Eşimden ayrılma düşüncesi

Amyquack

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2019
19
-1
1
35
İyi günler hanımlar. Benim derdim eşim ve ailesi ailesi yüzünden çıkar kavgamız ben yumuşak olsam bile kufur eder bağırır en son ki kavga da artık kaldıramadım bağırmasını kufrunu beddualar ettim ona çık git evden dedim sadece oturma odasında yattı su çocuk büyüsün azıcık aklı başına gelsin senden boşanacam dedim aslında gerçekten ayrılmak istiyorum ama çocuk küçük bütün borçlar benim üstüme kendi üstüne hiç borç yok beyefendinin bana kredi çektirtti tek başıma o krediyi ödeyemem ayrı eve çıkamam ne yapacağımı bilmiyorum ailesi zaten değişik çocuğumu bensiz onların yanına gitmesine tahammül edemem boşanırsam çocuğumu saatlik alıp ailesinin yanına götürecek orada uyusturucu kullanan yigeni var kızıma bisi yapar korkusu çok bunlari düşündükçe deliriyorum kızımı gozumun önünden ayırıp onlara birkaç saatligine veremem çocuk için katlanıyorum bana bir akıl verin

Ayrılırken borçların da bölündüğünü bilmeniz gerek.. Aile için harcandığını kanıtlayabilirseniz.. Uyuşturucu tarzı şeyler olması durumunda kamuya açık yerlerde çocuğunu görebilmesi koşulu koyar hakim.. Gözüm yemiyor demiyorsanız, aslında çok kolay boşanabilirsiniz..

gözüm yemiyor değil çocuk olmasa bir dakka zaten düşünmem dedigim
Gibi değişik ailesi cirkef insanlar eşimde aynı cirkeflikte bu iğrençlikler içinde kızımı düşünüyorum onlara hiç vermek istemiyorum

Benim böyle konularda merak ettiğim hep aynı şey. Bu adam dünya tatlısı bir adamdı, ailesi şeker bal insanlardı da üzerinize bir ton kredi çekip çocuğu da yaptıktan sonra mı bu hale geldi? Muhtemelen hayır. En başından böyleydi ve siz bu ortama bir çocuk dahil ederek ve borç altına girerek kendinizi köşeye sıkıştırdınız. Şimdi bunları bahane ederek ayrılmıyorsunuz. Size sizden başka kimse yardım edemez şu durumda.

En başında böyle değildi. sevgiliyken zaten sorunumuz yoktu . evlenir evlenmez ikinci ayımda hamile kaldım isteyerek olan bir gebelik değildi ailesini de çok tanımadım evlenmeden önce zaten içine girince herkes gerçek yüzünü çıkarıyor dışarı. Böyle olduklarını bilsem niye evleneyim bilerek ladese girmedim ben kredi isine de gelince seni beni mi var dedi bankalar bana vermiyor sen memursun sana çıkar dedi öyle cektim

Bosanmalarda çoçuk ne kadar küçük ise, o kadar daha iyidir. Ben sadece burda okuyorum "çoçugum büyüsün de..". Büyüyüp herseyi hatirlarsa, algilarsa daha mi iyi? Daha büyük bir travma yasar o çoçuk. Adam isterse, simdide çoçugunu ailesinin evine götürebilir.

Ve çoçuk o evdede huzursuz, bagirma çagirmalar, küfürler,.. Anne saygi duymayan bir baba,..

Bos tehditler savurma. Yapacaksan simdi yap. Kesinlikle bir avukat ile görüs. Borçlar nasil hal edilir? Cocuk için hangi koruma önlemleri alinabilir, neticede ailede uyusturucu var gibi gibi..

Gerçekten niyetiniz belli bir tarihe gelince boşanmaksa o zamana kadar bulaşmayın kendisine.
Ev arkadaşı gibi yaşayın.
Herkes kendi işini yapsın,minimum seviyede konuşun,görüşün,o kadar.
Niyetim belli tarihe kadar beklemek borçları da bitirmek ortak ödüyoruz çünkü öyle yapacağım düşüncemde o yönde

Canım evin içinden huzur yoksa büyük sıkıntı ayrılmak gibi düşüncen varsa gizliden gizliye iş aramaya başlamalısınız eğer çalışmıyorsan kendi ayakların üzerinden durabilmek kazım gerekirse ailenden yardım iste

Hatta huyuna gitmeye çalış borçlar bitene kadar ki derdin borç olmasın

Niyetim belli tarihe kadar beklemek borçları da bitirmek ortak ödüyoruz çünkü öyle yapacağım düşüncemde o yönde
İşte o zamana kadar kendisiyle ev arkadaşı gibi olun.
Kendisine bu durumu ister açıklayın ister söylemeyin.
Daha az stres olursunuz,daha kolay geçer vaktiniz.

Çocuğu niye vermek zorundasınız anlamadım ki? Adam madde kullanıyorsa hakimle konuşun görmesine kısıtlama getirin olsun bitsin

Ne kadar bir borç? Borç alınan para ile ne yapıldı?

Atıyorum ev alındıysa, bankaya danışabilirsiniz bence. Belki evi satışa çıkarıp borcu oradan kapatma gibi bir durum olmaz mı?

Hayır, 2-3 yıla bitecek bişey değilse, gerçekten çekilmez....

Ev alındı 163 bin daha kaldı 4 seneye bitecek

Çalışıyorum ve borcun hepsi benim üstümde huzurum yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…