- 23 Ağustos 2012
- 51.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.593
- 898
- Konu Sahibi Kiriklarkalp

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben karadeniz bolgesindeyim ve kaymakamlik belediye hatta muhtarlik devamli yardim yapiyor..lutfen israrci olmayin..gidin tekrar deneyinKesinlikle hayir istanbul gibi degil burasi belediye kaymakamaklik hic ama hic bi yardim yapmiyor sosyal yardimlasmaya gidin diyor
Kazeni cagirirsan konu kapanır arkadaşım, yardım istemek yasak.Kazen üyenin iletişim bilgilerini ve hesap nosunu alabilir misin?
Kazeni cagirirsan konu kapanır arkadaşım, yardım istemek yasak.
Bu üye yanlış hatırlamıyorsam yardım bölümünde konu açmıştı, kapattılar hemen. Yanlış hatırlıyor isem de uygulama buKonuşup söyleyelim ben konu sahibesi ne inandım. Bilgilerini kazene verir, kazen de iletir diye düşündüm.
Ben anlamıyorum tam üzülcekken aklıma geldi internet paketin var sanırım, sanırımda güzel bir telefon kullanıyosun internet paketi yapacağına burda bunları yazacağına internet ucuz birşey değil türkiyede bence nerden kısman gerektiğini düşün bi önceTek gelirim sosyalden aldigim 670 tl babam vefat etmis yasli bi annem var 550 tl kira oduyorum kizimin astimi var buz gibi evde kisin bronsiti astima donustu astim hastasi surekli ilac aliyorum bi lokma yemek yemiyor surekli süt bebek buskivisi alip veriyorum yemin ederim caresiz zor durumda olmasam yazmazdim kizim icin sut buskivi veya cocugunuza olmayan kislik kiyafetler varsa allah rizasi icin yardim edebilirmsnz lutfen yargilamayin yemin ederim zor durumda olmasam yazmazdim![]()
Yemin ederim komsumun wifisidir 6 ayda bir en son hattim kapanmasin diye mecbur yukluyorumBen anlamıyorum tam üzülcekken aklıma geldi internet paketin var sanırım, sanırımda güzel bir telefon kullanıyosun internet paketi yapacağına burda bunları yazacağına internet ucuz birşey değil türkiyede bence nerden kısman gerektiğini düşün bi önce
Wifi olmasa bile bipten bile birsuru hediye geliyor onceden oyle yapiyordum bugun cuma cuma gunleri salla kazan var meselaYemin ederim komsumun wifisidir 6 ayda bir en son hattim kapanmasin diye mecbur yukluyorum
Internet üzeri böyle yardım için buralardan yazacağına iş ilanı aramaya denesen iş baksanYemin ederim komsumun wifisidir 6 ayda bir en son hattim kapanmasin diye mecbur yukluyorum
Çok iyi olur.Konuşup söyleyelim ben konu sahibesi ne inandım. Bilgilerini kazene verir, kazen de iletir diye düşündüm.
Çok iyi olur.
Kazen el atarsa bende üzerime düşeni yapmak isterim
Konu sahibi Twitter da ahbap a yazabilir misiniz?
Mutlaka dönüş yaparlar?
Geçen Ramazanda kendileri ile bir konuda görüştüm de inanın market fişine kadar paylaşıyorlarNasıl aklımıza gelmedi Haluk Levent ve ahbapı var![]()
Nafaka almıyormuş. Büyük ihtimal eski eşi de çalışmıyordur.siz boşandınız mı? nafaka sorularına cevap vermemişsiniz.
Nafaka almıyormuş. Büyük ihtimal eski eşi de çalışmıyordur.
Boşandım demiş. Kendisi cevap verse daha iyi olur.eski mi işte onu merak ettim aslen.