Esimden ayrildim 2bucuk yasinda kizim var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle hayir istanbul gibi degil burasi belediye kaymakamaklik hic ama hic bi yardim yapmiyor sosyal yardimlasmaya gidin diyor
Ben karadeniz bolgesindeyim ve kaymakamlik belediye hatta muhtarlik devamli yardim yapiyor..lutfen israrci olmayin..gidin tekrar deneyin

Çocugun babası yardımcı olmuyor mu en azından çocuğa , diyarbakır küçük bir yer değil ki hadi belediye kaymakamlık vermedi mutlaka yardım kuruluşu vardır ki sosyal marketler var en basitinden . Önceki konunuzda ettiğiniz pis küfürden sonra kim size nasıl güvensin buradan. Hiç mi akrabanız vs. yok daha hızlı ulaşır onların yardımı sonuçta

Konuşup söyleyelim ben konu sahibesi ne inandım. Bilgilerini kazene verir, kazen de iletir diye düşündüm.
Bu üye yanlış hatırlamıyorsam yardım bölümünde konu açmıştı, kapattılar hemen. Yanlış hatırlıyor isem de uygulama bu :(
Aslında Diyarbakır'da yaşayan ya da tanıdıği olanlar durumu araştırıp buraya yazsa daha çok yardım alir

Ilinizdeki Kızılay, İHH gibi yardım derneklerini de arayıp yardım talep etmeyi deneyin...

Tek gelirim sosyalden aldigim 670 tl babam vefat etmis yasli bi annem var 550 tl kira oduyorum kizimin astimi var buz gibi evde kisin bronsiti astima donustu astim hastasi surekli ilac aliyorum bi lokma yemek yemiyor surekli süt bebek buskivisi alip veriyorum yemin ederim caresiz zor durumda olmasam yazmazdim kizim icin sut buskivi veya cocugunuza olmayan kislik kiyafetler varsa allah rizasi icin yardim edebilirmsnz lutfen yargilamayin yemin ederim zor durumda olmasam yazmazdim😔
Ben anlamıyorum tam üzülcekken aklıma geldi internet paketin var sanırım, sanırımda güzel bir telefon kullanıyosun internet paketi yapacağına burda bunları yazacağına internet ucuz birşey değil türkiyede bence nerden kısman gerektiğini düşün bi önce

Ben anlamıyorum tam üzülcekken aklıma geldi internet paketin var sanırım, sanırımda güzel bir telefon kullanıyosun internet paketi yapacağına burda bunları yazacağına internet ucuz birşey değil türkiyede bence nerden kısman gerektiğini düşün bi önce
Yemin ederim komsumun wifisidir 6 ayda bir en son hattim kapanmasin diye mecbur yukluyorum

Konuşup söyleyelim ben konu sahibesi ne inandım. Bilgilerini kazene verir, kazen de iletir diye düşündüm.
Çok iyi olur.
Kazen Kazen el atarsa bende üzerime düşeni yapmak isterim
Konu sahibi Twitter da ahbap a yazabilir misiniz?
Mutlaka dönüş yaparlar?

Facebook Gruplar şurda paylaşım yapın annelerin destek grubu enazından kıyafet çıkar diye düşünüyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X