- 8 Mayıs 2019
- 315
- -19
- 98
- 31
- Konu Sahibi Dertliyim 44
Daha öncede açmıştım bu konuyu i yüzden fazla uzatmiycam. Eşimle 4 sene oldu evleneli. Kaynanamla beraber oturuyodum. Eşim çok sorumsuz evlilik sorumluluğunu hiç üzerine almadı üstelik çok yalan konuşur. Şimdi 10 aylık bir de oğlumuz var tartışma anında sinirlendiği zaman olur olmadık laflar söyler bana sonra sanki hiç o tartışma yaşanmamış gibi benden anlayış Güleryüz bekler. Şimdiye kadar benim altınlarımı aldı yerine koymadı 1 sene beraber çalıştık yerine koyucam ayağıyla paranın bir kısmını harcadı en son oğlumuza takılan çeyreği benden habersiz aldığını farkedince bıraktım geldim babamın evine. Oğlumuz olmasaydı geldiğim gün dilekçeyi verecektim ama bı şans daha verdim oğlumuz için. O da bize ayrı bir ev tutacak ve bizi bundan sonra mağdur etmeyecekse. Ama 4 aydır burdayım araya iyicene soğuluk da girdi artık ailesi de merak Edip aramıyo halen bekliyorum habire bizi oyalayıp zaman kazanmaya çalışıyor 4 aydır sürekli tutucam diyo ama gidip 1 kere bile ev bakmadık. Böyle devam ederse gidip dilekçeyi vericem. Siz olsanız ne yapardınız?