• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimdeki degisim ve gorusmedigim kaynanam

Selam hatunlar esimin ailesiyle gorusmuyordum onceki konularimda belirtmistim kisaca ozetlersem evimden ceyizimi ve altin setimi calmasi surekli haci hoca gezip buyu yaptirmasi oglumun esimden olmadigini soylemesi... bunlar sadece bir kismi. Esim onceden daha anlayisliydi ama simdi cok degisti kaynanamla bir yildir gorusmuyorum gorusmekte istemiyorum. Esim cok israr etti gorus diye olmaz dedim dun aksam avaz avaz bagirip siteyi kaldirdi. Artik durum siddete varmaya basladi. Gelmelerini istemiyorum evime, o kadini gormek istemiyorum. Bosan diyenleriniz olacak ama benim ailem bana bosanirken destek olsada sonrasini burnumdan getirir. Annem simdiden bosanirsan baban artik el icine cikamaz damgali olursun filan diyor ufacik bi tartismada iyi olsan kaynananla gecinirdin diyor. Esim askerdeyken babamlarda kaldim corbayi bile izinle iciyordum ekmegimin parasini pazar parasini ben veriyordum yani ailemden hayir yok. Bebegim kucuk calisamiyorum. Ne yapicam ben akil verin kizlar.
demekki büyüler tuttu kız sende git bi hocaya süründür onları :KK53::KK53::KK53:hatta hocanın verdiği tarifide yaz bu sitenin derdim var kısmına tüm kv den cekenler yapsın .....şaka bi yana allah yardımcın olsun canım varır varır şiddete de varır o başkasında olan cocuk yakında herkesten kıymetlide olur biz ne desek boş allah hidayet versin bunlara

Kolayını bulmuşsun ve kestirip atmışsın aslında bu durumda onunla görüşmen gerekecek

eşini doldurup sana saldırtıyor

ailen arkanda olmadığını eşinde biliyor sanırım

Hem eşimin ailesi hep para dileniyordu demişsiniz hem eşimin aikesi çok zengin diyorsunuz. Bu nasıl iş?

Selam hatunlar esimin ailesiyle gorusmuyordum onceki konularimda belirtmistim kisaca ozetlersem evimden ceyizimi ve altin setimi calmasi surekli haci hoca gezip buyu yaptirmasi oglumun esimden olmadigini soylemesi... bunlar sadece bir kismi. Esim onceden daha anlayisliydi ama simdi cok degisti kaynanamla bir yildir gorusmuyorum gorusmekte istemiyorum. Esim cok israr etti gorus diye olmaz dedim dun aksam avaz avaz bagirip siteyi kaldirdi. Artik durum siddete varmaya basladi. Gelmelerini istemiyorum evime, o kadini gormek istemiyorum. Bosan diyenleriniz olacak ama benim ailem bana bosanirken destek olsada sonrasini burnumdan getirir. Annem simdiden bosanirsan baban artik el icine cikamaz damgali olursun filan diyor ufacik bi tartismada iyi olsan kaynananla gecinirdin diyor. Esim askerdeyken babamlarda kaldim corbayi bile izinle iciyordum ekmegimin parasini pazar parasini ben veriyordum yani ailemden hayir yok. Bebegim kucuk calisamiyorum. Ne yapicam ben akil verin kizlar.
kaynanan ısrar ediyordur karın bizle görüşsün diye..kocanda anasını dinliyor..ah şu kaynanalar..gelinlere bi rahatlık vermezler..uzaktan yakından sokarlar..

Kayinvslideniz yaptigi buyulerden bir sonuc almis demekki. Ceyiz cakmak altin calmak da neymis Allah askina. Durumun kotuymus ailende boyle olunca isin iyce zorlasmis. Esin siz pes edene kadar surdurur bu kavgalari. Ve sonunda kaynanan butun yuzsuzluguyle gelir oturur evinde bas koseye. Cocuga bakmaktan korkarlarmi bilmiyorum. Ya birakir cocugunu da giderim diycen. Sorumlugunu almak istemezse korkacaktir. Ya da cok duskunse cocuguna alir cocugumu giderim gostermem bir daha diyceksin gitmesende. Su an elinde baska birsey yok gibi
Cocugumu kv ve esimin ailesine atiklari iftiradan dolayi gostermiyorum zaten oglumu vermem onlara kaynimin cocugu olmuyor diye ogluma goz dikti korkuyorum gorusmeye baslarsam seytana uyarlar oglumu benden alirlar diye.

Kv ve kaynin namusunuza laf etmis cocuk baskasindan demis, kocan da gorus diyor. Ne genis adammis pes. Bi de utanmadan seni dovuyor midesiz. Ise gir calis sepetle onu evden
kv bana bunlari telefon acip yengem yanimdayken soyledi yani saidim de var ama inkar ediyor soylemedim diyor hep boyle herkesi birbirine dusurup kenara cekilir seyreder sonra ben demedim deyip inkar eder. Keske memur filan olsaydim cok daha kolay olurdu isim.

