- 23 Ağustos 2015
- 102
- 100
- 103
- 37
- Konu Sahibi GelecekBahar
Merhaba bir derdim var ki eşim bes yildir evliyiz cok calkantili gunler gecirdik hem eşimin tavri yuzunden hem ailesi yuzunden ailem uzakta esimin tum ailesine on dk uzaktyz esim ve ailesinin her cumartesi bulsmaa gunu bes kardesler dordu evli her cumartesi tum kardesler torunlar kayinvalidede de toplaniyor sabahtan aksama dek biz eskiden sabahtan giderdik simdi kizimiz var dokuz aylık aksam yemegine yakin gidiyoruz ondada nerde kaldiniz niye gelmdnz diye bir suru laf isitiyoruz cumartesi gunu oraya gitmek zorunluluk misafir alamayiz misafirlige gidemyiz o gun esimin ailesine ayrilmis yani gunde esneme olmaz karşı degilim ama insanin cumartesi hep ayni seyi yapiyo olmasi vebunun zorunlu olmasi cok sıkici bu gun yuzunden cok kavgamiz oldu bosanma noktasina geldik esimin ailesi baskici bir yapida gitmezsen kuser laf soyler esimde onlara hic bir seye hayir diyemez hafta icide bazen bulusuyrz ama cumartesi yine degismez bunu sunun icin anlatiyirum esimin ailsine ben her hafta sonu gidyorum esim ogretmen bende calisiryrm kamuda subat tatilinde annemlere gittim esim sonra geldi on gunu evde annesgille gecrdi ailemi bes gun gordu beni aldi evimize geldik simdi ben mayiss on beste dogum iznim bitiyor on gunlugune mayisin birinde tekrar gitmek istiyorum yeni gittin diyir ama kendi ailesine gitmeden bir hafta sonu geçirmz ailesni gormeden ağustosta gidersin diyor hersene bir subat bir agustosta gidiyirum zaten ailemin bazi sikintilari var gormek istiyrm evin en buyugu benim kendimi belki zorunlu hissediyirum ve cok ozluyorum esim kendine boyle bana boyle davraniyor halbuki evlenirken her tatil her izin her bayram senin Ailene giderz demisti ben uzakliktan sebeb istememistimm yalanmis neden boyle neden empati kurmuyir neden bana haksizlik yaptini dusunmuyor sizce ben ne yapmaliyim binip gitsem bidaha da donmesem diyorum bazen.Lutfen bir akil verin.
Son düzenleme: