• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimden ayrılmaya cesaretim yok.ama böyle bi hayatı istemiyorum.

geçenlerde bi komşu eşimi önünden güzel kızlar geçerken görmüş ve eşim dönüp bakmamış bile.zaten öyle kızlar olsun serserilik yapayım diye bi çabasıda yok yani gözü kızlarda değil bunu ben bile onaylıyorum.bi restorantın otoprakında valelik yapıyor.daimi müşteriler bazen oturup gece geç saatlere kadar restrntta druyormş arblrnıda eşim veriyor yani eşim o otranlrn gtmesni beklemek zorunda kalıyor ama gece 3bçkta evde olmasa braz garip gibi geliyor.aldatamya falan cesareti yok yani onu iyi tanıyorum.

bakıp bakmaması mesele degil bence
yoldan geçene bakmayan erkek yok
ben bile bakıyorum valla:1::1:işin şakası bi yana ama
güven önemli bidaha yapmaz güveniyorum diyorsan sorun yok
içinde rahatsa hiç problem yok
boşanmak istiyorsanda sen bilirsin sana boşan diyemeyiz
son karar senin

bakıp bakmaması mesele degil bence
yoldan geçene bakmayan erkek yok
ben bile bakıyorum valla:1::1:işin şakası bi yana ama
güven önemli bidaha yapmaz güveniyorum diyorsan sorun yok
içinde rahatsa hiç problem yok
boşanmak istiyorsanda sen bilirsin sana boşan diyemeyiz
son karar senin

ne yapacağımı bir bilsem ..

bu arada 6 -7 kez valizlerimi toplayıp gidicem dedim ve hiçbirinde beni bırakmadı kapıyı kitleyip anhtarı sakladı.. bunun gibi şeyler bi evlilikte normal midir ..

geçenlerde bi komşu eşimi önünden güzel kızlar geçerken görmüş ve eşim dönüp bakmamış bile.zaten öyle kızlar olsun serserilik yapayım diye bi çabasıda yok yani gözü kızlarda değil bunu ben bile onaylıyorum.bi restorantın otoprakında valelik yapıyor.daimi müşteriler bazen oturup gece geç saatlere kadar restrntta druyormş arblrnıda eşim veriyor yani eşim o otranlrn gtmesni beklemek zorunda kalıyor ama gece 3bçkta evde olmasa braz garip gibi geliyor.aldatamya falan cesareti yok yani onu iyi tanıyorum.

İşin mesaisi yok yani anladım.. Valla ne diyeceğimi bilemedim inanki.. Acaba sizin sevginize yada kendi sevgisine mi güvenmedi de daha önceki evliliğinden bahsetmedi, ne olursa olsun anlatmalıydı dürüst olmalıydı. Ya ne olurdu cevabınız anlatmış olsaydı.?

İşin mesaisi yok yani anladım.. Valla ne diyeceğimi bilemedim inanki.. Acaba sizin sevginize yada kendi sevgisine mi güvenmedi de daha önceki evliliğinden bahsetmedi, ne olursa olsun anlatmalıydı dürüst olmalıydı. Ya ne olurdu cevabınız anlatmış olsaydı.?

anlattığında benim gitmemden korkmuş bana bunu kendisi söyled ve anneside.bana evlenmeden anlatmış olsaydı hiç evlenmezdim

anlattığında benim gitmemden korkmuş bana bunu kendisi söyled ve anneside.bana evlenmeden anlatmış olsaydı hiç evlenmezdim

Demekki sizi iyi tanımış ve anlatmamış. Keşke böyle olmasaymış.. Artık bundan sonrası önemlidir, ona göre davranırsınız birbirinize.. Bebeğinizle daha çok ilgilenin onun büyüdüğü günleri düşünün, iyi bir arkadaş olursunuz inşallah :16: Ve taviz vermeyin artık, yaşınız kaç bilmiyorum ama zaten kaç olursa olsun çıkın gezin bundan sonra. Yaptığını çeksin, bedeli olsun :57:

Canim ya okudum simdi yazdiklarini çok uzuldum haline insallah duzelir bence sen esinle bir gun basbasa ciddi ciddi konusun saatlerce insallah allahim duzelir..

