Esimden ayrildim 2bucuk yasinda kizim var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inan belediye tek bir yardim bile yapmiyor tek aldigim aile sosyal yardimlasmadan 670 tl ben bunun disinda bi yardim gormemisim ne kaymakamlik ne belediye kizim icin kiyafet icin gittim yardim etmiyorlar
Ben birebir şahidim valilik ve belediye dünya kadar yardım yapıyor kamyon kamyon kıyafet ayakkabı odun kömür geliyor.Lütfen bir daha gidip araştırın.Valiliğe çıkın önce.Ben hakkaride bulundum daha önce.Yardomlar oralara akıyor.

Biz burda yardim etsek nereye kadar yani?? Hadi ben size para yolluyum da bu sizi kac gun idare eder? Bebek kiyafeti bu kis icin geldi diyelim, seneye ne yapmayi planliyordunuz??Koydeki eviniz neden yikildi??Plansiz programsiz bebek yapiyorsunuz, sonra vay efrndim bana yardim edin!Belediye ve kaymakamlığa gidin, durumunuzu soyleyin, emin olun yardim ediyorlar..Bebegim annemin yaninda durmaz demeyin, alisir bir sekilde..Ev temizliğine gidin gencsiniz, para kazanirsiniz.

Tek gelirim sosyalden aldigim 670 tl babam vefat etmis yasli bi annem var 550 tl kira oduyorum kizimin astimi var buz gibi evde kisin bronsiti astima donustu astim hastasi surekli ilac aliyorum bi lokma yemek yemiyor surekli süt bebek buskivisi alip veriyorum yemin ederim caresiz zor durumda olmasam yazmazdim kizim icin sut buskivi veya cocugunuza olmayan kislik kiyafetler varsa allah rizasi icin yardim edebilirmsnz lutfen yargilamayin yemin ederim zor durumda olmasam yazmazdim😔
Ben yollarim şehir neresi?

Ben yardımcı olmak isterim

Linkedinde bir sosyal hizmetler görevlisi görüyorum sık sık ihtiyaç yazıyor insanlar yardım ediyor: https://www.linkedin.com/in/öykü-kirik-517166124

Sizin için bu kıza yazayım, iş verecek biri eminim çıkar. Onun dışında kira, gıda, yakıt, okul masrafı, nakit para her şeyi topluyor. Sizin için bu kıza yazayım ilk bağışçınız da ben olayım 😊

Kızınız raporlu astım ilacı kullanıyorsa sağlık kuruluna (heyete) başvurun, eğer astımı ileri derece ise ve %40 üzeri puan alırsa engelli maaşı bağlanır.
Raporlu astim ilaci nasil oluyor 1 ay once 1hafta yogun bakimda kaldi ciktik doktorun yazdigi ilaclari veriyorum raporlu nasil oluyor bilmiyorum

büyukbaş kucuk bas hayvaniniz yokmu ?
peynir yag cokelik falan yapip satabilirsiniz
yoksada kosgebe basvurun eger ahiriniz varsa devlet geri odemesiz siz buyuk bas hayvan parasi verir
instagramdan falan satisini yaparsiniz buradaki bayanlarda birlik olur profilinizi dagitiriz 3 ordan 5 burdan cikar biseyler belki

büyukbaş kucuk bas hayvaniniz yokmu ?
peynir yag cokelik falan yapip satabilirsiniz
yoksada kosgebe basvurun eger ahiriniz varsa devlet geri odemesiz siz buyuk bas hayvan parasi verir
instagramdan falan satisini yaparsiniz buradaki bayanlarda birlik olur profilinizi dagitiriz 3 ordan 5 burdan cikar biseyler belki
Bizim köydeki ev yikildi topraktan eski zamanlarda yapilmis bir evdi simdi kirada yasiyoruz

Biz burda yardim etsek nereye kadar yani?? Hadi ben size para yolluyum da bu sizi kac gun idare eder? Bebek kiyafeti bu kis icin geldi diyelim, seneye ne yapmayi planliyordunuz??Koydeki eviniz neden yikildi??Plansiz programsiz bebek yapiyorsunuz, sonra vay efrndim bana yardim edin!Belediye ve kaymakamlığa gidin, durumunuzu soyleyin, emin olun yardim ediyorlar..Bebegim annemin yaninda durmaz demeyin, alisir bir sekilde..Ev temizliğine gidin gencsiniz, para kazanirsiniz.
Is yoksa ben nasil bulabilirim ben istermiydim cocuklu bu hale dusmeyi

Y
Ben birebir şahidim valilik ve belediye dünya kadar yardım yapıyor kamyon kamyon kıyafet ayakkabı odun kömür geliyor.Lütfen bir daha gidip araştırın.Valiliğe çıkın önce.Ben hakkaride bulundum daha önce.Yardomlar oralara akıyor.
yemin ederim cok gittim sosyal yardimlasmaya gidin diyorlar burda kiyafet yok diyorlar belediyeye felan yazi yazdim hic bisey cikmadi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X