Esimden aileme gitmeme izin vermiyor

Her cumartesi onun ailesine gitmenin zorunlu olduğu bir durumda kendi ailene gitmek için izin istemesen, sadece kararını bildirsen tüm.sorunlarin çözülür bence. Yapamiyosan da geçmiş olsun.

Benim annem ondan 10 yaş genç birinle beraber bir de kızları var.
Ben evlenmeden eşime bunu söyledim.
Eşim sorun yok dedi...bana söz verdiler annemin doğmuna gondereceklerne (annem ozaman hamileydi) gondermediler bende onu terk ettim 6 ay sonra yine baristim..(niyeyse) şimdi de annemle goruşmeme izin vermiyor bu yuzden ama evlenmeden bana soyleseydi hic bir zaman evlenmezdim onunla ne yapacagimi bilmiyorum bnde (hep söz verdiler annemden beni kesmeyeceklerine istediğim zaman annemi göreceğime ama sozlerni tutmadilar) allah onari bildiği gibi yapsin ne diyeyim çok dayanmam ama..

Merhaba kizlar annemlerden donus icin ucak biletini aldim gidis onumzdeki hafta düşünüyorum esim iptal edersin diyor bende kesin bir dille gidecegimi soyledim ozaman bidaha donemezsn diyor bende anneme gidiyorum diye benimle bosanmyi düşünüyor san benim kaybedecgim hic bisey yok dunden raziyim dedim kac gundur konusmyrz beraber yatmiyoruz bugun okuldayken esime mesaj atttim bana yaptiklarini ve her daim ailesine gittimi kendi gelmedigi halde beni ailme gondermemk icin hic bir sebebi olmadığıni soyledim yeter artik yazma ayni şeyler konusmak istemiyorum demis bende hic bisey demedim sonra eve gelirken yirmi tane kırmızı gul olan bir buket yaptirmis bende neden aldin ben cicek degil anlayis istiyorum dedim oda bende anlayis istiyorum diyor baskada bisey konumadik annesigilden mi çekiniyor laf duymaktan bilmiyorum mesajda onu da dedim annenlerden mi korkuyorsun otuzunu geçip hala ailene kendini isbatlamaya calisiyorsan yapacagim bisey yok dedim

Bide gecen hafta sonu kayinvalidelere gitmedim hava soguktu cocuk usur diye esim gitti bugun bize geldi gorumce kizi gormeye gelmiş bir kac haftadr gormemisti kayinvalidelerde biyere gitmisler ordan bize ugradilar takriben iki saate yakin kaldilar kiizzi sevdiler yarin cumartesi ya kv. erken gelinde biraz kizla oynariz diyor belki gelesim yok bugun gordun yada yarin gelmek zorundamiyim icimden bunlar geciyo surekli.bende esim icin evde yok tum gun dedim gelemyz zor dedim banada sen gel demedi zaten iyiki ozel derse gidiyo sinav yakin diye tum gun yok yani nasil kafa geri herkes onlar gibi yasamk zorunda

Böyle bi konuda izin alınmaz ağaçtan yere düşen meyve değilsin.

Sen herhafta pnun ailesine gidiyosun oh mis kendi ailene ayda yılda 1 mi ? Olmaz böyle şey madem istemiyo sende onu kendi ailesine yollama ve sende gitme olur mu ?

Topla eşyanı git her fırsatta git hatta

Şu cumartesi olayı biz dede var. Ama ben bazan gitmiyorum. Eşimi yalnız gönderiyorum. Biraz bozuluyor kv ve eşim ama umurumda değil. O ne ya cumartesiler ipotekli gibi.

Şu cumartesi olayı biz dede var. Ama ben bazan gitmiyorum. Eşimi yalnız gönderiyorum. Biraz bozuluyor kv ve eşim ama umurumda değil. O ne ya cumartesiler ipotekli gibi.
Benimde bazen gitmedigim oluyor ama hafta ici baska bir gun mutlaka goruyorum eşimin ailesi surekli buluşuyor

Canım gayet iyi yapmışsın bilet almakla ve eşine gayet yerinde cevap vermişsin.

Eşin bence ailesinden çekiniyor ama çoluk çocuk sahibi adam icazet verecek değil onlara.

Eski konun ve ustune bu yorumda kocanin davranisini okuyunca Gulleri de batsin ya bu nedir? Evlenirken hic mi belli olmuyor bunlarin ne oldugu. Tovbe yaaa.

Eski konun ve ustune bu yorumda kocanin davranisini okuyunca Gulleri de batsin ya bu nedir? Evlenirken hic mi belli olmuyor bunlarin ne oldugu. Tovbe yaaa.
Bu nedir yaa aileme gitmek icin akla karayi bana sectiren adam gul alsa ne almasa ne cani cehnemme gittigim ikiyi fazla gorup kendi her daim ailesinde ona karsi ne sevgim nw ilgim kaldi gulleri de kendi gibi coplugw cani cehenneme

Benim esimde aynı bütun yorumlari okudum ve bir kere daha üzüldüm keşke eslerimizde bizi anlamaya calissalar onları ALLAH a havale edip hatalarını yuzune vurmalarinu nasip etmesini istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…