- 23 Ağustos 2015
- 102
- 100
- 103
- 37
- Konu Sahibi GelecekBahar
-
Izin istemeMerhaba bir derdim var ki eşim bes yildir evliyiz cok calkantili gunler gecirdik hem eşimin tavri yuzunden hem ailesi yuzunden ailem uzakta esimin tum ailesine on dk uzaktyz esim ve ailesinin her cumartesi bulumsa gunu bes kardesler dordu evli her cumartesi tum kardesler torunlar kayinvalidede de toplaniyor sabahtan aksama dek biz eskiden sabahtan giderdik simdi kizimiz var dokuz aylık aksam yemegine yakin gidiyoruz ondada nerde kaldiniz niye gelmdnz diye bir suru laf isititiyoruz cumartesi gunu oraya gitmek zorunluluk misafir alamayiz misafirlige gidemyiz o gun esimin ailenie ayrilmis yani gunde esneme olmaz karşı degilim ama insanin cumartesi hep ayni seyi yapio opmasi vebunun zorunlu olmasi cok sıkici bu gun yuzunden cok kavgamiz oldu bosanma noktasina geldik esimin ailesi baskici bir yapida gitmezsen kuser laf soyler esimde onlara hic bir seye hayir diyemez hafta icide bazen bulusuyrz ama cumartesi yine degismez bunu sunun icin anlatiyirum esimin ailsine ben her hafta sonu gidyorum esim ogretmen bende calisiryrm kamuda subat tatilinde annemlere gittim esim sonra geldi on gunu evde annesgille gecrdi ailemi bes gub gordu beni aldi evimize geldik simdi ben mayiss on beste dogum iznim bitiyor on gunlugune mayisin birinde tekrar gitmek istiyorum yeni gittin diyir ama kendi ailesine gitmeden bir hafta sonu geçirmz ailesni gormeden ağustosta gidersin diyor hersene bir subat bir agustosta gidiyirum zaten ailemin bazi sikintilari var gormek istiyrm evin en buyugu benim kendimi belki zorunlu hissediyirum ve cok ozluyorum esim kendine boyle bana boyle davraniyir halbuki evlenirken her tatil her izin her bayram senin Ailene giderz demisti ben uzakliktan sebeb istemmstjm yalanmis neden boyle neden empati kurmuyir neden bana haksizlik yaptini dusunmuyor sizce ben ne yapmaliyim binip gitsem bidaha da donmesem diyorum bazen.Lutfeb bir akil verin.
Esimle nisanliyken esimin ailesinin her hafta bulustugunu biliyordum ama bana biz iki uc haftada gideriz demisti evlendik ucungu gun basladik gitmeye benmde aile yapim boyle cok vicik vicik gorusmz mesafesi vardir herkesin ozel hayatina saygi vardir esimin ailsi cok zor esimde cok bir insan esimle cumartesi kavgamz okadr buyuduki esim sizi istemoyor sevmiyor diye beni ailesine şikayet etti bir sure konusmadilar benimle bende onlarla sonra baristik ben ailen tek gittim o tek o kadr sorunlar yasadkki simdi eğer resti cekip gidersem bi daha toparlnmamz zorIzin isteme
O cumartesilerini ayirirken izin istedi mi
Aileme tatilimi ayarlayip esi e gitmeyi istedimi ve tarihleri söyleyip bileti alalim derim. Acik kapi birakmam. Izin istemene gerek yok bi cumartesi gitme bak bakalim
Cok haklisin ayni fikirdeyim zorunluklar olmasa yeri geldin de zamani geldiginde oda bende ailemze sorunsuz gitsek ne olur sanki esime hersey serbest bana gelince izinli aynj sehirde benim aileme yakin yasasydik ve hep benim ailemi gorseydik ona ailene cok gittin iki gittin cumlesini kurmaya vicdanim el vermezdi utanirdim bundanCanın ne zaman istiyorsa git annene kal. Erkeklere iyilik ve huzur amaçlı verdiğin her taviz boyunduruğa girme olarak son bulur. Hayata eşinin keyfine göre yaşamak için gelmedin.
Suanda esimden gitmek icin ugrasicam baktim olmuyi artik oyle noktaya geldim ki omrum boyunca gurberi uzakligi onun icin yasadimi görmeyen anlamayb bir adamla yasamaya artik gercekten gucum yok bes yildir ayyni seyBen ailem için eşimden izin almam, eşim de benden izin almaz.
Atlayın gidin diycem ama daha kötü şeyler olmasını göze alabilir misiniz?
Her Cumartesi bırakın o gitsin siz neden onun ailesine gidiyorsunuz? Gitmeyin. Laf söylesinler, kavga etsinler, küssünler, gitmeyin!
Hiç bir şey olmaz, başta efelenir sonra da kuyruğu kıstırır gelir.Suanda esimden gitmek icin ugrasicam baktim olmuyi artik oyle noktaya geldim ki omrum boyunca gurberi uzakligi onun icin yasadimi görmeyen anlamayb bir adamla yasamaya artik gercekten gucum yok bes yildir ayyni sey
Canim ya o tanidgina da cok uzuldum uc yil ne demk gerçekten cok zor cok sukur isimm var isin icinden cikamadmda diyorum ki gittigi yere kadar ama artık gerçekten haksizliga dayanamıyorumALLAH yardim etsin sana canım,inanki çok zor,ben en yakınımdan biliyorum,tam 3 sene getirmedi damat bey,neymiş gerek yokmuş,sanki bizler ağaç kabuğundan çıkıyoruz,en büyük hayatı galiba alttan almakla ve iyi niyet göstererek yapıyoruz,mutlu bir yuva icin hep fedakâr olması gereken kişi kadınmış gibi,hep adımlar bizden bekleniyor,boyle adamlara çok kızıyorum çok........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?