• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esimdeki degisim ve gorusmedigim kaynanam

Aynen oyle cok uzuluyorum boyle olunca

Cok fazla doldurusa geliyor ozellikle kardesleri tarafindan kv zaten yalan makinasi her kavgada bunlar cikiyor hep bunlari tartisiyoruz benimle kavga ettigi gunler telefonuna bakiyorum annesi aramis oluyor hep

pes... sekiz saatlik yoldan ne uzun kol, eşinizle açık açık konuşun bana atılan iftiraları ben unutamam, unutup sineye çekersem kabullenmiş olurum diye. Şimdiye kadar desteğiniz eşinizmiş, bu kadar şeye beraber göğüs germişsiniz ama beni sevmiyor diye düşünmeye başladıysanız aileler olmadan da güçlü olabileceğinizi düşünmeye başlayın veya başka kişilerin müdahalesi olmadan geçirdiğiniz iyi zamanları sabırla ona hatırlatın. annesinin yalanlarına inanmasındansa, kendi yaşadığı şeyleri hatırlaması daha kolay.

Babaevine gidemiyorsan kocanla aranı iyi tutucan
Kaynanayla görüş ayda 1 bayramdan bayrama
Evine gelince yatakodanı kitle sorarsa evimden eşyalar kayboluyor onuniçin anne senle alakası yok de
Herfırsatta sok lafını

ailen buram buram cehalet kokuyor.. bu kv olacak kadınla olan olayları eşin bilmiyor mu da böyle baskı yapıyor sana... dolduruşa mı geliyor

Paralarina guvenen bir kac zavalli daha kimi kimden aliyolar ya okadar kolaymi anladigim kadariyla senin gucun tukenmis arkadasim ailenin yapisinida biliyolarsa yuz bulduklari kesin

Bisiler yaptirmissa sanki ne istediyse olmus gibi
İnsallah bir cikar yol bulursunuz
Bence ise girin 4,5 yasina kadar cocuk anne ile duruyor mecbur , ozellikle anaokuluna felan yardimci olarak girseniz ya da krese oylelikle kendi cocugunuz da gozunuzun onunde olur diye geldi aklima
Ailenizin arkanizda durmamasi cok uzucu Allah yardimciniz olsun

çok iyi dediğin kocan ne zaman şiddete başladıo_O

Kayinvalideniz insan degilmis, net.esinizle bu durumu konusmussunuzdur saniyorum, fevri tepkiler mi veriyor? Bana natasa diyen, cocugum icin,senin icin boyle konusan insanla ben nasil goruseyim, cok israr ediyorsun madem goruselim elimize ne gececek? Arkamdan soylediklerini bir de yuzume mi soylesin istiyorsun?hatirin icin katlanirim peki ancak beni buna mecbur ettigin icin seni affedemem gibi biseyler soyleseniz? Cunku inanin aklima baska hic birsey gelmiyor,oglunuz pek ufak ve ailenizden fayda yok, ise girseniz nereye birakacaksiniz? Madem boyle durumlar, oglunuz en azindan krese gidecek yasa gelene kadar disinizi sıkın.bugun bosansaniz velayet sizde kalir buyuk ihtimal ama isiniz olmamasini koz olarak kullanabilir karsi taraf.

Büyü işini bosver inanma öyle seylerede eminmisin kvnin caldigindan altinlari falan ? Bu çok ciddi bir suçlama

Ailenin tutumuna çok üzüldüm. Eşinin bu tavrıda ddiğin gibi ailesinin baskılarıyla oluyor. Allah akıl hidayet versin ikisinede. Seni böyle üzmeleri hiç adil değil. Sabır ve dua tavsiye ediyorum. Allah yardımcın olsun...

Hadi çalmasından geçelimde cocuk bizden değil demesi çok adice ve çok büyük iftira Allah bunu onun yanına bırakmaz. Hatta bir örnek verecek olursam böyle bir iftira atan bir kayın valide tanıyorum 4 kızının birinin kocası öldü diğerleri hepsi bir bir kocalarından boşandılar. Yakın şahidi olarak söylüyorum.

