Eşimden ayrı kalmak istemiyorum

burlahatun

Guru
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
45
13
288
Hanımlar ben çok problemli bir bölgede yaşıyorum.Daha önceki yorumlarımdan hatırlayanınız vardır belki son yaşanan olaylarda lojmanımıza saldırı olmuştu günlerce hayati ihtiyaçlarımızı karşılamak için bile olsa dışarı çıkamamıştık.Bu olaylar esnasında ben 5 aylık hamileydim çok şükür bebeğime bir şey olmadı.Ancak biz çok tedirgin olduk ve eşim doğumu memlekette yapmamı istedi.Ben de bu fikri kırkım çıkınca yanına dönmek şartıyla kabul ettim.Buraya kadar bir sorun yok fakat bu akşam eşim doğumdan sonra dönmeyeceğimi tayinimiz çıkana kadar memlekette kalacağımı söyledi.bu arada bir aksilik olmazsa en geç temmuz ayında tayinciyiz.nerden baksanız 6 ay eşimden evimden ayrı kalıcam oğlum babasından uzak büyüyecek.eşim ben sürekli gelirim diyor ama burdan gelip gitmesi çok zor ve tehlikeli.içimden gelerek gel bile diyemem ki gelmemesi daha iyi.tek başına yemeği çamaşırı ütüsü nasıl üstesinden gelecek o kadar yoğun çalışırken.biz ondan uzakta o tehlikedeyken nasıl dayanıcaz bilemiyorum.hamileliğinde verdiği duygusallıkla sürekli ağlıyorum eşimi de üzüyorum.bana akıl verin ne olur şuan mantıklı düşünemiyorum.bunların hepsi oğlumun iyiliği için ama onun da babası yanındayken daha mutlu olacağını düşünüyorum.

Bencede lohusaliktan sonra donmeniz daha mantikli gibi. Uzmeyin kendinizi. Kalmak istiyorsanız esinizi ikna edin ve kalin.
Riskse heryerde tehlike var. Olacaksa heryerde oluyor.
Utu camasir halolur fakat 6 ay araya mesafe sokabilir. O orda zorluklar yasar, sizde bebeginizin yukuyle iletisim probleri yasayabilirsiniz. Ayrica babalik dokunarak oluşan bir olgu, ilk aylar cok onemli.

Arkadaşım haklısın ama sayılı gün çabuk geçer bir bakmışsın temmuz gelmiş eşin haklı sen doğumdan sonra gitmesen hem senin için hem bebek için daha iyi olur. Eşinin aklı da siz de kalmaz. Biraz sabır. Ayrıca oğlun babasız büyümeyecek 6 ay nedir ki?

ben de onun yanında olup her şeyi beraber yaşayalım istiyorum ama eşim seni ve oğlumu tehlikeye atamam diyor başka bir şey demiyor.burda hastane sıkıntısı var bir şey olsa nereye gideriz küçücük çocukla diyor o öyle söyleyince ben de bebeğimi tehlikeye mi atıyorum acaba diye arada kalıyorum

Bence eşiniz haklı. Çocuk olduktan sonra size bir şey olacak diye daha huzursuz olur çünkü. Sayılı gün çabuk geçer. Bence dayanmaya çalışın.

Esinle kalmak istiyorsan kalmalisin bence..
Esini de anliyorum sizi korumak istiyor hakli olarak...
Yada isin orta yolu,, 40 in cikinca donebilirsin ikna edersen eger...

ne diyeceğimi bilemedim zor bir dönem Allah yardımcınız olsun. eşinize söyleyin ben burdayken aklım sende kalıyo yanına gelmek istiyorum vs vs diye hem bu kadar üzüntü iyi değil Allah korusun sütünüz bile kesilebilir

Sen sadece eşini özleyeceksin o eşini ve çocuğunu bunu göze alabiliyorsaaaaa bence dediğini yap ve bekle nekadar dayana bilecek

Cok zor bir durum ancak yerinde olsam diye cevap verebilirim. Bu soruya 4 ay once kirki ciksin don Derdim ama simdi 3.5 aylik hsmilr bir anne adayi olarak ayri olmak bisey degil cocugun sagligi onemli diyorum. Gece ateslendi ne yapacaksin babasi yaninda olsa ne yapabilecek csresiz sabah olsa da hastaneye gidebilsek modunda olacaksin en basiti. Soyle dusun esin askerdeymis gibi 6 ay yol gozleyeceksin. Demesi kolay deme bak 5 yillik evliligimde 3 gun bile tek basima esimi birakip ailemin yanina gidebilmis bir insan degilim. Ama yer8nde olsam once cocugum derdim Rabbim kolayligini versin oglunuzun hurmetine. Ins hersey guzel olur.

siz halen eşimde eşim..bebeğiniz için eşinizin düşüncesi mantıklı..doğumdu..bebek doğuncada sürekli kontrolleri var..çabuk hastalanır..orası güvende değilse..bari bebeğinizin hayatını düşünün..yani sizin düşünceniz ne olursa olsun nerdeyse koca için bebeğini feda ediyorsun..kusura bakmayın ama koca derdine düşmüşsünüz..kalın kaldığınız yerde..tayini bekleyin..merak etmeyin kocanıza kavuşursunuz..bebek her şey den önemli benim için..koca 2. planda..:rolleyes:

Eşiniz çok haklı sizin ve bebeğinizin sağlığı için eşinizden bir müddet ayrı kalmanız en mantıklısı.
Yerinizde kim olsa gitmek istemez,ama insan bazen mecbur kalır ve başka seçeneğide olmaz sizinkide biraz öyle oluyor.

Küçük yerde yaşamak çok zor buradaki çoğu arkadaş bunu anlamayabilir doğudaydık idrar yolu enfeksiyonu olmuşum 40 derece ateşle hastaneye gidiyorum farenjit diye geri gönderiyorlar eşim artık dayanamadı taksi bile yoktu koca dolmuşla beni ildeki hastaneye götürmek zorunda kaldı. Ayrılık zor evet ama bebek varken 6 ay için tekrar dönmek bana mantıksız geliyor karar sizin tabi hayırlısı olsun.

ben de asker eşiyim.sana diyeceğim şu ki ağlayıp adamı da kendini de üzme.bu gibi durumlarda duygusal olmak her şeyi zorlaştırır ne yazıkki biraz gaddar ve güçlü olup 6 ay herkesin iyiliği için dişini sıkacaksın. Allah yardımcın olsun.

Back
X