Eşimden ayrılmalı mıyım?

erces

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
26
0
36
Fransa
mrb ben 20 yaşındayım annem babam 19 yıldır ayrı size daha öncede yazmıştım ailemin ayrı olmasından maddi manevi sıkıntılardan zorluklardan dolayı
evlenmek zorunda kaldım hiç istemedegim sevmedigim biriyle fransada yaşıyodu sadece maddi durumu iyidir fransada yaşamış biri beni iyi yaşatır diye düşündüm aileminde baskısından sorunlardan kurtulmak için evlendim amaumdugm gibi olmadı ailemden de kotuydu eşimin yanı fransaya geldim kayınvalidemden kayınbabam dam eşimden şiddet gordum istemedgim halde hamile kaldım ama yinede aldırmadım bebegim bana biraz daha güç vermişti ama 20 gun once 6 aylık hamileyken bebegm öldü
şimdi eşimi sevmiyorum kayınvalidem kayınbabam beni istemiyor burda fransızca bilmedigim kimseyi tanımadıgım için çok zorluk çekiyorum dayanamıyorum çunku fransaya gelirken bambaşka hayallerim vardı maddi manevi sıkıntı çekemek için geldim ama eşimin burda çok fazla borcu var evime hiç bi eşya almıyo bi başkalarının acıyıpta verdigi eşyalarla geçiniyorum eşim ailesindden öyle gormuş eve eşya almaak giymek gezmek hiç bi şey yapmak istemyio önceden hamileyim diye sabrediyodum bebegim için şimdi bebegim de yok annemde beni istiyo artık ve ben boşanmak istiyorum ama yinede karar veremeiyorum lise mezunuyum tekrar okuluma devam etmek unuverste okumk istiyorum türkiyeye gittigimde ailemin yanına
ama yinede korkuyorum çunku ben ailemden maddi zorluklardan kaçtıgım için evlemiştim şu an beni bi tek annem istiyo babam ve ailemden hiç imse istemiyo sadece annem annem de maddi zorluklar çekiyo eger annemin yanına gidersem okuyabilirmiyim tekrar başarabilirimiym boşansam dahamı kötü bi durumda olurum
ama boşanmasamda hayatımı mahvedicem ömrümün sonuna kadar maddi manevi zorluk çekicem sevemdigim bi adamla ne yapmam gerek boyle bi durumda

insan hiç maddi zorluk çekiyor anne babam diye gidip evlenir mi arkadaşım
Oyun değil ki bu...
Olmuş bir hata diyeli
Peki eşin boşanmak istiyormu

Biz ne desek olmaz aslında kimse senin hayatına müdahale edemez hala maddi zorluklardan korkuyorsun sen
Çalışmayı düşümüyor musun hiç mesela Türkiye ye gelip
Daha genceciksin tuttuğunu koparırsın yaa

yağmurdan kaçan daima doluya tutunur allah akıl vermiş madem şiddet var annenin yanına gelip çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin bu benim fikrim

yağmurdan kaçan daima doluya tutunur allah akıl vermiş madem şiddet var annenin yanına gelip çalışıp ayaklarının üzerinde durabilirsin bu benim fikrim

tabikide sadece maddi zorlulardan kaçmadım annem babam ayrıydı üvey annem üvey babam vradı beni istemiyolardrdı bi yandan mecburdum evlenmeye ama böyle alacagnı düşünmedim
severek evlenmedim sırf maddi manevi hayatım güzel olsun diye evlendim eşim beni istiyor ama hiç bi şey yapmaıyor fransadayım dil bilmiyorum hiç bi şey yapamıyorum kimsei tanımıyorum kayınvalidem beni istemiyo nasıl bende ne yapcagımı bilemiyorum

insan hiç maddi zorluk çekiyor anne babam diye gidip evlenir mi arkadaşım
Oyun değil ki bu...
Olmuş bir hata diyeli
Peki eşin boşanmak istiyormu

Biz ne desek olmaz aslında kimse senin hayatına müdahale edemez hala maddi zorluklardan korkuyorsun sen
Çalışmayı düşümüyor musun hiç mesela Türkiye ye gelip
Daha genceciksin tuttuğunu koparırsın yaa

tabikide sadece maddi zorlulardan kaçmadım annem babam ayrıydı üvey annem üvey babam vradı beni istemiyolardrdı bi yandan mecburdum evlenmeye ama böyle alacagnı düşünmedim
severek evlenmedim sırf maddi manevi hayatım güzel olsun diye evlendim eşim beni istiyor ama hiç bi şey yapmaıyor fransadayım dil bilmiyorum hiç bi şey yapamıyorum kimsei tanımıyorum kayınvalidem beni istemiyo nasıl bende ne yapcagımı bilemiyorum

bennde boyle duşunuyorum bi hata yaptım evlenerek şimdi annemde kabul ediyo beni bu kadar sıkıntı çekecegime boşanmak istiyorum kendş ayaklarımın ustunde dururum diyorum ama bi yandanda evliyim sonuçta herşeyi bitiremiyorum çok duşunduruyo beni

