Eşimden artık soğudum güven sıfır 🙁

Dertliyim 44

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2019
315
-19
98
31
Daha öncede açmıştım bu konuyu i yüzden fazla uzatmiycam. Eşimle 4 sene oldu evleneli. Kaynanamla beraber oturuyodum. Eşim çok sorumsuz evlilik sorumluluğunu hiç üzerine almadı üstelik çok yalan konuşur. Şimdi 10 aylık bir de oğlumuz var tartışma anında sinirlendiği zaman olur olmadık laflar söyler bana sonra sanki hiç o tartışma yaşanmamış gibi benden anlayış Güleryüz bekler. Şimdiye kadar benim altınlarımı aldı yerine koymadı 1 sene beraber çalıştık yerine koyucam ayağıyla paranın bir kısmını harcadı en son oğlumuza takılan çeyreği benden habersiz aldığını farkedince bıraktım geldim babamın evine. Oğlumuz olmasaydı geldiğim gün dilekçeyi verecektim ama bı şans daha verdim oğlumuz için. O da bize ayrı bir ev tutacak ve bizi bundan sonra mağdur etmeyecekse. Ama 4 aydır burdayım araya iyicene soğuluk da girdi artık ailesi de merak Edip aramıyo halen bekliyorum habire bizi oyalayıp zaman kazanmaya çalışıyor 4 aydır sürekli tutucam diyo ama gidip 1 kere bile ev bakmadık. Böyle devam ederse gidip dilekçeyi vericem. Siz olsanız ne yapardınız?

Bu soru mu şimdi? Kaçarak uzaklaş lütfen. Eşin adam olmaz. Çocuğunun altınını çalan adamdan babalık bekleme. Çalışmıyorsan iş ara ve iyi kötü kendine ve oğluna düzen kurmaya bak. Davayı da bekletmeden aç bence, bu asalaktan ne kadar erken kurtulursan o kadar karlısın.

Altınları paraları Nerede harcadı bundan haberiniz varmı yani yatırım olur araç almak olur ne için gitti bu paralar eğer haberiniz yoksa herhangi bir yatırım da yoksa bu büyük bir sorun sorumsuzluk çok kötü birsey 4 aydır neyi bekliyormus son bir kez konuşup mühlet verin süre bittiği gün yapılmamış ise dilekçe verin olmaz çünkü allah yardimciniz olsun .

Terk etme bir blöf tarzı değildir. Evi terk ettiğiniz an zaten tüm seçenekler tükenmiş ve rota ayrılığa çevrilmiştir.
Cinsiyet ayırt etmeksizin eşlerden hangisi evi terk ederse etsin bu bir boşanma sebebidir.

Daha çok beklersiniz. 4 yılda düzelmeyen adam 4 ayda düzelecek değil ya oyalıyor işte sizi. Altınları da almış harcamış ne yaptığı belli değil. Yalanı dolanı eksik olmuyormuş daha ne olsun ki :işsiz:

Bence çocuğunuz o babayı haketmiyor.Hem sizde onemlisiniz sizinde bir hayatiniz var.

Altınlarınızı, çocuğun çeyreğini nereye harcadı?
4 ayda bir ev 10 kere kurulurdu. Belli ki eşinizin pek gönlü yok.
Bir koca karısını 4 ay babasının evinde bırakıyorsa o evlilikten pek hayır gelir mi bilemedim... Hayırlısı olsun sizin için ve çocuğunuz için.

Back
X