Eşimdeki değişiklikler göz boyama mı?

Birkadiningunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2020
554
529
18
33
Eşimin cimriliğinden, bana hediye almamasından, deger vermemesinden, ekonomik şiddetinden bahsetmiştim.
Sanki burayi okumuş gibi adamda bir takım değişiklikler var.
Kendisi ile bu konulari uzun uzadıya konuşma, tartışma fırsatım oldu. Etki edecegini düşünmüyordum. Diyeceğimi diyip sustum. Icimdeki her şeyi söyledim. Ardından eşimde bir takım değişiklikler gözlemledim. Ilk olarak bana para verdi. Sonra şunu alalim dedigimde hemen gittik aldık. Devamlı sana gözlük alalim diyor şu sıralar. Ben de bile bile şunu alalim bunu alalim diyorum. Sizce aramız düzelsin diye rol mu yapıyor? Genelde tartistigimizda sikayetci olduğum durumlardan dolayı kendini duzeltmeye çalışır. Ama bu konuda hic çabalamamıştı.

Atanmadan çocuk yapma. Çok iyi korun.

Biz nereden bilebiliriz bunu

Eşinizi tanıyan sizsiniz sonuçta.

Yaşayıp göreceksiniz, göz boyama mı, akillanma emaresi mi diye.

Telefonunuzu veya bilgisayarınızı karıştırıp görmüş olabilir konularınızı. Bu şekilde okumak etkili olmuştur. Yorumları görmüştür.

bunun olasılığı yok diyorsanız çocuk için yol yapıyor olabilir.
Sizi gercekten anlamış olma ihtimali yok mu?

Çocuk dediniz de cocuk yapmak için de boyle yapıyor olabilir. Cocuk istiyor hep
Çocuk yaptırıp sizi eve bağlayacak. Sakın çocuk yapmayın. Önceki konularınıza baktım. Lütfen ders çalışıp atanın ve o adamı boşayın. Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur. Değişmez.

belki konuştuklarınız gerçekten mantıklı gelmiştir. cimri insan huyunu hemen değiştirmez
biraz daha gözlemleyin, sonuçta bu bizim bilebileceğimiz bir şey değil
göz boyama desem ve ya değişmiş desem mantıklı olacak mı? nereden bileyim kocanızı

Pinti insan değişmez değişmiş gibi yapar bir süre. Eşimin dayısı karısına 2 kilo salatalık aldı diye çok fazlaymış 10 gün konuşmamış,ilk zamanlar .yılardır evliler şimdi yengem dayimdan daha pinti.

Hayırlısı olsun

bi haltlar karıştırıyo da olabilir cnm dikkat et telefonunu kıyafetlerini falan kurcala sürekli

Konuşma işe yaramış demekki canım kendini düzeltmeye çalışıyo göz boyamaysa bi süre sonra eski haline döner ozaman anlarsın zaten ozamnana kadar tadını çıkar bence bu yeni halinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…