..ben konuşmasam konuşmuyor doğru düzgün..ve bütün gün aramıyo öldünmü kaldınmı diye:sorunca hep yoğun hep işi var...konuşacak pek kimsem yok memleketlerden uzağız ikimizde...bide çok cimri bana karşı:anlam veremiyorum davranışlarına ayrılmayı bile düşünür oldum ne zamandır,hiç mutlu değilim ama denemediğim bişe kalmasın ilerde kendimi suçlamayım diye sabır sabır diyorum hiç bir değişiklik yok onda aynı sevgisizlik 2 yıllık değil 20 yıllık evli gibiyiz,ailesinin benim üzerimdeki baskıları yönlendirme çalışmaları ve kalıba sokma çabaları yüzünden onlarla resmiyim pek görüşmüyorum aylardır,oda beni böyle cezalandırıyo mu acaba ?anlayamadım bilemedim nereye gidecek benim sonum hayırlısı:

Aynen,sizi yok sayıyor...sen benim ailemi yok sayarsan bende seni yok sayarım.Tipik çocuk kalmış erkek tafrası...SİDİK YARIŞIIIII....

Erkekler bize göre çok az konuşuyor malesef..
Onu da işyerinde fazla harcadıkları zaman eve bişey kalmıyor zaten...
Ben konuşmayı sohbeti severim, eşlerin de yeri gelince arkadaş dost olmaları gerektiğine inanırım
Ha bunu kendi eşimle yaşıyor muyum? Hayır...
2 yılllık değil de sanki 20 yıllık evliyim lafı bana hiç yabancı gelmedi
Eşime çok bunaldığımda ben de söylüyorum çünkü bu sözleri...
Kullandığımız kelime sayısı çok fazla ve onlar da eve yorgun geliyorlar...
Yani yalnız değilsin canım bi çok kişi böyle...

Aynen,sizi yok sayıyor...sen benim ailemi yok sayarsan bende seni yok sayarım.Tipik çocuk kalmış erkek tafrası...SİDİK YARIŞIIIII....

Birisi de çıksa orjinal,kişilikli bir tavır alsa,bir şey yapsa dişimi kırıcam.Kendini ifade edecek,savını kanıtlayacak bir şey yok tabii...
Nolur azıcık katlansan be gülüm ...modu bu... yok sayarsan tüm dertler yok olacak çünkü...görmezden gel arkana at..tipik erkek...
müzakere etmez,cesaret edip ailesiyle uyumunuza aracılık etmez,sizi asla savunmaz,açık oynamaz,tehditle iş görür,kibarı böyle derinden yürür...

bende öyle düşünüyorum zaten..öyle olmasaydı zamanında bana bak gerekirse annem için seni boşarım demezdi..tek erkek çocuğu bide ailenin..

peeehhh boşasın o zaman niye oyun oynayıp hala sizin bahçenizde oyalanıyor...geçsin bunları ...biz bu filmi gördük arkadasım.korkak bunlar.asla aile destegini elinin tersiyle itmez paşalar.Asla anneciginin bitanesi rolunden vazgecmezler...

cnm biz bayanlar evet genelde çok konuşuruz erkeklere göre doğru ama inan ben pek öyle değilimdir yani bende sevmem öyle bıdı bıdı..ama adam donuyo eve geldimi abartıyo yani o sinirlerimi bozuyo otursun benle bayan sohbetine girsin demiyorum ama 1 saat ayırmak hiç olmazsa bukadar zor olmamalı..o ayrı dert..artık kendimi ütüsü çamaşır bulaşık için tutulmuş bi hizmetçi gibi hissetmem ayrı dert..bu işleri annesi yada başka biride yapabilir ama insanın eşiyle paylaşımı farklı olmalı yakalayamadık biz bunu sanırım:

işiniz zormus allah yardımcınız olsun.ama sanki aileye güzel bişey yapsanız sasırtsanız aileside senin eşin bana böyle böyle yaptı filan dese eşinizde size karsı degişebilir.güzel bişey derken mesela seversiniz diye içimden geldi size tatlı yaptım deyip bir aksam eşine beni annenlere götürsene tatlı yaptım onlara gibi söylesen ve gitsen eşinin hoşuna gider değişebilir.

zaten hep ailem olmasa ailem olmasa..şöyle iyiler böyle destekler..ama ömür boyu destek olamazlar ki değilmi?yaş 30 a geliyo ama 3 yaşında çocuk aklı yok valla..başıma bişe gelse ailem destek diye tutturmuştu bir ara yani anlamıyorum ben bayan başıma kendimi bu kadar muhtaç hissetmiyorum pesss...aile aile..yedi evliliğimi..

Ne kadar tanıdık cümleler...
Ben de bazen kendimi gündelikçi gibi hissediyorum ama bi çıkış yolu da bulamıyorum
Eşim çok yoğun çalışıyor benim en büyük sorunum bu...
Eşin yoğun çalışıyorsa bu da olabilir bunalmanın sebebi...

çok yerinde tam durumumu anlattın cnm yaa::) ancak bu kadar olur sabrettim..yaptığım zamnalarda hep bana hep banalar başladı bu kezde boğuldum..mesafede buldum çareyi oda sesini çıkarmıyo güya ama çok şey söylüyo aslında..

yapınca aynen öyle oluyo zatende bu yapmacıklık bu samimiyetszilik ömür boyu..biraz saygı çerçevesi içinde herkez hayatını yaşasa fenamı olur anlamyorum..

sanırım daha önce eşine bu durumu anlatıp çare bulamadın...
evli değilim ama durumunun ne kadar zor olduğunu anlayabiliyorum.
sorunun kökenine insen, yani bu durumun gerçekten ailesine olan tepkinle mi alakalı olduğunu sorgulasan bi?
yoksa kendi yapısı mı böyle... ona göre bilir beklentini ona göre ayarlarsın...

sanırım ne yazıkki yapısındada var odunluk:1 ay mutsuz olsam konuşmasam demezki bu kadında bişeymi var yani ailesiyle iyikende böyleydi aslında ailede girince tam oldu..

yapınca aynen öyle oluyo zatende bu yapmacıklık bu samimiyetszilik ömür boyu..biraz saygı çerçevesi içinde herkez hayatını yaşasa fenamı olur anlamyorum..
tabiki fena olmaz ama demekki eşin ailesi ile sürekli ilgilenmeni istiyo belkide aile bunu zorluyo.her zaman değilsede haftada bir olabilir bence.eşini seviyosan gülü seven dkenine katlanır misali ailesinede katlancaksın bazen.yada ayrılcaksın ama ayrılsanda cogu erkek böyle tekrar evlendıgınde belkı daha kötüsüylede karsılasabılırsın.

Aile derken?

Hala evlendiğinin farkında olmayan, tipik erkek krizi. Anne babaları atın diyoruz sanki. Ama artık "kendisinin bir aile kurduğunu" öğrenmesi gerek. Artık siz bir ailesiniz, sen ve eşin. Anne - babayı geride bırakmak gerek.

belkide değil aile buna mecbur bırakıyo buda bana dayatıyo zorla kabul edeceksin yapacaksın..benim seni sevmemi istiyosan sende ailemi seveceksin diyo bana düşün artık..tekrar evlenmek mi?allah yazdıysa bozsun bende farkındayım tek fabrika bunlar aman aman...

yapma bee psiko... korkutmayın ya beni... :18:
okuyup okuyup paranoyak olacağım yakında...

sevmeyeceğim; yapısında da vardı demek tam oldu...
bi odaya kapatıp dövecen bunları uyuz oldum uyuz burda :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…