Eşimdeki bu ilgisizlik sevgisizlik adı her neyse...bir çare yok mu?

bence esiniz iki arada bir derede kalmıs.. kayınvalideniz gizli gizli fiseklio olabilir kocanızda bu duygu somurusune aldanıp sessizlesio olabılır..

acık acık konusmayı dene bence.. baktın olmuo bıraz ''seni kaybetme korkusu'' yasasın, sen sessızles.. yoksa bu byle surup gıder en ufak bır sorunda senın caban gerekir.. ki sen robot degılsın!! senınde duyguların sevkate ıhtıyac duydugun zamanlar var suan oldugu gıbı..

acil silkele kocanı bu vurdumduymazlık canını daha fazla acıtabılır.. boyle vur bi ensesine beyni bi yerine gelsin!

erkekler bırbırının kopyasımı anlamıorum

yapma bee psiko... Korkutmayın ya beni... :18:
Okuyup okuyup paranoyak olacağım yakında...

Sevmeyeceğim; yapısında da vardı demek tam oldu...
Bi odaya kapatıp dövecen bunları uyuz oldum uyuz burda :113:

tam bir zombi benimki yatana kadar zombi gibi dolaşıyo evde işte::)bak daha bu sabah 6.30 da uyanmış cnm da cnmmmmmm kalkkkk kavaltııııııı neyse kalktım hazırladım 1.5 saat önce uyanmış evde dolaşıyo zombi:) işyeri eve 5 dk mesafe düşün artık..niye böyle uyandın filan neyse laf döndü dolaştı...bi kavaltı hazırlıyomuşum laf ediyomuşum onuda...bana mecbur değilmiş...gezermiş tozarmış yermiş içermiş...en iyisini yaparmış lafa bakarmısınızzz allah aşkına sabahtan beri kendimde değilim..

yapma bee psiko... korkutmayın ya beni... :18:
okuyup okuyup paranoyak olacağım yakında...

sevmeyeceğim; yapısında da vardı demek tam oldu...
bi odaya kapatıp dövecen bunları uyuz oldum uyuz burda :113:

Madem hala bekarsın aysee oku oku sonra hayatına giren adamı iyice tahlil et...Evlisi ayrı çekiyor bunlardan ,nişanlısı ayrı,sevgilisi olup bu yaz nişanlanmayı düşünen ama anne marifeti ile facebook una gelin adayı resimleri pas edileni bile okudum az önce...

Tek tipler valla...Aynı presten çıkmışcasına...Genetik mi,türk kadınana bulaşmış bir lanetmi bilmiyorum.Ama çooook yaygın yaaa.
İşin tuhafı bir nesil önce kendi çeken gelin,bir nesil sonra KAYNANA olarak bayragı devralıyor ve böyle oğluşlar yetiştirip yeni GELİN lerin canını yakıyor.Devran dönüyyooo...Yüce rabbim artık aklı fikri vicdanı hür erkek nesilleri yetiştirmeyi nasip eylesin amin))

Korkulacak bir şey yok geç evlen,iyi tart,koşullarını,sınırlarını önceliklerini iyice ifade et...bir de burda yazan tarzda birini bulursan arkana bakmadan kaçççç:))

QUOTE=nefeskesen;30254380]bence esiniz iki arada bir derede kalmıs.. kayınvalideniz gizli gizli fiseklio olabilir kocanızda bu duygu somurusune aldanıp sessizlesio olabılır..

acık acık konusmayı dene bence.. baktın olmuo bıraz ''seni kaybetme korkusu'' yasasın, sen sessızles.. yoksa bu byle surup gıder en ufak bır sorunda senın caban gerekir.. ki sen robot degılsın!! senınde duyguların sevkate ıhtıyac duydugun zamanlar var suan oldugu gıbı..

acil silkele kocanı bu vurdumduymazlık canını daha fazla acıtabılır.. boyle vur bi ensesine beyni bi yerine gelsin!

erkekler bırbırının kopyasımı anlamıorum[/QUOTE]

