Eşimdeki Değişikliklerin Sizce Sebebi Ne?

Şirket telefonunu ele geçiremem çünkü genelde zaten hep şirkette bırakıyor. Çok nadirdir eve getirdiği ki o zaman da kapalıdır. Telefonda da pin şifresi var...
Ben buna kesinlikle takilirim bizde hicbir telefona sifre koyulmazdi sonradan esim koydu icinde benim resimlerim var diye ama tabiki sifresini bana soylerek. Sirkette birakmasi evdeysede kapatip pin koymasi cok iskillendirdi beni kesinlikle o telefonu acin actirin.

Kendi özel telefonu ortadadır hep ama geçmişi hep silinmiş durumdadır... Açıklaması arka planda açık kalıyor, şarj yiyor... Benim telefonumu kullansa da siler geçmişi, alışkanlık yani... Ama şirket telefonu hep kapalı..
Birax takipte kal o zaman elti konusunda nr durumdasınız

Ben buna kesinlikle takilirim bizde hicbir telefona sifre koyulmazdi sonradan esim koydu icinde benim resimlerim var diye ama tabiki sifresini bana soylerek. Sirkette birakmasi evdeysede kapatip pin koymasi cok iskillendirdi beni kesinlikle o telefonu acin actirin.

Neden pin var dediğimde de eski kullanan koymuş, öyle de kaldı dedi... 4 ay kadar önce bir kere açıkken yakalamış ve karıştırmıştım ama bir şey yoktu... Zaten değişimlerde son 3-4 aydır var... Değişimlerden sonra hiç şirket telefonunu yakalayamadım daha doğrusu eve getirmedi...

Şu anlattıklarınız olsa ben derisinin altına çip bile takardım:sopa: bence eşinizi takip altında tutun. Fotoğraf önemli değil ama diğer saydığınız herşey çok önemli .

Ya işte terapistin kendine biraz bak, sana iyi gelir demesi beni bu düşüncelere itmemişti ilk başta... Ama kendine bakmaları arttıkça ve resim olayından sonra iyi kuşkulanır oldum...

Neden pin var dediğimde de eski kullanan koymuş, öyle de kaldı dedi... 4 ay kadar önce bir kere açıkken yakalamış ve karıştırmıştım ama bir şey yoktu... Zaten değişimlerde son 3-4 aydır var... Değişimlerden sonra hiç şirket telefonunu yakalayamadım daha doğrusu eve getirmedi...
Bakin inanin herkesin evliliklerinden sorunlar var en mutlu gorunenlerinde bile. Fakat aldatilma durumu sanki bana gore en agiri ve bir erkek bir anda degismez degismemeli bence dis gorunusu degisse bile (diyelim ki kendine bakmak istiyor normal karsilarim) esine karsi tavri degismemeli ve asla biseyleri gizlememeli, kacirmamali bu konuda hafif paronayak olan bir kadin olarak dikkat etmenizi tavsiye ederim zira hicbir kadin aldatilmayi haketmez helede salak yerine konulup yapiliyorsa ben patlarim iste.

Himm. Yaptiklari hiçte iyi seyler düşündürmüyor. Hele ki telefonlar kapatıliyorsa ben orda bir duracaksın derim. Telefonu açmasini sagla. Ya da sen aç bir bak.
Şu paranoyaksın sözüde hep biseyleri kapatmak icin soylenir nedense erkekler için.
Valla biraz dikkatli olman gerekecek . Insallah sıkıntılı bir durum yoktur sizin açinizdan

Şu an 20 - 40 yaş bandı hemen hemen aynı giyiniyor zaten.
Hatta annem 52 yaşında , o bile gayet de tarz giyinir :)
Kendine bakması güzel bişey.
Whatsapp profiline çocuğunu koymak da doğru değil ,
Ortalık art niyetli insan kaynıyor.
Anormallik göremedim.

Her zaman aynı şekilde giyinse sorun etmezdim... Giyim tarzı değişip, zayıflayıp, tüylerine epilasyon yaptırıp, tembel adamın kullandığı saç ürününden dolayı her gün kafasını yıkar olması kuşkulandırıyor insanı ister istemez...

Aynen canım, benim de. Eşime diyorum ki böyle şeyleri hangi kadın yaşarsa yaşasın aynı şeyi düşünür diyorum, paranoyaksın diyor...

her an her zaman Atatürk resmi koyulabilir. İnsan sosyal medya hesaplarına illa ailesi ile ilgili bi foto koymak zorunda değil öncelikle onu bi diyim.

ayrıca nişanlılıktan önce bakımlıydı diyorsun. demek ki evlilik sürecinde kendini saldığını fark etmiş, belki evlilik terapisi işe yaradı ki bence öyle. kendine özen gösteren adam herkese gösterir. neden illa ki öküz altında buzağı arıyorsunuz ki?