Valla ben eşinize değil size şaşırdım. Sizden önce bir evlilik yapmış bir de çocuğu var ve siz bunu evlenip hamile kaldıktan sonra öğreniyorsunuz. Burada yazdığınız asıl dert ise eve geç gelmesi ve gezemiyor oluşunuz... Konuya cevap verirken araya sıkıştırıyorsunuz zaten böyle yapmıştı diye. Aklım almıyor... Sizi özgür bıraksa ve gezdirse, böyle mühim bir konuda size yalan söylemiş olmasını sindirebilecek misiniz? Unutacak mısınız bunu?

Ben mi anormalim bilemedim ki. Çiftler arasında yalana, hele ki böyle bir yalana nasıl tahammül edebilir insan? Ayrıca şu ben gideceğim de anahtarı saklıyor üstüne ketçap sıkıyor konulu konuşmalara hiç inanmıyorum. Çocuk musunuz yahu. Anahtarı saklamak da neymiş. Gitmek isteyen kadını kıytırık bir anahtar mı engeller sanki? Ayrılıp ayrılmamak size kalmış. Ancak hem böyle büyük bir yalan atan, hem de ortaya çıktıktan sonra hala pişkince kısıtlamalar getiren bir adamın adamlığından şüphe etmek gerek. Vesselam.

PEKİ eski eşinede böyle bana davrangığı gibi davranmasına ne diyeceksiniz. yani dışarıya çıkarken ara gecikme hava karamadan evde ol,kiminle konuştuğunu haber ver ne giydin falan diyor yani bana.inanırmısınz geçnlerde bakkala çıkıyordum abna ne dedi biliyormusunz gel bakayım ne giydin dedi,sanki onun çocuğuymuşum gibi davranıyor bana ..kuaföre gidicem dedim önce benimle gitceks,n evli olduğunu bilcekler sonra tek başına gidebilirsein dedi o söyledgne ne kadar ağldm bn kmnle evlnmşm dye anlatamm ..:'(

bilemiyorum üstelik benimle evlendğinden sonra bunun ikinci evliliği olduğunu ve bir kıızı daha olduğunu öğrendim :(

acaba bir aile terapistine gidermi??? ayrıca nasıl saklar daha önce evlendigini anlamadımm bilemiyorum ama bana yanlış geldi.. önceki evliligi neden bitmiş acaba o evlilikte yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmasından mı korkuyorr ondan mı böyle???

PEKİ eski eşinede böyle bana davrangığı gibi davranmasına ne diyeceksiniz. yani dışarıya çıkarken ara gecikme hava karamadan evde ol,kiminle konuştuğunu haber ver ne giydin falan diyor yani bana.inanırmısınz geçnlerde bakkala çıkıyordum abna ne dedi biliyormusunz gel bakayım ne giydin dedi,sanki onun çocuğuymuşum gibi davranıyor bana ..kuaföre gidicem dedim önce benimle gitceks,n evli olduğunu bilcekler sonra tek başına gidebilirsein dedi o söyledgne ne kadar ağldm bn kmnle evlnmşm dye anlatamm ..:'(

Hanımefendi... Bence siz ayrılmayın eşinizden. Bu kısıtlamalarla yaşamaya devam edin zira bunlar çok da mühim olmayan, birçok kadının kabul edebildiği şeyler. Gerçekten, siz ayrılmayın. Koca bir yalanı yok sayıp bunlara üzülmeye ve anlatmaya devam ediyorsanız, sakın ayrılmayın. Allah sorunlarınızın tez zamanda düzelmesini ve bir ömür mutlu olmanızı nasip etsin. Başka da bir şey yazamıyorum ben. Kolaylıklar dilerim.

Valla ben eşinize değil size şaşırdım. Sizden önce bir evlilik yapmış bir de çocuğu var ve siz bunu evlenip hamile kaldıktan sonra öğreniyorsunuz. Burada yazdığınız asıl dert ise eve geç gelmesi ve gezemiyor oluşunuz... Konuya cevap verirken araya sıkıştırıyorsunuz zaten böyle yapmıştı diye. Aklım almıyor... Sizi özgür bıraksa ve gezdirse, böyle mühim bir konuda size yalan söylemiş olmasını sindirebilecek misiniz? Unutacak mısınız bunu?

