eşimden ayrılmaya cesaretim yok.ama böyle bi hayatı istemiyorum.

beren28

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
62
3
18
İzmir
eşimden ayrılmaya cesaretim yok.ama böyle bi hayatı istemiyorum.eşim asosyal biri,işindende geç dönüyor.son bi haftadır gece 3bçukta dnyr öğleden sonra gidiyor.benim sürekli, evde durmamı istiyor onsuz biyere gitmemi istemiyor.evlendiğimden beri eski arkadaşlarımla görüşemiyorum .benim birde 1yaşında kzım var.onunla doğru düzgün vakit geçirmiyor.evlenmeden önce böyle asosyal evde oturmak isteyen biri degildi ne olduysa annesinin evinde yaşamya başlayınca oldu.eve çıktık ordada rahat edemedik.nereye çıkarsam kiminlr konuşursam hberi olmasını istiyor.bu duruma daha ne kadar katlanırım bilemiyorum mutlu ve huzurlu degilim.lütfen yardıö.. :(

hafta sonları ne alemde...
sen plan yapsan hiç olmazsa birlikte bişeyler yapsanız...

cmt pzar iznleri var.ama yaptığımız şeyler hp aynı.güneş var diye dışarıya çıkmak istemiyor.akşam üstü ya bi alşvrş merkzne yada sahle ineriz (annesi ve bbsıyla) :/

başbaşa kalmak istediğinizi söylesen...
eve misafir fln çağırsan sorun çıkartırmı....

Çalışma saatleri düzensiz oldu mu işin içinden çıkmak mümkün olmuyor bazen. En azından haftasonunu kaliteli kullanı; çok güzel ve farklı kahvaltı sofrası hazırlayın,dışarı çıkıp gezin farklı yerlere gidin, yemek yiyin eğlenmeye çalışın. Hem eşi olarak sizin hemde ufacık çocuğunuzun aile sıcaklığını hissetmeye hakkı var. Konuşun eşinizle paylaşım içersinde olun, konuşmayınca daha kötü oluyor insan :30:

Çok sıkıcı:50:

Ya onu böyle kabul edip kendinize yönelecek ve yeni uğraşlar edineceksiniz ya da kavga gürültü değiştirmeye çalışacaksınız.

Allah yardımcınız olsun. :31:

başbaşa dışarıya çıktığımızda illa bi konuda tartışıyoruz ve gün berbat bbitiyor.geçenlerde alışverş merkznde kzımn arbsnn kemrni eğlerek taktım ve bana bağrrk sırtmn açldgnı faln fln syledi.herkesn içinde bgrlr mı allh aşkna ayp dye bşy var.hep byle yani.ne anne anne ne baba baba onun için.annesiyle yaşıyoruz.sanki 50 yaşında çiftiz.hiçbir heycanımız yok (ytk odsnda ble.o bnden 9 yaş byuk.ve bzm bi dgunumz ble olmadı.bkdr olumsuz yanlrnı rağmen ve değişmyen huyuna rağmen neden onun yanındayım ve gitmeye cesaretim yok bilmiyorum ve evleneli daha 1 yıl oluyor :S

cmt pzar iznleri var.ama yaptığımız şeyler hp aynı.güneş var diye dışarıya çıkmak istemiyor.akşam üstü ya bi alşvrş merkzne yada sahle ineriz (annesi ve bbsıyla) :/

Demek cumartesi bile izni var harika. O zaman bir gün anne ve babasıyla, diğer günde sizinle çıksın olmuyor mu.? Bizim cumartesi günüde izin olcaktı var ya imkanlar doğrultusunda şehir dışına bile gitmek isterdik..

Demek cumartesi bile izni var harika. O zaman bir gün anne ve babasıyla, diğer günde sizinle çıksın olmuyor mu.? Bizim cumartesi günüde izin olcaktı var ya imkanlar doğrultusunda şehir dışına bile gitmek isterdik..

annesi ve babası benim için sorun olmuyor.biz artık hiçbirşey yapmıyoruz neden bilmiyorum.beni sevdiği oldukça ortada.ama ne zmn bebek oldu hareketleri değişti..şuan benim hiç arkadaşım yok...

bilemiyorum üstelik benimle evlendğinden sonra bunun ikinci evliliği olduğunu ve bir kıızı daha olduğunu öğrendim :(

İnanmıyorum şok oldum :53: Peki niye gizlemiş bunu sizden. Ne kadar sürmüş evlilikleri ve neden bitmiş, çocuk kaç yaşında yazık ki ne yazık :58:

İnanmıyorum şok oldum :53: Peki niye gizlemiş bunu sizden. Ne kadar sürmüş evlilikleri ve neden bitmiş, çocuk kaç yaşında yazık ki ne yazık :58:

ben hamileyken öğrendim tesadüfen ben ondan ayrılırrım diye bana söylememiş.kız şuan 3 yaşında ve eski eşinide dışrya brakmyrmş evde drmsnı istyrmş ve kız eşim askerdeyken kçmış gtmş .öyle üzülüyorum ki bu yaşadıklarıma..

bilemiyorum üstelik benimle evlendğinden sonra bunun ikinci evliliği olduğunu ve bir kıızı daha olduğunu öğrendim :(

inanmıyorum yalan üstüne kurulmuş bu evlilik!!
Annesi babası da mı söylemedi?
Nasıl iş bu?

Çocuktan sonra değişmiş ya acaba çocuk mu istemiyordu?

ben 6 aylık hamileyken patavatsızın biri tesadüfen kaçırdı ağzından o patvatsızda olmasa hiçbirşeyden haberim olmcak öğreneli aylar oluyor..

peki siz bu adama nasıl güveniyorsunuz
eve de geç geliyo
bi adam gece 3,30 kadar ne iş yaparki

inanmıyorum yalan üstüne kurulmuş bu evlilik!!
Annesi babası da mı söylemedi?
Nasıl iş bu?

Çocuktan sonra değişmiş ya acaba çocuk mu istemiyordu?

annesi söyle kıza bu eve gelmeden demiş eşimde; benden ayrılır diye korkuyorum söyleyemem anne demiş..bilemiyorum ama bereni yani kzımızı çok seviyor kıyamıyor ona bağırmaya bile.

peki siz bu adama nasıl güveniyorsunuz
eve de geç geliyo
bi adam gece 3,30 kadar ne iş yaparki

geçenlerde bi komşu eşimi önünden güzel kızlar geçerken görmüş ve eşim dönüp bakmamış bile.zaten öyle kızlar olsun serserilik yapayım diye bi çabasıda yok yani gözü kızlarda değil bunu ben bile onaylıyorum.bi restorantın otoprakında valelik yapıyor.daimi müşteriler bazen oturup gece geç saatlere kadar restrntta druyormş arblrnıda eşim veriyor yani eşim o otranlrn gtmesni beklemek zorunda kalıyor ama gece 3bçkta evde olmasa braz garip gibi geliyor.aldatamya falan cesareti yok yani onu iyi tanıyorum.

Back
X