Şirket telefonu var ama şirket telefonunu evde kapattığı için kendi telefonundan da işle ilgili görüşmeler yapabiliyor. Mesela şirket telefonunu neden evde kapattığını sordum defalarca, rahatsız etmesinler diyeymiş. E dedim aramak isteyen özel telefonundan da arıyor, şirket telefonu açık olursa daha çok rahatsız ederlermiş...
benim de kurumun verdiği telefon ve hattım var mesai sonrasında ben de kapatıyorum, çok çok samimi bir kaç müşterimde belki 3-4 kişide özel hattım var, bir de gerçek hayatta arkadaşım olan müşterilerim var onlarda özel numaram var onlar arayınca açıyorum. yani sürekli kötüye yormak, adama sürekli bu yönde sorular sormak olmayan şeyi oldurur, eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürür.

Himm. Yaptiklari hiçte iyi seyler düşündürmüyor. Hele ki telefonlar kapatıliyorsa ben orda bir duracaksın derim. Telefonu açmasini sagla. Ya da sen aç bir bak.
Şu paranoyaksın sözüde hep biseyleri kapatmak icin soylenir nedense erkekler için.
Valla biraz dikkatli olman gerekecek . Insallah sıkıntılı bir durum yoktur sizin açinizdan

Yani evet eşim de ben de kıskanç insanlarız ama bu davranışlar anormal öyle değil mi? Ben paranoyaklık yapmıyorum yani...

Dur ya hemen kötü düşünme
Dediğine göre gecmiste zaten öyleydi simdi yeniden basladı...yani kanında var bu
Eşim bunu yapsa evet ciddi sorun :KK53:
Cunku adam ayni pantolunu 1 yıl giyse sorun etmez :D
Seninki sadece normale döndü gibime geliyor

Esin birilerine ya da birisine hos gorunme cabasina girmis. Takipte kal. Benzetmek gibi olmasin ama bir yakinimiz da radikal bir sekilde sacina basina bakmaya basladi motor aldi. Gerisi bilindik hikaye. Belki sadece terapistin tavsiesine uyuyor ama yeni is yeri yeni ortam iletisim araclarindaki degisiklikler supheye mahal veriyor. İs yerini ziyaret et bakalim. Ortami kokla.

Merhaba arkadaşlar,
Konularımı bilenler bilir, eşimle 7 yıldır evliyiz ve problemli bir evliliğimiz var. En sonunda çift terapistine gitmeye başlamıştık, bazı düzelmeler de yaşadık.

Ama son zamanlarda eşimde bazı değişiklikler olmaya başladı. Eşim evlenmeden önce dış görünüşüne çok dikkat eden bir adamdı. Deyim yerindeyse şu metroseksüel olan erkeklerdendi :) Biz nişanlandıktan sonra kendine bakmayı bırakmıştı. Hatta akrabaları bile eşime X kendini evlendikten sonra çok saldı, artık kendine hiç dikkat etmiyor demeye başlamışlardı... Ama her zaman kişisel temizliğine dikkat eden biridir...

Son bir kaç aydır kilo vermeye, yeni kıyafetler almaya (yaş 35 ama 20-25 yaşındaki gençlerin giydiği tarzda penye tshirtler aldı, işe giderken onları giyiyor. Önceden Polo yaka lacoste denilen kumaştan olan tshirtler giyerdi), yüzündeki ve belindeki kıllar için lazer epilasyona gitmeye başladı. Saçlarına her zaman jöle sürerdi ama artık farklı kozmetik ürünleri kullanmaya başladı daha düzgün görünmesi için. (Wax gibi) Bu sebeple de o kadar üşengeç olan adam (genel olarak tembel biridir) her akşam saçlarını üşenmeden yıkamaya başladı...

Bugün de en son whatsapp profil resmini değiştirmiş. Oğlumuzun resmi vardı, Mustafa Kemal'in karların üzerinde uyuyan bir resmi var ya onun bir sürü çocuğun Mustafa Kemal'e sarılan halini koymuş. Diyorum ki neden profil resmini değiştirdin? "Bu resmi çok beğendim, o yüzden onu koymak istedim." E bu resim yılardır ortalıkta yeni mi gördün dedim, hayır ama canım bu resmi koymak istedi diyor... İnsan kendi evladının resmini ya da eşiyle kendi resmini ya da ailecek çekilinmiş bir resmi profil resmi yapmaz da neden Mustafa Kemal'in resmini koyar? Yanlış anlaşılmasın tam bir Mustafa Kemal hayranıyımdır, hani özel bir gün vs olsa (10 Kasım gibi) anlayacağım da durup dururken bu kadar değişimin üstüne bir de bu olunca bir şeyler mi dönüyor acaba sorusu aklıma gelmeye başladı. Siz olsanız ne düşünürsünüz???