Babaevine gidemiyorsan kocanla aranı iyi tutucan
Kaynanayla görüş ayda 1 bayramdan bayrama
Evine gelince yatakodanı kitle sorarsa evimden eşyalar kayboluyor onuniçin anne senle alakası yok de
Herfırsatta sok lafını
Bi kere daha iftira atti yine inkar etmisti esim israr etti bi bayram affettim gittim yanina elbisen guzelmis filan dedi elinde bulasiklari calkaladigi yagli kaynar su vardi 4 defa uyardim o suyu bana yaklastirma yakican beni diye yok yok deyip cekiyodu sonra yemin ederim aldi eliyle kosesini egdi legenin kaynar suyu uzerime doktu biz doktora yetiselim diye acele ediyoruz yandim cunku kadin esime yapismis benide doktora gotur benimki daha onemli 2 gundur basim agriyor diyo. Doguma giderken altinlari yatak odama koydum kilitledim eve bitek kv kp ve esim geldi ben yokken. Bi geldim kapi acik esime niye actin diyorum annem oyle istedi diyor hemen aklima altinlar geldi bi baktimki bilezikler duruyor setimi goturmus sadece zaten soylemisti bana cok yakisir diye.

ailen buram buram cehalet kokuyor.. bu kv olacak kadınla olan olayları eşin bilmiyor mu da böyle baskı yapıyor sana... dolduruşa mı geliyor
ben olaylari anlatiyorum onlar yalanliyor dusunsenize gorumcem evli ve evli baska bi adama kacmis bunu esimden sakladilar ama kv aramiz iyiyken anneme anlatirken yanindaydim inkar ediyolar hepsi.

Paralarina guvenen bir kac zavalli daha kimi kimden aliyolar ya okadar kolaymi anladigim kadariyla senin gucun tukenmis arkadasim ailenin yapisinida biliyolarsa yuz bulduklari kesin
Abimden ve babamdan biraz cekinirler aslinda abim beni bikere kv boyle yapinca aldi vermek istemedi abimin esi bizi zorla baristirdi neden mi? Uzerine kalirim diye korktu.

çok iyi dediğin kocan ne zaman şiddete başladıo_O
Bİtane bekar kaynim var kiz istemisler vermemisler gelinine eziyet ediyosun kiz vermeyiz demisler o gunden beri millete gosteris olsun diye gelmek istiyor ve o zamandan beri esimi dolduruyorlar malesef sonuc siddete kadar gidiyor sonuc kv ovunerek oglum benim icin karisini oldurur bana toz kondurmaz diye dolaniyor.

Kayinvalideniz insan degilmis, net.esinizle bu durumu konusmussunuzdur saniyorum, fevri tepkiler mi veriyor? Bana natasa diyen, cocugum icin,senin icin boyle konusan insanla ben nasil goruseyim, cok israr ediyorsun madem goruselim elimize ne gececek? Arkamdan soylediklerini bir de yuzume mi soylesin istiyorsun?hatirin icin katlanirim peki ancak beni buna mecbur ettigin icin seni affedemem gibi biseyler soyleseniz? Cunku inanin aklima baska hic birsey gelmiyor,oglunuz pek ufak ve ailenizden fayda yok, ise girseniz nereye birakacaksiniz? Madem boyle durumlar, oglunuz en azindan krese gidecek yasa gelene kadar disinizi sıkın.bugun bosansaniz velayet sizde kalir buyuk ihtimal ama isiniz olmamasini koz olarak kullanabilir karsi taraf.
Ben bu sorularin hepsini sordum gozu kararmis sanki bi tek annesini goruyor. Oglumu kaybetme fikrini aklima bile getiremiyorum o yuzden elim kolum boyle bagli.

Büyü işini bosver inanma öyle seylerede eminmisin kvnin caldigindan altinlari falan ? Bu çok ciddi bir suçlama
İlk ceyizimi goturdugunde evimden 5 torbayla cikti yeni gelinim ya acip bakamqdim sordum icinde ne vardi diye esimin eskileri varmis sozde. Onlari arabaya bindirdik eve bi geldimki cezvelerime kadar calmis. Terlik bile birakmamis. Dogumdayken yatak odami kilitleyip gittim eve esim kv ve kp girdi ben yokken. Eve geldim kv kapiyi esime actirmis hemen altinlara kostum bi baktim setimi goturmus.