EVET HEP BENİM ÇABAM ZATEN BEN GERİ DÖNDÜRÜYORUM BEN TOPARLIYORUM BEN BEN...1 KERE ÖZÜR DİLEDİMİ ACABA?SUÇUM EKSİKLİĞİM NE AİLESİ...YAZIKLAR OLSUN İŞTE 6 SENE KOŞTU PEŞİMDEN ÇEVİRDİ GETİRDİ BENİ..AÇIK AÇIK NASIL KONUŞABİLİRİM Kİ?O SANIYO AİLESİNDEN BAŞKA KİMSENİN SEVGİYE İHTIYACI YOK..BENİ NİE ARAMIYOSUN GÜN İÇİNDE DEDİM BUGÜN NE OLDU ARAMADIYSAM NE VAR NE DEDİ HEMEN..KARISINI ARAMA GEREĞİ DUYMUYO...

ayy aynen kaç yaa bu ne cehennem bazen kardeşi diyo abla sen beni evlilikten soğuttun ama acı gerçekler gerçi kavun değil koklayıp alasın oda ayrı benimki evlenmeden önce ailesine bir dediğimi 2 ettirmezdi bi görsen ne şanslısın derdin..düşkünlükte yoktu öyle ama bi evlendi oğlum bizi nie aramıyosunuz yok yemek yaptım sizde olsanız yok beraber taile gidelim yok glin mevlütü yapacam yok böyle yaparız..planlar planlar..tiksindim yaa..

Eşin tam anlamıyla kapatmış kendini.Dolduruuyor olması çoook muhtemel.

Sizi dinlerse kendini ailesine ihanet edicek tarzda programlanıyorlar malesef.

O program dügmesini bir tek annesi bilir bu modellerin.

Biraz duygu sömürüsü,biraz vicdan...

valla sabır varsa tekrar tekrar iletişimi deneyin.ama kazık yemedikçe ailesini 2. plana atmayı kabul etmeyecektir.

2. plan onların varsayımı bu arada...bizim degil elbette ki...ama fikri sabit bu adamların...

ya bu aıleler neden boyle!! oglu bır hayat bir aile kurmus, neden oglunun aklını bulandırıp yuvasının huzurunu bozarsınki..

esin hangi burc cnm ?? belki ordan gidebiliriz.. sende duygu somurusu yap.. birde neden seni araması gerektıgını sorguluo hay allahım ya..

hastalanıver yarın mesela sende hiç arama aksam geldiginde seni yatak dosek gorsun bırde ustune sıtemli konusma yap.. ama sakın guclu olmaya calısma.. cunku erkekler guclu kadınlara alısıolar nasıl olsa o halleder gozu ıle bakıolar.. bıraz aklı takılsın sana

hep fesat kayınvalidelerinmi yalandan tansiyonları inip cıkacak bikerede sen hastalarınver bosver cnm hersey kocan ıcın

cnm asııl benim tansiyon çıksa acillikte olsam fesat ortada gene el kızı işte evlilikten ne beklediğini çok merak ediyorum hala çünkü daha çözemedim bana göre huzur mutluluk sağlık 3.şahıslardan uzak çekirdek aile haa ben demiyorum kendinede söyledim aileni at diye ama beni anla..dedğin çok doğru güçlü göründükçe üstüne geliyolar gerçekten mesela kaynanam hep hasta yardıma muhtaç bir kedi yavrusu gibidir ..görsen dersin bu kadınmı oğlunu dolduruyo::)

nebileyim esini suclu hıssettir.. cunku gercekten suclu ve bunun farkında degıl

burcunuz ne tatlım ikinizin?

o dudak bükme o duygu sömürüsü yokmu zaten ben anlıyorum ama nasıl bir körlük işte...zaten kafa o programdan başkasını kaldırmıyo sonrada evlendim diye ortada dolaşıyo halbuki hala aileyle evli..küstüm olmadı konuştum olmadı..olsanda olur olmasanda der gibi hep..yapsın bakalım..inatta bir murattır diyorum..inş zamanla allahın emaneti olan karısının farkına varıp aile olur birgün sabırla beklemekteyim..ama oğullarını soktukları o kalıp o baskı altına girmiycem..bırakmadılarki gönlümce seveyim hep diken üstünde zoraki bir sevgi yarattılar bende..eşim bi taraftan onlar bi taraftan sanki eğitmeye çalıştılar 27 yaşında insanı

