- Konu Sahibi SEVMEYECEGIM27
-
yapma bee psiko... Korkutmayın ya beni... :18:
Okuyup okuyup paranoyak olacağım yakında...
Sevmeyeceğim; yapısında da vardı demek tam oldu...
Bi odaya kapatıp dövecen bunları uyuz oldum uyuz burda :113:
yapma bee psiko... korkutmayın ya beni... :18:
okuyup okuyup paranoyak olacağım yakında...
sevmeyeceğim; yapısında da vardı demek tam oldu...
bi odaya kapatıp dövecen bunları uyuz oldum uyuz burda :113:
madem hala bekarsın aysee oku oku sonra hayatına giren adamı iyice tahlil et...evlisi ayrı çekiyor bunlardan ,nişanlısı ayrı,sevgilisi olup bu yaz nişanlanmayı düşünen ama anne marifeti ile facebook una gelin adayı resimleri pas edileni bile okudum az önce...
Tek tipler valla...aynı presten çıkmışcasına...genetik mi,türk kadınana bulaşmış bir lanetmi bilmiyorum.ama çooook yaygın yaaa.
Işin tuhafı bir nesil önce kendi çeken gelin,bir nesil sonra kaynana olarak bayragı devralıyor ve böyle oğluşlar yetiştirip yeni gelin lerin canını yakıyor.devran dönüyyooo...yüce rabbim artık aklı fikri vicdanı hür erkek nesilleri yetiştirmeyi nasip eylesin amin))
korkulacak bir şey yok geç evlen,iyi tart,koşullarını,sınırlarını önceliklerini iyice ifade et...bir de burda yazan tarzda birini bulursan arkana bakmadan kaçççç:))
EVET HEP BENİM ÇABAM ZATEN BEN GERİ DÖNDÜRÜYORUM BEN TOPARLIYORUM BEN BEN...1 KERE ÖZÜR DİLEDİMİ ACABA?SUÇUM EKSİKLİĞİM NE AİLESİ...YAZIKLAR OLSUN İŞTE 6 SENE KOŞTU PEŞİMDEN ÇEVİRDİ GETİRDİ BENİ..AÇIK AÇIK NASIL KONUŞABİLİRİM Kİ?O SANIYO AİLESİNDEN BAŞKA KİMSENİN SEVGİYE İHTIYACI YOK..BENİ NİE ARAMIYOSUN GÜN İÇİNDE DEDİM BUGÜN NE OLDU ARAMADIYSAM NE VAR NE DEDİ HEMEN..KARISINI ARAMA GEREĞİ DUYMUYO...
ya bu aıleler neden boyle!! Oglu bır hayat bir aile kurmus, neden oglunun aklını bulandırıp yuvasının huzurunu bozarsınki..
Esin hangi burc cnm ?? Belki ordan gidebiliriz.. Sende duygu somurusu yap.. Birde neden seni araması gerektıgını sorguluoHay allahım ya..
Hastalanıver yarın meselaSende hiç arama aksam geldiginde seni yatak dosek gorsun bırde ustune sıtemli konusma yap.. Ama sakın guclu olmaya calısma.. Cunku erkekler guclu kadınlara alısıolar nasıl olsa o halleder gozu ıle bakıolar.. Bıraz aklı takılsın sana
Hep fesat kayınvalidelerinmi yalandan tansiyonları inip cıkacakBikerede sen hastalarınver bosver cnm hersey kocan ıcın
cnm asııl benim tansiyon çıksa acillikte olsam fesat ortada gene el kızı işte evlilikten ne beklediğini çok merak ediyorum hala çünkü daha çözemedim bana göre huzur mutluluk sağlık 3.şahıslardan uzak çekirdek aile haa ben demiyorum kendinede söyledim aileni at diye ama beni anla..dedğin çok doğru güçlü göründükçe üstüne geliyolar gerçekten mesela kaynanam hep hasta yardıma muhtaç bir kedi yavrusu gibidir ..görsen dersin bu kadınmı oğlunu dolduruyo::)
eşin tam anlamıyla kapatmış kendini.dolduruuyor olması çoook muhtemel.
Sizi dinlerse kendini ailesine ihanet edicek tarzda programlanıyorlar malesef.
O program dügmesini bir tek annesi bilir bu modellerin.
Biraz duygu sömürüsü,biraz vicdan...
Valla sabır varsa tekrar tekrar iletişimi deneyin.ama kazık yemedikçe ailesini 2. Plana atmayı kabul etmeyecektir.
2. Plan onların varsayımı bu arada...bizim degil elbette ki...ama fikri sabit bu adamların...
nebileyim esini suclu hıssettir.. Cunku gercekten suclu ve bunun farkında degıl
Burcunuz ne tatlım ikinizin?
canım hep böylemiydi en başta da ? Belki yapısı böyle az konuşan ...
ben eşimle konuşamadığım zaman ,, sinirliysem yada o istemesse mektup yazarım
Bu gerçekten işe yarıyor,, bence sende denemelisin şöyle görebileceği bir yere bırakabilirsin ,, içinden ne geliyorsa nelerden üzülüyorsan yazıp okumasını sağlarsan ,, belkide utanıp kendine gelebilir... Yani mutlaka içindeki yazdıklarınızdan birşeyler konuşacaktır en azından ..
Buda işe yaramazsa üzgünüm o zaman gerçekten eşiniz sizi yok sayıyor .. O zaman size tavsiyem çocuğunuz olmadan yolunuza bakmanız olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?