- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi GelecekBahar
-
Benim annem ondan 10 yaş genç birinle beraber bir de kızları var.Nasıl yani?
Şu cumartesi olayı biz dede var. Ama ben bazan gitmiyorum. Eşimi yalnız gönderiyorum. Biraz bozuluyor kv ve eşim ama umurumda değil. O ne ya cumartesiler ipotekli gibi.Merhaba bir derdim var ki eşim bes yildir evliyiz cok calkantili gunler gecirdik hem eşimin tavri yuzunden hem ailesi yuzunden ailem uzakta esimin tum ailesine on dk uzaktyz esim ve ailesinin her cumartesi bulsmaa gunu bes kardesler dordu evli her cumartesi tum kardesler torunlar kayinvalidede de toplaniyor sabahtan aksama dek biz eskiden sabahtan giderdik simdi kizimiz var dokuz aylık aksam yemegine yakin gidiyoruz ondada nerde kaldiniz niye gelmdnz diye bir suru laf isitiyoruz cumartesi gunu oraya gitmek zorunluluk misafir alamayiz misafirlige gidemyiz o gun esimin ailesine ayrilmis yani gunde esneme olmaz karşı degilim ama insanin cumartesi hep ayni seyi yapiyo olmasi vebunun zorunlu olmasi cok sıkici bu gun yuzunden cok kavgamiz oldu bosanma noktasina geldik esimin ailesi baskici bir yapida gitmezsen kuser laf soyler esimde onlara hic bir seye hayir diyemez hafta icide bazen bulusuyrz ama cumartesi yine degismez bunu sunun icin anlatiyirum esimin ailsine ben her hafta sonu gidyorum esim ogretmen bende calisiryrm kamuda subat tatilinde annemlere gittim esim sonra geldi on gunu evde annesgille gecrdi ailemi bes gun gordu beni aldi evimize geldik simdi ben mayiss on beste dogum iznim bitiyor on gunlugune mayisin birinde tekrar gitmek istiyorum yeni gittin diyir ama kendi ailesine gitmeden bir hafta sonu geçirmz ailesni gormeden ağustosta gidersin diyor hersene bir subat bir agustosta gidiyirum zaten ailemin bazi sikintilari var gormek istiyrm evin en buyugu benim kendimi belki zorunlu hissediyirum ve cok ozluyorum esim kendine boyle bana boyle davraniyor halbuki evlenirken her tatil her izin her bayram senin Ailene giderz demisti ben uzakliktan sebeb istememistimm yalanmis neden boyle neden empati kurmuyir neden bana haksizlik yaptini dusunmuyor sizce ben ne yapmaliyim binip gitsem bidaha da donmesem diyorum bazen.Lutfen bir akil verin.
Benimde bazen gitmedigim oluyor ama hafta ici baska bir gun mutlaka goruyorum eşimin ailesi surekli buluşuyorŞu cumartesi olayı biz dede var. Ama ben bazan gitmiyorum. Eşimi yalnız gönderiyorum. Biraz bozuluyor kv ve eşim ama umurumda değil. O ne ya cumartesiler ipotekli gibi.
Eski konun ve ustune bu yorumda kocanin davranisini okuyuncaMerhaba kizlar annemlerden donus icin ucak biletini aldim gidis onumzdeki hafta düşünüyorum esim iptal edersin diyor bende kesin bir dille gidecegimi soyledim ozaman bidaha donemezsn diyor bende anneme gidiyorum diye benimle bosanmyi düşünüyor san benim kaybedecgim hic bisey yok dunden raziyim dedim kac gundur konusmyrz beraber yatmiyoruz bugun okuldayken esime mesaj atttim bana yaptiklarini ve her daim ailesine gittimi kendi gelmedigi halde beni ailme gondermemk icin hic bir sebebi olmadığıni soyledim yeter artik yazma ayni şeyler konusmak istemiyorum demis bende hic bisey demedim sonra eve gelirken yirmi tane kırmızı gul olan bir buket yaptirmis bende neden aldin ben cicek degil anlayis istiyorum dedim oda bende anlayis istiyorum diyor baskada bisey konumadik annesigilden mi çekiniyor laf duymaktan bilmiyorum mesajda onu da dedim annenlerden mi korkuyorsun otuzunu geçip hala ailene kendini isbatlamaya calisiyorsan yapacagim bisey yok dedim
Bu nedir yaa aileme gitmek icin akla karayi bana sectiren adam gul alsa ne almasa ne cani cehnemme gittigim ikiyi fazla gorup kendi her daim ailesinde ona karsi ne sevgim nw ilgim kaldi gulleri de kendi gibi coplugw cani cehennemeEski konun ve ustune bu yorumda kocanin davranisini okuyuncaGulleri de batsin ya bu nedir? Evlenirken hic mi belli olmuyor bunlarin ne oldugu. Tovbe yaaa.
herşeyden önce lütfen özgüvenli olun izin almak izin vermek tabirleri bile çok yanlış.Bana 4 yıl önce yorum yapanlar burada mi
Ben okumuştum ama yorum yazmamıştım. BurdayımBana 4 yıl önce yorum yapanlar burada mi
Ozaman yorum yapmamıştım ama Hayrolsun mu diyelim ne diyelim, ne denirki? aklıma da bir şey gelmedi,Bana 4 yıl önce yorum yapanlar burada mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?