ufak çaplı bir cinnet mi geçirsen mesela kahvaltı konusunda falan yapmıyorum yeter artık falan ufak çaplı baygınlık (o nasıl oluyorsa) ne bileyim adam düşünse ben bu kadını bu hale getirecek ne yaptım dese bu geldi aklıma
yada o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran sana bana niye böyle davranıyorsun dersi sen bana nasıl davranıyorsan öyle davranıyorum de
hakkında hayırlısı mutlu olmanızı dilerim

ben eşimle konuşamadığım zaman ,, sinirliysem yada o istemesse mektup yazarım
bu gerçekten işe yarıyor,, bence sende denemelisin şöyle görebileceği bir yere bırakabilirsin ,, içinden ne geliyorsa nelerden üzülüyorsan yazıp okumasını sağlarsan ,, belkide utanıp kendine gelebilir... yani mutlaka içindeki yazdıklarınızdan birşeyler konuşacaktır en azından ..
buda işe yaramazsa üzgünüm o zaman gerçekten eşiniz sizi yok sayıyor .. o zaman size tavsiyem çocuğunuz olmadan yolunuza bakmanız olacaktır.

Kesinlikle ailesine karşı mesafelisin diye yapıyor.
Benimki bana geçen gün dedi ki değer görmek istiyorsan değer verdiklerime değer ver
İçimden dedim ulan dünkü b.k, ulan peşimde it gibi gezdin gezdin.
Yalvar yakar ikna ettin. Sana şans verdiğimde Allah razı olsun dedin o kadar çaresizdin.
Bugün geçmiş karşıma ettiğin laflara bak.
Sadece ters ters baktım...
Bir zaman sonra konuşmak anlamsız geliyor

işinin yoğunluğu, yorgunluğuyla alakası yok bence cnm. bu fikri kafandan uzaklaştır bence.
benim eşim yeri geliyor 24 saat, yeri geliyor 53 saat aralıksız görev yapıyor. yinede gün içerisinde defalarca beni arar.
eve gelince hiç olmazsa nasılsın, günün nasıl geçti diye gecenin 3 ünde sorar. bu kadar sohbet insanı da yormaz zaten.
bence senin eşin aile olduğunun farkında değil hala. bunu mutlaka çözün cnm. yoksa böyle gelir böyle gider.
sende bir bireysin seninde isteklerin var. biraz onun biraz senin isteklerin olursa evlilik rayına oturur.
bende aileme çok düşkünüm, eşimin ailesine düşkünlüğünden çok çok fazla. ama benim ailem yeri geldiğinde eşimden ibaret olmalı diyebiliyorum. öyle olmayacaksa ne diye evlendim??
bu sorunu mutlaka çözün cnm..

Malesef bir çaresi yok arkadaşım.Tam 15 senelik evliyim.Yıllardır sevgisizlik,saygısızlık,değersizlik içinde boğuluyorum sanki.Ben de iyice kalben soğudum aslında.İçimi yokluyorum da pek bir şey yok.Ama iki tane çocuğum var,çaresizlik var.Etrafın baskısı,toplum baskısı,yalnız kalma korkusu var.Kısacası hep bir mutsuzluk var.Boşansamda mutluluk yok şu saatten sonra benim için.Ama birşey nasıl başladıysa öyle gidiyor.Yıllar geçiyor sadece ama hiçbir şey değişmiyor.

bizim türk erkekleri aynı tip aynı model
evlenince adamlarda anne aşkı doguyor
Allahtan benimki dogru yolu buldu darısı sizinkine ama sizinki umutsuz vakaya benziyor

mektubu denemeyi düşündüm aslında ama enimki şimdi o mektubun içinde yazanlardan sadece kendine pay çıkaracaklarını alır kafamı yer bide diye vazgeçtim zaten bende onun gibi davranıyorum ilgisiz sevgisiz..1 kaç gün sonra soruyo niye moralin bozuk die anlatıyorum biraz tamam diyo iş yorgunluğu vb..gezelim hafta sonu sonra gene yanı...bu böyle devam edip gidiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…