yağmurdan kaçan daima doluya tutunur allah akıl vermiş madem şiddet var annenin yanına gelip çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin bu benim fikrim
insan hiç maddi zorluk çekiyor anne babam diye gidip evlenir mi arkadaşım
Oyun değil ki bu...
Olmuş bir hata diyeli
Peki eşin boşanmak istiyormu
Biz ne desek olmaz aslında kimse senin hayatına müdahale edemez hala maddi zorluklardan korkuyorsun sen
Çalışmayı düşümüyor musun hiç mesela Türkiye ye gelip
Daha genceciksin tuttuğunu koparırsın yaa
yağmurdan kaçan daima doluya tutunur allah akıl vermiş madem şiddet var annenin yanına gelip çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin bu benim fikrim
tabikide sadece maddi zorlulardan kaçmadım annem babam ayrıydı üvey annem üvey babam vradı beni istemiyolardrdı bi yandan mecburdum evlenmeye ama böyle alacagnı düşünmedim
severek evlenmedim sırf maddi manevi hayatım güzel olsun diye evlendim eşim beni istiyor ama hiç bi şey yapmaıyor fransadayım dil bilmiyorum hiç bi şey yapamıyorum kimsei tanımıyorum kayınvalidem beni istemiyo nasıl bende ne yapcagımı bilemiyorum
insan sırf maddi manevi hayatım iyi olsun diye bilmediği birisiyle evlenmez
Sen hep karşıdan bişeyler bekliyorsun sanırım hayatta
Ayaklarının üzerinde dur lütfen
Gittin fransaya çabala dil öğren benim arkadaşlarım gittiler çok güzel kursları vardı dil öğreten
Şimdi orada gece gündüz demeden ne iş varsa yapıyorlar fabrikada çalışıyorlar Türk ailelerin çocuklarına bakıyorlar
Ehliyet alıp servis çekenler bile var yeter ki iste Türkiyede bir bayan olarak zorlanacağı işleri kolaylıkla yapabiliyoruz diyorlar
Tabi ki ülkemize dönersen de güzel işler bulabilirsin
ama sen yeterki iste
Otur eşinle konuş ve bişeyler için çabala lütfen
Gittin fransaya çabala dil öğren benim arkadaşlarım gittiler çok güzel kursları vardı dil öğreten
Şimdi orada gece gündüz demeden ne iş varsa yapıyorlar fabrikada çalışıyorlar Türk ailelerin çocuklarına bakıyorlar
Ehliyet alıp servis çekenler bile var yeter ki iste Türkiyede bir bayan olarak zorlanacağı işleri kolaylıkla yapabiliyoruz diyorlar
ama sen yeterki iste
Otur eşinle konuş ve bişeyler için çabala lütfen[/QUO
eşimle çok konuştum ama eşim bekarlıgında çok buyuk hatalar yapmış bankalardan krediler çekmiş kredi kartları herşeyine el koyulmuş şu anda o kadar kötü durumdaki aldıgı maaş sadece
borçlarına gidiyo benimde tahammul edecek gucum yok
ama sen yeterki iste
Otur eşinle konuş ve bişeyler için çabala lütfen[/QUO
eşimle çok konuştum ama eşim bekarlıgında çok buyuk hatalar yapmış bankalardan krediler çekmiş kredi kartları herşeyine el koyulmuş şu anda o kadar kötü durumdaki aldıgı maaş sadece
borçlarına gidiyo benimde tahammul edecek gucum yok
hayatım da hiç bi zaman maddi zorluk çekmeyi kaldıramıyorum yapamıyorum bu elimde olmayan bişey başkaları ufacık şeylerden mutlu olurken ben sadece
maddi degeri yuksek olan şeylerle mutlu olabiliyorum elimde olmayan bi şey bu çocuklugumdan bu yana hep maddii sıkıntıyla buyudum ve hep hayal eTtim yıllarca
şimdi yapamıyorum maddi zorluklara tahammul edemiyorum
Sen kendini şartlandırmışsın en başta canım
Ben sana ısrarla çalış bişeylere gayret et diyorum
Sen hala maddi değeri yükseklikden bahsediyorsun
İnan insan kendi kazandığı parayı daha mutlu harcıyor
Sorumluluk almayı öğreniyorsun
güçlü olmak bişeyler yapmak üretmek insanın hoşuna gidiyor
görünen o ki her koşulda senin bi işin ucundan tutman lazım
Bir şeilde bu şart
boşansanda boşanmasanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?