Bir dip not: Bu şirkette sadece bir yıldır çalışıyor... Yeni bir iş ortamında yani...

Kuaföre gidip, güzelce giyinip, süslenip, eşinizin işyerine sürpriz bir ziyaret yapın. Eşinize yakın durup, samimi davranın. Bakalım tavrı ne olacak.

Hayır yapmıyorsun. Erkekler bu sözü zor durumda kalinca bu durumdan kaçmak için kullaniyor canim. Eşine eşler arasinda gizli sakli olmayacagini ,iş telefonunu kapatmanin sizde şüpheler uyandirdigini ,ona güvendiğini ama bu durumun seni üzmemesi için is telefonunu acik tutmasinin dogruluguna inandigini uygun bir dille söyle. Bu konuda terapistten yardim alabilirsin mesela. O da soyleyebilir bunun uygun olmadigini ve senin kafani karistirdigi. Birseyleri duzeltmeye çalisirken bu davranislarin uygun olmadigini. Bu dene derim. Bakalim nasil hareket edecek.

Eger bosanmak istemiyorsanız diğer kadınların o adamla evli olduğunuzu ve aranızın iyi olduğunu düşünmelerini sağlayın. İş yerini ziyarete gidebilirsiniz. Profil fotoğrafını siz ve eşinizin resmi yapabilirsiniz. Eğer evli olduğu görünmüyorsa bunun görünmesi için feysbuktan talep gönderebilirsiniz. Adama yüzük takması için baskı kurabilirsiniz. Yani eğer bir kadınla ilişkisi varsa ya da başlayacaksa o kadın kocanızın mutlu bir evliliği olduğunu düşünmeli. En azından birlikte olabileceği kadınların seviyesini düşürmüş olursunuz. Kocanız belli ki sizden ayrılmaya karar vermiş ama geçiş süreci sancılı olmasın diye önceden birilerini bulmak peşinde. Başka bir seçenek de şu olabilir. Bırakın aldatsın. Sonra yakalayıp raporlayın ve boşanma davasında donuna kadar alın. Bu daha iyi bir seçenek. Gece uyurken size sarılması sizi sevdiği anlamına gelmiyor ayrıca, o sadece bir alışkanlık. Sizi bu kadar değersiz hissettiren bu adamı daha fazla hayatınızda tutmamanızı öneririm. Kardeşiniz bile sizi sevmediğini fark etmiş, çok gurur kırıcı bir durum.

her an her zaman Atatürk resmi koyulabilir. İnsan sosyal medya hesaplarına illa ailesi ile ilgili bi foto koymak zorunda değil öncelikle onu bi diyim.

ayrıca nişanlılıktan önce bakımlıydı diyorsun. demek ki evlilik sürecinde kendini saldığını fark etmiş, belki evlilik terapisi işe yaradı ki bence öyle. kendine özen gösteren adam herkese gösterir. neden illa ki öküz altında buzağı arıyorsunuz ki?

benim de kurumun verdiği telefon ve hattım var mesai sonrasında ben de kapatıyorum, çok çok samimi bir kaç müşterimde belki 3-4 kişide özel hattım var, bir de gerçek hayatta arkadaşım olan müşterilerim var onlarda özel numaram var onlar arayınca açıyorum. yani sürekli kötüye yormak, adama sürekli bu yönde sorular sormak olmayan şeyi oldurur, eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürür.

Şöyle söyleyeyim şirkette irtibatta olduğu hemen hemen herkeste var özel telefonu da... Buna rağmen şirket telefonunu kapatması beni düşündürüyor...

Profil fotosu kısmı normal; değiştirebilir yani. Geçende benimki de bizimle olan fotoyu kaldırdı, tek başına olan ciks bi pozunu koydu, hoşuma da gitti sarkıntılık ettim kendisine whtsbından :D
Foto kısmını geç, sorun olmaz o.

Diğer türlüsü de pek sorun sayılmaz ama ani değişiklikler sebepsiz olmaz bu bir gerçek. Sebebi illa başka biri olacak diye bir şey yok, orta yaş halleridir, terapi sonrası bi silkelenmiş kendine gelmiştir, kafasında yeni bir başlangıç tarihi belirlemiş "Bundan sonra bu kadar kendimi bırakmayacağım" demiş onun somut değişimlerine gitmiştir, belki bir iki erkek arkadaşı takılmıştır-birinde imrenmiştir vs vs... Her şey olabilir.

Ama gadın da olabilir yani; hiç oralı değil gibi gözlemleyin bir süre madem güvensiz hissettiniz; varsa bir şey nasılsa çıkar ki umarım yoktur, halleri gelmiştir adamcağızın sadece.

Back
X