Hadi çalmasından geçelimde cocuk bizden değil demesi çok adice ve çok büyük iftira Allah bunu onun yanına bırakmaz. Hatta bir örnek verecek olursam böyle bir iftira atan bir kayın valide tanıyorum 4 kızının birinin kocası öldü diğerleri hepsi bir bir kocalarından boşandılar. Yakın şahidi olarak söylüyorum.
Zaten gorumcem evli ve evli bi adama kacmis. Bi kaynimin cocugu olmuyor. Birinede kiz ariyolar millet kzini vermiyor ama yasadiklarindan ders cikarmiyolar.

Yasanılanlar onuda yipratmis olabilir ve bu ilişkiniz yansıyor haliyle..Bazı insanlar inanamadiklari ağır seylerde o kişiye konduramayip daha çok baglanirlar...Esin de böyle olabilir..seni anlayabiliyorum. .evlatları alırlar diye korkuyorsun ama elinde ispatlayacagin deliller yokmu? Sonuçta mahkeme sadece maddiyata bakmıyor manevi olay daha ağır basar ama kesinlikle ispatlamak lazım. ..
Kv ilk hirsizlik yaptiginda hem kufur hemde iftiradan mahkemeye verdim. 5 yil icindek kilima zarar gelse hapse girecek ama esim tehdit ediyor. Cocugu kaciririm hayatta gostermem diyor eger tekrar sikayetci olursam.

Yaa birde sormadan edemeyeceğim aile bu kadar zengin ise esin neden yurtta büyümüş. ..
Kv tam bi para hastasi isci yerine cocuklarini kullaniyor yalniz yetistirme yurdu degil yatili yurt okul yurdu benim bahsettigim. Su zamanda ayda 15 bin tl para kimin evine giriyor allah askina.
Yine esine buyu yapmış olabilir kaynanan degisme sebebi o olabilir sen bozsanda bozmasanda bidaha yapacak alışmış kudurmustan beterdir ayip olcak ama o kadin olmeden sana rahat yok gibi dualar oku deniz falan varsa girin iyi gelir diye duymustum allah yardimcin olsun.
Allah affetsin bazen icimden olsede kurtulsam diyorum ama daha 43 yasinda yasi da genc bi 30 sene daha yasar bu.

takiyi filan gectim de cocuk meselesinde atilan iftira :-O esiniz o konuda ne tepli verdi merak ettim :KK43:
Esime kv agliyor sozde ben yalan soyluyormusum oyle bisey dememis diyor bunlari bana soylerken esim yanimda dgildi.

Bu nasil bir kadin ya? Peki o sizinle gorusmek istiyor mu? Esinizi guzellikle ikna etmeye calisin. Kavgayla uzlasma olmaz...
Benimle gorusmek istiyormus ama svdiginden degil akrabaya millete gostermek icin. Ben telimde engelledim arayamiyolar artik beni.

Bunu ben de merak ettim. Zengin bir aile evladini niye yurda verir ki?
Yetistirme yurdu degil canim yanlis anlasildi yatili okul yurdu. Ben evladimi yinede veremezdim.

Kolayını bulmuşsun ve kestirip atmışsın aslında bu durumda onunla görüşmen gerekecek

eşini doldurup sana saldırtıyor

ailen arkanda olmadığını eşinde biliyor sanırım
Kolayina kacmadim. Keske gorusmeme kararini ilk esimi arayip is yerinde dostu varmis dediginde alsaydim. Halbuki o para icinde yuzerken beni ve esimi soktugu borctan cikarmak icin ise gidiyordum. Dugun masraflari filan degil bahsettigim. Onlarida odedik tabi ama bu beni esim tanimadan once annesinin esimin uzerine cektigi kredi borcu.

Hem eşimin ailesi hep para dileniyordu demişsiniz hem eşimin aikesi çok zengin diyorsunuz. Bu nasıl iş?
Evt ayda 15 bin tl evine para giren birinin bence paraya ihtiyaci yoktur. Hele birde 200 bin tl degerinde borcsuz olarak cok sevdigi kaynima ev alabiliyorsa. Banada esimede hep kendini acindirdi resmen dilendi sonradan beni baska akrabalari uyardi. Borcumuz bitince isten ciktim. Esimin maasi iyi ama bende benden gizli yollar diye hep esimden gizli kendi hesabima birikim yapiyorum.

Ne zor bir durum Allah yardımcın olsun.. Sabretmenden başka care yok gibi görünüyor. Oğlun büyüyünce belki sana bi kapı açılır belki kayınvaliden mekan değiştirir. Allah büyüktür sen dua et sabret.

Çok zor bir durum Allah Yardım etsin..

Eşi de aslında iyi ama şiddet uyguluyorum. Bayanlar gözlerinizi açın, şiddete meyilli olan, karısının ahlakına dil yzatanların iki lafına gaza gelen insanın yüreği iyilik barındırmaz....

Genelde boşan demeye karşıyım bilen bilir ama ayrılık dusunmen en mantiklisi gibi neden ölsün diye düşünüyorsun ki onsuz bir hayat kuramazmisin?

Back
X