Eşiniz size bu kadar ağır olaylar yaşatan kişiyle nasıl barışmanızı istiyor,ben ona takıldım. Kendi gitsin görüşsün,sizi neden karıştırıyor. Ben olsam ayda yılda bir bayramdan bayrama giderdim ve soğuk davranırdım. Evime de gelmesini istemezdim açıkçası.Allah yardımcınız olsun

Eger bir Anne yavrusuna iyi olsan kaynananla gecinirsin diyorsa yemin ederim ben o anneyi silerdim ne bicim mantiktir bu hey allahim ...
Bosaninca damga yenmesinide sadece bizim toplum dusunur evlenmek kadar bosanmakda normaldir.
Sana ne yapabilecegini yazamiyorum bile cunku anlatinca , butun yollari kapatmissin.
Kim yerinde olsa kaynananla gorusmezdi ama bosanamiyorsan ve esinle kalacaksan anlasmaktan baska caren yok cunku , esin sirtini tutmuyor mecburen bir sekilde ayak uyduracaksin kendi huzurun icin .yani bir nevi yapmacik olacaksin , baska birsey gelmedi aklima .
Allah yardimcin olsun.

Esim bunu yapmiyor iste annesi zora gelince yalandan ayilip bayiliyor zaten esim annem diyor baska bisey demiyor bosandim diyelim ya oglumu benden alirlarsa kaynimn cocugu yok alicam namuslu buyutucem diyomus

Esimin ailesi cok zengin oglumu benden alirlar diye korkuyorum. Kaynanami sulalesi bile sevmez herkese takik esim biliyor ama annem diyor okadar. Beni artik sevmiyor galiba ondan yapiyor bunlari

Yasanılanlar onuda yipratmis olabilir ve bu ilişkiniz yansıyor haliyle..Bazı insanlar inanamadiklari ağır seylerde o kişiye konduramayip daha çok baglanirlar...Esin de böyle olabilir..seni anlayabiliyorum. .evlatları alırlar diye korkuyorsun ama elinde ispatlayacagin deliller yokmu? Sonuçta mahkeme sadece maddiyata bakmıyor manevi olay daha ağır basar ama kesinlikle ispatlamak lazım. ..

Yasanılanlar onuda yipratmis olabilir ve bu ilişkiniz yansıyor haliyle..Bazı insanlar inanamadiklari ağır seylerde o kişiye konduramayip daha çok baglanirlar...Esin de böyle olabilir..seni anlayabiliyorum. .evlatları alırlar diye korkuyorsun ama elinde ispatlayacagin deliller yokmu? Sonuçta mahkeme sadece maddiyata bakmıyor manevi olay daha ağır basar ama kesinlikle ispatlamak lazım. ..

Yaa birde sormadan edemeyeceğim aile bu kadar zengin ise esin neden yurtta büyümüş. ..

Esine senin icin kabul ediyorum annenle gorusmeyi filan diyerek yalan soyleyeceksin kaynanan ne derese he diyip geciceksin magduru oynicaksin esine karsi senin baska yolun yok arkadasim zor ama malesef..

Bütün çareler kapalı bu durumda sineye çekmekten başka çaren gözükmüyor,yoksa bu yapılanlar karşısında çözüm belli boşanmak.

Selam hatunlar esimin ailesiyle gorusmuyordum onceki konularimda belirtmistim kisaca ozetlersem evimden ceyizimi ve altin setimi calmasi surekli haci hoca gezip buyu yaptirmasi oglumun esimden olmadigini soylemesi... bunlar sadece bir kismi. Esim onceden daha anlayisliydi ama simdi cok degisti kaynanamla bir yildir gorusmuyorum gorusmekte istemiyorum. Esim cok israr etti gorus diye olmaz dedim dun aksam avaz avaz bagirip siteyi kaldirdi. Artik durum siddete varmaya basladi. Gelmelerini istemiyorum evime, o kadini gormek istemiyorum. Bosan diyenleriniz olacak ama benim ailem bana bosanirken destek olsada sonrasini burnumdan getirir. Annem simdiden bosanirsan baban artik el icine cikamaz damgali olursun filan diyor ufacik bi tartismada iyi olsan kaynananla gecinirdin diyor. Esim askerdeyken babamlarda kaldim corbayi bile izinle iciyordum ekmegimin parasini pazar parasini ben veriyordum yani ailemden hayir yok. Bebegim kucuk calisamiyorum. Ne yapicam ben akil verin kizlar.
Yine esine buyu yapmış olabilir kaynanan degisme sebebi o olabilir sen bozsanda bozmasanda bidaha yapacak alışmış kudurmustan beterdir ayip olcak ama o kadin olmeden sana rahat yok gibi dualar oku deniz falan varsa girin iyi gelir diye duymustum allah yardimcin olsun.

takiyi filan gectim de cocuk meselesinde atilan iftira :-O esiniz o konuda ne tepli verdi merak ettim :(

Bu nasil bir kadin ya? Peki o sizinle gorusmek istiyor mu? Esinizi guzellikle ikna etmeye calisin. Kavgayla uzlasma olmaz...

Back
X