• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esımden ayrı kalamıyorum

Poupey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
312
4
0
- Yurtdışı
ıyı geceler kızlar ,
yorumlarınıza cok cok ihtiyacım var.
esımle cok kavga edıyorduk , bırbırımızı yıpratıyorduk
hergun hergun kavga
ve butun kavgalarıda ben cıkartıyordum cok kıskanıyordum cunku onu
sımdı 1 ay oldu ayrıyız , ama cok ozledım onu , nefes alamıyorum onsuz
oda bensız ,
sureklı mesaj atıyor , arıyor don eve dıyor ,
saka yapıyor , bak ac kaldım dıyor , uzuluyorum ,
donersem yıne eskısı gıbımı oluruz yoksa duzelırmı hersey bılmıyorum..

e madem butun kavgaları sız cıkarıyormussunuz,cıkarmayın o halde.kıskanclık dozu asılınca cırkın ve ıtıcı bı hal alıyor kendınıze hakım olmanızı onerırım.kac yıllık evlısını?ılk yıllarsa normaldır hersey rayına gırecektır

e madem butun kavgaları sız cıkarıyormussunuz,cıkarmayın o halde.kıskanclık dozu asılınca cırkın ve ıtıcı bı hal alıyor kendınıze hakım olmanızı onerırım.kac yıllık evlısını?ılk yıllarsa normaldır hersey rayına gırecektır

2 bucuk yıldır evlıyız . evet cok uzuyorum onu , ama hakım olamıyorum kendıme napıcamı bılmıyorum
kıskanclık cok kotu bır sey , ve bu huy bende fazla fazla var..

sorunları sen çıkarmana ragmen eşin hala seni arıyor ve dönmen için türlü şeyler yaptığını söylüyorsun. sence böyle birine bu kadar eziyet edilir mi? dön evine ve eşinle mutlu yaşa, adam hala seni seviyor. adama dünyayı dar etmeyi de bırak.
forumu okuyorsan bir çok insan eşinin ilgisizliğinden aldatmasından şikayetci. seninki gittin diye başka arayışlara girmemiş demekki. uzatma daha fazla ;)

seninki kıskançlık değil hastalık. kendine hakim olamıyorsan psikolojik destek alabilirsin. yazık etme eşine de sana da. seni seviyor belli ki.

2 bucuk yıldır evlıyız . evet cok uzuyorum onu , ama hakım olamıyorum kendıme napıcamı bılmıyorum
kıskanclık cok kotu bır sey , ve bu huy bende fazla fazla var..
bır psıkologa gorunsenız?cunku bu hayatınızı mahvedecek bu gıdısle.lutfen sıze olan sevgısınden adamı sogutmayın ve sonra cok pısman olmamak ıcın bı sekılde yenın su kıskanclıgı.ayrıca esınız kıskandıracak bısey yapıyormu ya da gecmıste yasattıgı bı olaymı var acaba guvensızlık verecek?

evet , Hep Hep HaksızLık Yapıyorum Ona , Kavgaları cıkarıyorum ,konusuyorum konusuyorum o hıc bır sey solemıyor
bu kadar ıyı davranmasınada sinir oluyorum , ısı geregı gorusuyor bayanlarla ,
zaten tek kavga sebebımız , bu ayrı kaldıgımız zamanda ona olan sevgım dahada buyuyor , o almanyada suanda ben tr deyım .. yılbasına ayrı gırmeyelım dıyor , bende bır kac gun ıcınde gerı gıtmek ıstıyorum ama , yıne mutsuz olucaz dıye korkuyorum..

evet , Hep Hep HaksızLık Yapıyorum Ona , Kavgaları cıkarıyorum ,konusuyorum konusuyorum o hıc bır sey solemıyor
bu kadar ıyı davranmasınada sinir oluyorum , ısı geregı gorusuyor bayanlarla ,
zaten tek kavga sebebımız , bu ayrı kaldıgımız zamanda ona olan sevgım dahada buyuyor , o almanyada suanda ben tr deyım .. yılbasına ayrı gırmeyelım dıyor , bende bır kac gun ıcınde gerı gıtmek ıstıyorum ama , yıne mutsuz olucaz dıye korkuyorum..
mutlu ya da mutsuz olmanız senin elinde olan bir şey. eğer gerçekten mutlu olmak istiyorsan kendine çeki düzen verirsin. saçma sapan kıskançlıklar yapmazsın. en azından kendi hatanı biliyorsun bunu düzeltebilrsin.