insan sırf maddi manevi hayatım iyi olsun diye bilmediği birisiyle evlenmez
Sen hep karşıdan bişeyler bekliyorsun sanırım hayatta
Ayaklarının üzerinde dur lütfen
Gittin fransaya çabala dil öğren benim arkadaşlarım gittiler çok güzel kursları vardı dil öğreten
Şimdi orada gece gündüz demeden ne iş varsa yapıyorlar fabrikada çalışıyorlar Türk ailelerin çocuklarına bakıyorlar
Ehliyet alıp servis çekenler bile var yeter ki iste Türkiyede bir bayan olarak zorlanacağı işleri kolaylıkla yapabiliyoruz diyorlar
Tabi ki ülkemize dönersen de güzel işler bulabilirsin
ama sen yeterki iste
Otur eşinle konuş ve bişeyler için çabala lütfen

Gittin fransaya çabala dil öğren benim arkadaşlarım gittiler çok güzel kursları vardı dil öğreten
Şimdi orada gece gündüz demeden ne iş varsa yapıyorlar fabrikada çalışıyorlar Türk ailelerin çocuklarına bakıyorlar
Ehliyet alıp servis çekenler bile var yeter ki iste Türkiyede bir bayan olarak zorlanacağı işleri kolaylıkla yapabiliyoruz diyorlar
ama sen yeterki iste
Otur eşinle konuş ve bişeyler için çabala lütfen

evlilik kararını verdgimde 18 yaşında bile degildim mantıklı bi karar mış gibi geldi ama o zamanlar yapıcak bi şeyim yoktu üvey annem ve üvey babayla yaşayamıyodum beni istemiyorlardı
görücü usuluyle evlendim kendim bulmamaıştım ailem istemişti evlenmemide ama şimdi çok buyuk hata yaptıgımı düşünüyorum

ama sen yeterki iste
Otur eşinle konuş ve bişeyler için çabala lütfen[/QUO

eşimle çok konuştum ama eşim bekarlıgında çok buyuk hatalar yapmış bankalardan krediler çekmiş kredi kartları herşeyine el koyulmuş şu anda o kadar kötü durumdaki aldıgı maaş sadece
borçlarına gidiyo benimde tahammul edecek gucum yok

hayatım da hiç bi zaman maddi zorluk çekmeyi kaldıramıyorum yapamıyorum bu elimde olmayan bişey başkaları ufacık şeylerden mutlu olurken ben sadece
maddi degeri yuksek olan şeylerle mutlu olabiliyorum elimde olmayan bi şey bu çocuklugumdan bu yana hep maddii sıkıntıyla buyudum ve hep hayal eTtim yıllarca
şimdi yapamıyorum maddi zorluklara tahammul edemiyorum

ama sen yeterki iste
Otur eşinle konuş ve bişeyler için çabala lütfen[/QUO

eşimle çok konuştum ama eşim bekarlıgında çok buyuk hatalar yapmış bankalardan krediler çekmiş kredi kartları herşeyine el koyulmuş şu anda o kadar kötü durumdaki aldıgı maaş sadece
borçlarına gidiyo benimde tahammul edecek gucum yok

hayatım da hiç bi zaman maddi zorluk çekmeyi kaldıramıyorum yapamıyorum bu elimde olmayan bişey başkaları ufacık şeylerden mutlu olurken ben sadece
maddi degeri yuksek olan şeylerle mutlu olabiliyorum elimde olmayan bi şey bu çocuklugumdan bu yana hep maddii sıkıntıyla buyudum ve hep hayal eTtim yıllarca
şimdi yapamıyorum maddi zorluklara tahammul edemiyorum

Sen kendini şartlandırmışsın en başta canım
Ben sana ısrarla çalış bişeylere gayret et diyorum
Sen hala maddi değeri yükseklikden bahsediyorsun
İnan insan kendi kazandığı parayı daha mutlu harcıyor
Sorumluluk almayı öğreniyorsun
güçlü olmak bişeyler yapmak üretmek insanın hoşuna gidiyor
görünen o ki her koşulda senin bi işin ucundan tutman lazım
Bir şeilde bu şart
boşansanda boşanmasanda

şiddet olayı devam ediyormu? eğer öyleyse hemen bir polis merkezine git,seni devlet korumasına alırlar sanırım eşinide yaklaştırmazlar

Sen çözümü hep kaçmakta buluyorsun kardesim

Zaten tr den kaçıp fransa ya gitmistin şimdi fransa dan kaçıp Türkiye ye geri gelmek istiyorsun ... Peki tekrar ne zaman kaçman gerekecek

Biraz mücadele et sonsuza kadar böyle devam edemezsin maddi zorluk manevi zorluk yazmışsın annenin yanına döndüğünde aynı şeylerle karşılaşmayacak mısın

saglıklı bi kara veremiyorumki zaten kafam çok karışık maddi zorlullardan ailemden kaçtım ama burdada çok fazla zorluk çekiyorum
şu an tek düşündgüm annem in yanına türkiuyeye dondugumde okuyabilirmiyim tekarar okuma istegimişn olması

Back
X