- 8 Mart 2017
- 568
- 804
- 53
- 42
- Konu Sahibi birgaripask35
Sizde ona izinnvermeyin o zaman madem o sizin bakiminza karisiyo
İşte ben izim vermeyip karışınca psikopat oluyorum...
Burcu ne
Akrep
Is yeri telefonunu evde kapatmak, pin kodu olmasi ya da profil resmini degistirnesi beni suphelendirmedi. Taki epilasyon kismini okudum lamba yandi kafamda bence bu radikal bir degisikliktir. Esiniz bu kararlari alirken size de danisiyor mu? Mesela epilasyon mu yaptirsam diyorum sence nasil olur bu seni mutlu eder mi gibi. Esimde boyle degisiklikler gorsem yakin takibe alirdim her anlamda. Gerekirse fiziksel takip, is yeri ziyareti. Bir de kadinlar gercek anlamda aldatildiklaribi hissediyolar siz aslinda biseyler sezmissiniz. Birde esiniz daha 35 yasindaymis yapmayin gencsiniz daha ne orta yasi. O bunalimlar 50 den sonra oluyor.
yüzüne epilasyon yaptiriyordu zaten. Onu normal karşılıyorum çünkü normalde de yüz kıllarını alırdı iple. Ama belindeki kılları yapmamasini soyledim , ben seni her halinle seviyorum dedim ama ben sevmiyorum deyip yaptırdı...
kardeşin kadın mı erkek mi? evli mi bekar mı?
Bekar ve erkek...Hatta kardeşimle karı kız muhabbeti yapıyormuş, bundan çok rahatsızlık duyuyormus kardeşim. Bir enişte eşinin kardeşiyle karı kız muhabbeti yapar mı hiç diyor. Haklı. ..
Şirket telefonunu ele geçirdim bu akşam kavga dövüş... Açık kalacak tüm hafta sonu ve bende kalacak dedim... dökumlerini de almayı düşünüyorum. Benim çekinecek bir şeyim yok diyor... Ben de göreceğiz dedim... Elinde kanıt varsa aç dava boşa diyor, bana ağır ithamlarda bulunma diyor... kendisi için kendine bakıyormuş . Önce kendisi için yasamaliymis. Dedim o devirler geçti , bizim artık çoluk Çocuğumuz Kendimiz için değil onlar ve birbirimiz için yasamaliyiz . Biz artık biriz iki ayrı insan değiliz. Sen kalkıp tek başına bir karar alamazsın, ben de alamam...Kilit nokta şirket telefonunda bence,
Burnuma kötü kokular geliyor.
Bir süre salağa yatın, varsa birşey yakalarsınız.
Umarım tahmin ettiğimiz gibi değildir.
Tartışma böyle sürdü gitti... Ben ona nefes aldirmiyormusum , yapmadığı şeyler için ithamlarda bulunuyormusum. Yetsinmis artık. Dedim ne senin ailen ne de benim ailem aldatma konusunda sana guvenmiyor, ben neden güveneyim? Benim yanımda başka kadınları suzerken , onlara iç geçirirken , en ufak bir boşluğunda gidip başka karıları kızları suzerken sana guvenmemi nasıl bekleyebilirsin diyorum. Bunları yapmam seni aldattığımı kanıtlamaz diyor. E beni sevdiğini kanıtlayacak bir şey de yapmıyorsun , ben senin beni sevdiğine emin de değilim nasıl guvenebilirim sana diyorum... aynı şeyi tekrarlıyor....
Madem cehennem hayatı yaşatıyorum sana bosana o zaman neyi bekliyorsun diyorum, oğluyla daha çok zaman gecirsinmis. Şuan hamileyim , isteyerek olmadı, korunurken kazayla oldu ama eşim hep oğlum 2.yaşına girdiğinde kardeş yapmak istiyordu ben istemiyordum . Dedim 2.çocuğu neden yaptın o zaman kaza deme sen zaten istiyordun 2.yi. Birgün bu evliliğin biteceğini bikiyormuş , oğlu yalnız kalmasın diye ona bir kardeş , bir dayanak olsun diye yapışmışmış.... Son durumlar bu...