Hatalarının zaten farkındasın... Fakat kıskançlığını abartı yaşamak genelde sevgililik dönemlerinde olur.. neden bu evliliğinde de devam ediyor pek anlamadım.. seni böylesine kıskançlığa itecek birşey mi yaptı zamanında? yaptıysa hak verebilirim, şayet aksi ise davranışından ötürü sonu görünmüyor diye yorum yaparım evliliğin için maalesef :50: Sevdiğin insan sonuçta, bak o da seni ne kadar çok seviyor.. İnsanın böylesine karşılıklı sevdiği birisiyle ömür tüketicek olması, aynı sabaha uyanıp aynı rüyaya dalması varken mutlu mesut yaşamak varken değer mi hiç.... hem çekirge 1 sıçrar misali bugün gel der yarın gel der... sonrasında canına tak eder sen üzülürsün...

Bence tekrar eski hayatınıza dönmelisiniz yazık günah.. Madem ikinizde acı çekiyorsunuz ne gerek var.. Ölümlü dünya ya,sevdiğinizle olun küçük sorunları büyütmeyin birbirinize sıkıca kenetlenin herşeyin üstesinden gelinir.. Zaten sevgi varsa bidaha ayrılık da olmaz,çünkü bu ayrılık süresince ders alınmıştır,pişman olunmuştur,sevgisi sevgin daha çok hissedilmiştir..
Kıskançlık bende de fazlasıyla.. Ben evli değilim 1 senelik ilişkim var.. O işi gereği bayanlarla da konuşmak zorunda.. Ben de çok trip atarım surat yaparım 'ona baskasının bakması,konusması beni deli eder ! ' .. Güveniyorum ama yinede kıskanıyorum çok çok seviyorum..
Sanırım siz de öylesiniz.. Ama ben artık çoğu zaman içime atmayı öğrendim böyle hem o yıpranmıyor hem ben.. Tartışma da olmuyor.. Bunu bi kaç defa yapar da içine atarsan eğer, MUTLU olucaksınız.. Geriye sadece birbirinize karşı güven ve sadakat kalıcaktır..
Geri dönün hiç beklemeyin :) Çok uzattım kusura bakmayın..
MUTLULUKLAR.. :nazar::nazar:

cok saolun yorumlarınız ıcın ,bıletımı yarın alıyorum en yakın zamana , evıme gerı donuyorum , esım gecmıste bana hıc bırsey yapmadı , guvensızlık vermedı
ama ısı geregı sureklı bayanlarla ıc ıce bu benı rahatsız edıyordu , ama ısten cıkacak degıl ya adam ,
bana dedıgı cumle hep su
ben senı asla aldatmam , senı bır gun sevmesem bıle aldatmam , evlıyız cunku , evlı oldugum sure bunu benden bekleme
..

cok saolun yorumlarınız ıcın ,bıletımı yarın alıyorum en yakın zamana , evıme gerı donuyorum , esım gecmıste bana hıc bırsey yapmadı , guvensızlık vermedı
ama ısı geregı sureklı bayanlarla ıc ıce bu benı rahatsız edıyordu , ama ısten cıkacak degıl ya adam ,
bana dedıgı cumle hep su
ben senı asla aldatmam , senı bır gun sevmesem bıle aldatmam , evlıyız cunku , evlı oldugum sure bunu benden bekleme
..

ha şöyle yaw... hemen al ve git. kocanla sana kocaman mutluluklarrrrrrrrrr

Bence tekrar eski hayatınıza dönmelisiniz yazık günah.. Madem ikinizde acı çekiyorsunuz ne gerek var.. Ölümlü dünya ya,sevdiğinizle olun küçük sorunları büyütmeyin birbirinize sıkıca kenetlenin herşeyin üstesinden gelinir.. Zaten sevgi varsa bidaha ayrılık da olmaz,çünkü bu ayrılık süresince ders alınmıştır,pişman olunmuştur,sevgisi sevgin daha çok hissedilmiştir..
Kıskançlık bende de fazlasıyla.. Ben evli değilim 1 senelik ilişkim var.. O işi gereği bayanlarla da konuşmak zorunda.. Ben de çok trip atarım surat yaparım 'ona baskasının bakması,konusması beni deli eder ! ' .. Güveniyorum ama yinede kıskanıyorum çok çok seviyorum..
Sanırım siz de öylesiniz.. Ama ben artık çoğu zaman içime atmayı öğrendim böyle hem o yıpranmıyor hem ben.. Tartışma da olmuyor.. Bunu bi kaç defa yapar da içine atarsan eğer, MUTLU olucaksınız.. Geriye sadece birbirinize karşı güven ve sadakat kalıcaktır..
Geri dönün hiç beklemeyin :) Çok uzattım kusura bakmayın..
MUTLULUKLAR.. :nazar::nazar:

cok tesekkur ederım yorumun ıcın

Back
X