• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden ayrılmaya cesaretim yok.ama böyle bi hayatı istemiyorum.

cnm bende en çok gezmek dışında eşinin yalanına takılmış durumdayım acaba korkmasının sebebi 2 kez evlenmiş olmasımı veyada öğrenmeni istemediği başka birşey mi.. çok takıldım bu duruma açıkçası.. erkeklerin kıskançlığına bu tür sorgularını yabancı biri değilim daha beterlerinidi arkadaşlarımda görmüşlüğümde var.. senin ailen bu durumu öğrendimi peki onların tepkisi ne oldu ki ? Bide şöyle bir gerçek var konunla alakalı bazı erkekler çocuk olunca 180 derece dönüşüme uğruyor buda farklı bir babalık dönüşümü olsa gerek kendilerini daha çok çalışma ya adapte ediyorlar umarım kendine başka uğraş bulursun ve bu konuya fazla takılmazsın.

Valla ben eşinize değil size şaşırdım. Sizden önce bir evlilik yapmış bir de çocuğu var ve siz bunu evlenip hamile kaldıktan sonra öğreniyorsunuz. Burada yazdığınız asıl dert ise eve geç gelmesi ve gezemiyor oluşunuz... Konuya cevap verirken araya sıkıştırıyorsunuz zaten böyle yapmıştı diye. Aklım almıyor... Sizi özgür bıraksa ve gezdirse, böyle mühim bir konuda size yalan söylemiş olmasını sindirebilecek misiniz? Unutacak mısınız bunu?

Ben mi anormalim bilemedim ki. Çiftler arasında yalana, hele ki böyle bir yalana nasıl tahammül edebilir insan? Ayrıca şu ben gideceğim de anahtarı saklıyor üstüne ketçap sıkıyor konulu konuşmalara hiç inanmıyorum. Çocuk musunuz yahu. Anahtarı saklamak da neymiş. Gitmek isteyen kadını kıytırık bir anahtar mı engeller sanki? Ayrılıp ayrılmamak size kalmış. Ancak hem böyle büyük bir yalan atan, hem de ortaya çıktıktan sonra hala pişkince kısıtlamalar getiren bir adamın adamlığından şüphe etmek gerek. Vesselam.

Buyuk konusmamak lazim ama yukarda yazanlara bende katiliyorum. Derdiniz su an sizi sebest birakmamasi. Peki bi evlilik yapmis olmasi ve 3 yasinda kizi olmasini nasil sindirebildiniz? Daha dogrusu bunu sizden gizlemesi (yoksa evlenmis olup kizi olmasinda bi anormallik yok).

öteki konuna baktım da yaşın da daha çok küçük
üzüldüm vallaha bu yaşta bunları çekmene

17 yaşındasın 1.5 yıldır evlisin 1 çocuğun var (diğer konunda yazmışsın)

15.5 yaşında evlenmişsin. muhtemelen kaçarak

işin yok , ailen de yoktur diye tahmin ediyorum

ve sonuç bu işte (bunları yermek için değil küçük yaşta evlenme meraklısı olan kızların sonu ne olur bilsinler diye yazdım.)

---

gelelim soruna

eşinden ayrılmaya cesaretin yok

zaten en ağır yalanların üstünü örtmüşsün

paşa paşa bu hayatı yaşamaya devam edeceksin.:24:

senın durumun nedır ne degıldır tam detaylı bılmıyorum ama evlılıgı bır kurtulus olarak görenlere ibret olsun ... kızım ne dıye küçüçük yasta evlendın? sen genclıgını yasamadan anne olmussun... eşin senı asla tatmın edemez... ama yapılacak bıse yok umarım ayrılsan bıle sıgınacagın bı ailen vardır:25:

kaçarak değil severek evlendim ve bir ailem herzaman var.ancak kurtuluş olarak kocayı görenlerden değilim.ve işin yaşla alksı olduğunu sanmıyorum sadece değişim ve sorunlar .. konu nerden nereyee..