Ben mi anormalim bilemedim ki. Çiftler arasında yalana, hele ki böyle bir yalana nasıl tahammül edebilir insan? Ayrıca şu ben gideceğim de anahtarı saklıyor üstüne ketçap sıkıyor konulu konuşmalara hiç inanmıyorum. Çocuk musunuz yahu. Anahtarı saklamak da neymiş. Gitmek isteyen kadını kıytırık bir anahtar mı engeller sanki? Ayrılıp ayrılmamak size kalmış. Ancak hem böyle büyük bir yalan atan, hem de ortaya çıktıktan sonra hala pişkince kısıtlamalar getiren bir adamın adamlığından şüphe etmek gerek. Vesselam.

bakın o gün sırf ben gitmiyim diye patronuna söylemeden iki gün boyunca işe gitmedi ve benden oldukça iri yani kapıyı kitleyince gece bacadan kaçıcak halim yok herhalde.ikinci günün sonunda gitmeyecgmi anlyp işe bşlmştı.ayrca hala sindirmiş değilim yalanını.bu durum kişden kişye dğişeblr ama ben öyle dünyann snunu gtreblck bi yalan oldgnu yani byutmeme grek olmdgnı anladım braz geç olsada,benim problmm ise gezip tomak değil sadece bunca olumsuz şeylere rağmen hale neden bir
likteyiz yurümüyo olmasına rağmen..bnm tek derdm bu

Gezmeyi bıraktım ben,burda sorun varsa sizi kandırmış olması..
Ne olursa olsun size karşı dürüst olmalıydı..:50:

acaba bir aile terapistine gidermi??? ayrıca nasıl saklar daha önce evlendigini anlamadımm bilemiyorum ama bana yanlış geldi.. önceki evliligi neden bitmiş acaba o evlilikte yaşanan sıkıntıların bir daha yaşanmasından mı korkuyorr ondan mı böyle???

önceki evliği kızı biyere çıkarmadığı evde otur dedği için bitmiş..(duydgma göre)

Demekki insan degişmiyormuş aynıymış yani sizde ögrenmişsiniz degişmeyecektir onda degişmediyse hep böyle monoton asosyal yaşıyor demekki eşiniz kısıtlıyor ayrıca herşeyi onu geçtim evliligini söylememesi bu basit pembe bir yalan degilki insanın hayatındaki en önemli olaylardan biridir evlilik ne unutulur ne atlatılır bir durum ama onuda kabullenmişe benziyorsunuz bence diger olaya artık takılmayın:44:Ne demişler ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin:ssz:

ilk zamanlar eşim vardıyalı calısıyordu, bazen eve gırerken o cıkıyordu, cak yapıyorduk bırbırımıze kapıda :) evde yalnız kalıyordum gecelerı kı, cok korkuyordum.. boyle bır hayat mı surecegım dedım, plan yapamazsın, ne gecen bellı ne gunduzun.. ama sonra ıs degıstırdı, gelırı arttı. tek sorun buysa eger, yasam ve standartlar degısır zamanla, ya da en azından ınsan alısır. ama farklı sorunlar varsa... o zaman iş değişir

Yasin kac canim?? Sanirim daha cok gencsin .

Arkadaslara katiliyorum, sen cok yanlis yere takiliyorsun... sana karismasi kisitlamasi hos degil ama genelde her evlilikte az cok olur boyle seyler..

Asil sorun sana yalan soylemesi senden diger esini gizlemesi... bunun hic bir kabul edilir yani yok.. eger bosanacaksan 'kocam beni gezdirmiyor ne giydigime karisiyor' diye degil 'benden cocugunu sakladi' diye olmali... diger konular bir sekilde asilir, cozum bulunur, tekrar ayri eve tasinabilirsiniz, biraz o senin dediklerini dikkate alir, biraz sen onun dediklerini dikkate alirsan olmayacak seyler degil.. diger konu seni galiba cok rahatsiz etmiyor..

Back
X