Eşimden ayrı kalmak...

Merhaba canım benim eşim de 1 2 yıl arayla sürekli farklı şehirlere taşınıyoruz belirli bir düzen yok ama sürekli farklı yerler farklı insanlar tanıyoruz ama çocuk okula baslayinca mecbur bir yerde durucam senin gibi oda gurbetlik yaşar artik

Merhaba canım benim eşim de 1 2 yıl arayla sürekli farklı şehirlere taşınıyoruz belirli bir düzen yok ama sürekli farklı yerler farklı insanlar tanıyoruz ama çocuk okula baslayinca mecbur bir yerde durucam senin gibi oda gurbetlik yaşar artik
Çocuk okula başlayınca her sene göçebe olamıyor işte insan çok zor oluyor gurbetçi olmak umarım eşinizle beraber kalıcı bir iş ve hayat düzeniniz olur

Bu arada senin eşin ne iş yapıyor

Hasretim vuslatına erdi sonunda :KK36:

Yedi yıldır kısır döngü haline gelen ayrı kalmalardan birine daha yolcu ettim eşimi..

Hayatımı paylaştığım adamla hayatı paylaşamamak, aynı güne uyanmadan aynı geceye uyumadan, her akşam aynı sofraya oturmadan, ayrı ayrı yaşamak ve sadece beklemek,
Evet beklemek hayatımın büyük bir bölümünü bekleyerek geçiriyorum ve ben bir türlü bu duruma alışamadım, alışamıyorum.
Hayatın gerçekleri yaşamak için çalışmak, çalışmak için de kısmetinin peşinden gitmek zorundadır insan bizim kısmetimiz de bu işte,

Şimdi diyeceksiniz ki şükür et !

Evet şükür ediyorum eşim işsiz değil kimseye muhtaç değiliz çok şükür yediğimiz önümüzde yemediğimiz ardımızda bir eksiğimiz yok Allah'a hamdolsun.
Rabbim eşimi ve çocuklarımı bana bağışlasın....

Bende böyleyim işte eşimi işine uğurladıktan sonra günlerce ayrı kalacak olmamızın verdiği etkiyle duygu yoğunluğu yaşıyorum.

Benim gibi olan veya olmayan ,
Anlayan veya anlamayan , ben içimi döktüm size
Konumu okuduğunuz için teşekkür ederim ,
Sanki ben yazmışım bunları :KK61:

Eşim alt yapı sektöründe yönetici işi koordine edip günlük çalışma planını belirliyor.
Yanında olmayışıma gelince kalıcı bir iş değil gezgin bir işi var her yıl farklı şehirlerde olabiliyor bu yüzden her yere onunla gitmek çok zor olur düzen olmaz yani
Bizde 4 yıldır Böyleyiz, hele son 1 yıldır iyice uzağa gitti. Ben devlette çakıli kadrodayım. eşimde sizin eşiniz gibi heran farklı bir şehire gitme durumu oluyor. Onların sektörde oldukça fazla ayrı gayrı olan. . . çok zor hele suan hamileyim iyice zor, allahtan isim çok yoğun sadece haftasonu zorlanıyorum. ama bebeğimiz doğduğunda doğum iznimde yanında olmak en çok istediğim şey, allahım bundan mahrum bırakmaz inş. okadar iyi anlıyorum sizi. . .

Bizde 4 yıldır Böyleyiz, hele son 1 yıldır iyice uzağa gitti. Ben devlette çakıli kadrodayım. eşimde sizin eşiniz gibi heran farklı bir şehire gitme durumu oluyor. Onların sektörde oldukça fazla ayrı gayrı olan. . . çok zor hele suan hamileyim iyice zor, allahtan isim çok yoğun sadece haftasonu zorlanıyorum. ama bebeğimiz doğduğunda doğum iznimde yanında olmak en çok istediğim şey, allahım bundan mahrum bırakmaz inş. okadar iyi anlıyorum sizi. . .
Allah yardımcınız olsun
Gerçekten çocuk olunca daha çok eş desteğine ihtiyaç oluyor hele ki çocuk anlama yaşına erişince

Back
X