Eşimden ayrı kalmak istemiyorum

Hanımlar ben çok problemli bir bölgede yaşıyorum.Daha önceki yorumlarımdan hatırlayanınız vardır belki son yaşanan olaylarda lojmanımıza saldırı olmuştu günlerce hayati ihtiyaçlarımızı karşılamak için bile olsa dışarı çıkamamıştık.Bu olaylar esnasında ben 5 aylık hamileydim çok şükür bebeğime bir şey olmadı.Ancak biz çok tedirgin olduk ve eşim doğumu memlekette yapmamı istedi.Ben de bu fikri kırkım çıkınca yanına dönmek şartıyla kabul ettim.Buraya kadar bir sorun yok fakat bu akşam eşim doğumdan sonra dönmeyeceğimi tayinimiz çıkana kadar memlekette kalacağımı söyledi.bu arada bir aksilik olmazsa en geç temmuz ayında tayinciyiz.nerden baksanız 6 ay eşimden evimden ayrı kalıcam oğlum babasından uzak büyüyecek.eşim ben sürekli gelirim diyor ama burdan gelip gitmesi çok zor ve tehlikeli.içimden gelerek gel bile diyemem ki gelmemesi daha iyi.tek başına yemeği çamaşırı ütüsü nasıl üstesinden gelecek o kadar yoğun çalışırken.biz ondan uzakta o tehlikedeyken nasıl dayanıcaz bilemiyorum.hamileliğinde verdiği duygusallıkla sürekli ağlıyorum eşimi de üzüyorum.bana akıl verin ne olur şuan mantıklı düşünemiyorum.bunların hepsi oğlumun iyiliği için ama onun da babası yanındayken daha mutlu olacağını düşünüyorum.
Bence esini dinle, adamcagiz bir de sizin icin endiselnmesin. 6 ay cabuk gecer gider ins.

hanımlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim.sanırım herkes eşim gibi düşünüyor.
Çoğunluğumuz :( bence şartlar neyi gerektiriyorsa onu yapın illa ki 6 ay bekleyin ya da 40'ı çıkar çıkmaz dönün diye bir şey yok , Allah analı babalı büyütsün ikinizin ve bebeğinizin canı sağ olsun gerisi teferruat

en başta da dediğim gibi mantıklı düşünemiyorum.buraya yazıp fikir almak bana çok iyi geldi.şimdi daha sağlıklı düşünebiliyorum ne kadar kabullenmek istemesem de doğru olan bu.bebeğimin ve eşimin iyiliği için bu ayrılığa katlanmalıyım.hanımlar ne olur dua edin de ortam düzelsin en azından aklım eşimde kalmasın

Canım çocuk doğunca diş ağrısı,gaz sancısı,gece ateşlenmesi sürekli hastanelerdeydik acilde bence ailenin yanında kal eşin arada gelsin

eşine de hak verdım sana da..ama ben eşimden ayrı duracagıma onunla ekşınlı bir hayatı tercıh ederım...bence al bıletını gıt.sokaga atacak degıl ya.sarılıp opersın bsycık demez.

Hanımlar ben çok problemli bir bölgede yaşıyorum.Daha önceki yorumlarımdan hatırlayanınız vardır belki son yaşanan olaylarda lojmanımıza saldırı olmuştu günlerce hayati ihtiyaçlarımızı karşılamak için bile olsa dışarı çıkamamıştık.Bu olaylar esnasında ben 5 aylık hamileydim çok şükür bebeğime bir şey olmadı.Ancak biz çok tedirgin olduk ve eşim doğumu memlekette yapmamı istedi.Ben de bu fikri kırkım çıkınca yanına dönmek şartıyla kabul ettim.Buraya kadar bir sorun yok fakat bu akşam eşim doğumdan sonra dönmeyeceğimi tayinimiz çıkana kadar memlekette kalacağımı söyledi.bu arada bir aksilik olmazsa en geç temmuz ayında tayinciyiz.nerden baksanız 6 ay eşimden evimden ayrı kalıcam oğlum babasından uzak büyüyecek.eşim ben sürekli gelirim diyor ama burdan gelip gitmesi çok zor ve tehlikeli.içimden gelerek gel bile diyemem ki gelmemesi daha iyi.tek başına yemeği çamaşırı ütüsü nasıl üstesinden gelecek o kadar yoğun çalışırken.biz ondan uzakta o tehlikedeyken nasıl dayanıcaz bilemiyorum.hamileliğinde verdiği duygusallıkla sürekli ağlıyorum eşimi de üzüyorum.bana akıl verin ne olur şuan mantıklı düşünemiyorum.bunların hepsi oğlumun iyiliği için ama onun da babası yanındayken daha mutlu olacağını düşünüyorum.
Ben eşinize hak verdim. Ortam tehlikeli ise, dışarıda iken de adamın dikkatli olması lazım, ama o evden çıktığında aklı hep sizde kalacak. 6 ay çok bir zaman değil, bebekle hızla geçer. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun.

Hastahane sikintisi olmasaydi esinizin yaninda kalin derdim ama bu durumda kalmayin. Kucuk bebeginiz olacak bunun aşılari var kontrolleri var Allah korusun acil durum olabilir. 6 ay idare ediverin

Back
X