17 yaşındasın 1.5 yıldır evlisin 1 çocuğun var (diğer konunda yazmışsın)

15.5 yaşında evlenmişsin. muhtemelen kaçarak

işin yok , ailen de yoktur diye tahmin ediyorum

ve sonuç bu işte (bunları yermek için değil küçük yaşta evlenme meraklısı olan kızların sonu ne olur bilsinler diye yazdım.)

---

gelelim soruna

eşinden ayrılmaya cesaretin yok

zaten en ağır yalanların üstünü örtmüşsün

paşa paşa bu hayatı yaşamaya devam edeceksin.:24:

sen hangi yüzyılda yaşıyorsun ki neyse ..

Eşinin daha önce evlenip boşandığını...Dahası senin şikayetçi olduğun sebepten boşandığını öğrenmişsin.
Eski eş tahammül edememiş,kendini kurtarmış.
Sen de en azından madem ayrılmak istemiyorsun,öğrenince resti çekebilirdin.
Bir kez bu yüzden boşanmışsın,ben de gözünün yaşına bakmam çeker giderim diyebilirdin.
Eşine de bravo yani,hiç ders almamış.Aynı tas aynı hamam.Seni de kaçırırsa yeni bir köle alır artık.
Benim sana tavsiyem,seni kısıtlamasına asla izin verme.Kararlı ol ve karşı durman gereken noktalarda sesini çıkar.

Kusura bakmayin ama bosanmayi isteme nedeniniz cok sacma!calismasaydi calismiyor evine bakmiyor diyecektiniz bence kendinizi doldurmayi birakin.

hemen yıkıcı olmamak lazım bnce daha yeni evlisin bnm eşimde bni tek salmak istemez ama allaha şükür ki çok ilgili ve bn bunaldığımda mutlaka çıkarız bnce bu anlayış olsa blki sende mutlu olabilirsin ayrıca pazar gubnlerini aile gunu yapın ve kendinize çocugunuza ayırın ogun gezin yemege gidin eglenin bi yerde oturup bişeyler için biz böyle yapıyoruz mesela ozaman sorun ortadan kalkıyor başka sorunlar yoksa bnce hemen vazgeçmeyin ama eşinizinde anlayışlı olması lazım

başbaşa dışarıya çıktığımızda illa bi konuda tartışıyoruz ve gün berbat bbitiyor.geçenlerde alışverş merkznde kzımn arbsnn kemrni eğlerek taktım ve bana bağrrk sırtmn açldgnı faln fln syledi.herkesn içinde bgrlr mı allh aşkna ayp dye bşy var.hep byle yani.ne anne anne ne baba baba onun için.annesiyle yaşıyoruz.sanki 50 yaşında çiftiz.hiçbir heycanımız yok (ytk odsnda ble.o bnden 9 yaş byuk.ve bzm bi dgunumz ble olmadı.bkdr olumsuz yanlrnı rağmen ve değişmyen huyuna rağmen neden onun yanındayım ve gitmeye cesaretim yok bilmiyorum ve evleneli daha 1 yıl oluyor :S

ben evleneli 6 ay oldu ve bende boşanmak istiyorum. hemen hemen her gün ufacık konulardan dolayı tartıyoruz ve günlerce aynı evin içinde konuşmuyoruz. ben çok mutsuzum... :(

konu sahibi gibi cahiliyede kalmadığım kesin :ssz:

bunun cahillikle hiçbir ilgisi yok.anne oldun mu bilmiyorum ki olmamış gibi konuşuyorsun ; eğer aldığın kararlar senden başka birinide etkiliyorsa hayatına ona göre yön vermeye mecbursun demektir.evlenince başka evlendikten sonra başka oluyorsa insan eğer ve ben bunlara rağmen dert anlatmaya çalışıyorsam gitmek bir yana anne olduğum içindir.kendini sadece, bu anlattıklarım kadarıyla ön yargısız benim yerime koy ve cahilmiymişsin bir düşün belki beni anlarsın.bi ihtimal tabi.

Back
X