- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 33
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
-
Atanmadan çocuk yapma. Çok iyi korun.Eşimin cimriliğinden, bana hediye almamasından, deger vermemesinden, ekonomik şiddetinden bahsetmiştim.
Sanki burayi okumuş gibi adamda bir takım değişiklikler var.
Kendisi ile bu konulari uzun uzadıya konuşma, tartışma fırsatım oldu. Etki edecegini düşünmüyordum. Diyeceğimi diyip sustum. Icimdeki her şeyi söyledim. Ardından eşimde bir takım değişiklikler gözlemledim. Ilk olarak bana para verdi. Sonra şunu alalim dedigimde hemen gittik aldık. Devamlı sana gözlük alalim diyor şu sıralar. Ben de bile bile şunu alalim bunu alalim diyorum. Sizce aramız düzelsin diye rol mu yapıyor? Genelde tartistigimizda sikayetci olduğum durumlardan dolayı kendini duzeltmeye çalışır. Ama bu konuda hic çabalamamıştı.
Çocuk dediniz de cocuk yapmak için de boyle yapıyor olabilir. Cocuk istiyor hepAtanmadan çocuk yapma. Çok iyi korun.
Ahah, nerden de biliyorum. Üç kere beş kere korun.Çocuk dediniz de cocuk yapmak için de boyle yapıyor olabilir. Cocuk istiyor hep
Yanında belirine haykırdım sjsjjssj. Adam panik atak olacak öyle öyle.En az 3 ay takipte alın.
Her maaş günü yanında belirin
Başka türlü olmaz amaYanında belirine haykırdım sjsjjssj. Adam panik atak olacak öyle öyle.
Çocuk yaptırıp sizi eve bağlayacak. Sakın çocuk yapmayın. Önceki konularınıza baktım. Lütfen ders çalışıp atanın ve o adamı boşayın. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur. Değişmez.Çocuk dediniz de cocuk yapmak için de boyle yapıyor olabilir. Cocuk istiyor hep
Hayırlısı olsunEşimin cimriliğinden, bana hediye almamasından, deger vermemesinden, ekonomik şiddetinden bahsetmiştim.
Kendisi ile bu konulari uzun uzadıya konuşma, tartışma fırsatım oldu. Etki edecegini düşünmüyordum. Diyeceğimi diyip sustum. Icimdeki her şeyi söyledim. Ardından eşimde bir takım değişiklikler gözlemledim. Ilk olarak bana para verdi. Sonra şunu alalim dedigimde hemen gittik aldık. Devamlı sana gözlük alalim diyor şu sıralar. Ben de bile bile şunu alalim bunu alalim diyorum. Sizce aramız düzelsin diye rol mu yapıyor? Genelde tartistigimizda sikayetci olduğum durumlardan dolayı kendini duzeltmeye çalışır. Ama bu konuda hic çabalamamıştı.
Konuşma işe yaramış demekki canım kendini düzeltmeye çalışıyo göz boyamaysa bi süre sonra eski haline döner ozaman anlarsın zaten ozamnana kadar tadını çıkar bence bu yeni halininEşimin cimriliğinden, bana hediye almamasından, deger vermemesinden, ekonomik şiddetinden bahsetmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?