eşimden ayrılmayı düşünüyorum...

Burada bu kadar yazılanlara rağmen ortada hiçbir sorun yokken evine bağlıişine gidip gelen birini sırf bu nedenle elinizde doğru düzgün birkanıt bile yokken illa boşayacaksanız boşayın yani madem kararınızı verdiniz neden burada soruyorsunuz hadi soruyorsunuz insanlar abartı dediğinde, aldatma işareti değil dediğinde kızmayın. Herkes kendi fikrini ve gerçekleri söylüyor çünkü buraki çoğu kişiye göre takıntıdan başka birşey değil. Siz nasıl biliyorsanız öyle yapın ama boşanmak çok kolay sonra pişman olacağınız birşey yapmayın çünjü bu durumda başkasıylada evlenseniz en ufak şeyde böyle düşüneceksiniz.

canım benim eşiminde çamaşırında leke oluyo aynen anlattığın gibi,hatta yıkarken çamaşır suyu kullanıyorum,buda vücudu yağlı olduğu için teninden kaynaklanan bir durum.bazı erkeklerde mantar olabiliyo bundan kaynaklanan lekeler olabilir.sen önce bunları araştır derim,en son ihtimal aldatmadan şüphelen.aldatsa dahi neden sürekli çamaşırında leke olsunki dikkat eder buna,üstelik senin farkettiğini anladığı halde ;)

hemoroidin kan lekesi yaptığını biliyorum hanımefendi ayrıcada leke olsa bile çamaşırın arka tarafında olması gerekir bu ön tarafında.araştırma yapıp yapmadığımı bilemezsin sen.konuyu gerçekten sizin gibiler saptırıyor başka yerlere çekiyor.bana doğru dürüst eleştri yapan,konuyu saptırmadan beni anlamayana çalışanlara çok teşekkür ediyorum saolun.ama sizin gibi yorum yapan,dalga geçen,konuyu küçümseyenlere cevap bile vermicem artık ne isterseniz öyle düşünün!!!

Adam Lekesininin Yerini Ayarlaması Gerektiğini Bilmiyorduk Ah Pardon... Bunu da Öğrenmiş Olduk

Saptırma Yok Konu Hakkında Konuşuyoruz,Eleştri Yap Dedin Yapıyoruz Daha Ne Hiç Birşeyi Kabullenmiyorsun Neyi Duymak İstiyorsun Sen Söyle Buyur!!

Sen Ne Yazıyosan Biz Ona Göre Yorum Yapıyoruz Hatalarımı Söyle Dedin Söyledik Eşinde Bu Yazdıklarından Başka Kusur-Delil Yoksa Sen Paranoyaksın Yerin de Burası Değil Doğru Bakırköye Hadii Uğraştırma Bizi

Buna benzer bir konu vardi gecenlerde, sonra arkadas otomatik oda parfumunun esinin tsortune gectigini fatketmisti.yapmayin Allah askina. 5 senelik evliyim diyorsunuz fakat, bazen erkeklerin iliski yasamadanda belki saglik ile bi konu yuzundende akintisi falan olabilir. Eger cok suphe ediyorsaniz, takip edin.

bence boşan,geç bile kaldın:51:

bence de çok gereksiz yere evham yapmışsınız bir süre çok sıkı takip edin bir şey çıkmadığını göreceksiniz inşaalah....

On altı yaşında stajdayken evli bi abim vardı benim öğreticimdi çok da severim kendisini akşam oldu hastaneden çıkarken parfüm sıkıyodum abi de hemşire odasındaydı ona da püskürttüm parfümü aha da kavga edin zeynep ablayla dedim güldüm, onu da karısı koklayıp psikopata bağladı mı ki :/

belki eşinizden gelmiştir kan.. sivilce.siğil vs kaşırken kanatmıştır.. ya da başka bir sağlık sorunu olabilir.böyle astarı olmayan bir durum için direk suçlu gözüyle yargılamayın derim ben.

Son düzenleme:
Arkadaşım yazdıkların donda bir leke ki eşinin hemeroidi varmış.
Leke olması olağan, idrar lekesi olabilir, rüyalanmış olabilir

Parfüm kokusu oda spreyi bile olabilir.
Var mı başka şüphelendiğiniz bir şey.
Yok diyorsunuz. Ama bir türlü ikna olmama çabasındasınız sanki.
Ki bizim sizi ikna etme gibi bir misyonumuz da yok.
Fikir sordunuz herkes aynı kanıda

O zaman ayrılın gitsin.
Zaten bu şüpheler paranoya haline gelecek kadar büyümüş içinizde.
Zamanla sizi kemirip evliliğinizi yaralayacaktır zaten.
Kendinize yapmayın bunu , ya da yapın siz bilirsiniz

Bencede :31:...

bence senin içten içe şüphelendiğin bir durum var bu belirtiler de kafanı kurcalıyor. yoksa diğer ihtimal psikolojin çok bozuk. sen bunu bir düşün geçen 5 sene içinde sana bir yamuk yaptımı kırdı mı üzdümü

Ben de paranoya düzeyinde kıskanç bir insanım. Birkaç saat tlf açmazsa aramazsa acaba beni aldatıyor mu diye düşünen biriyim benim eşimin iş ortamı gereği öle bir ley mümkün olmadığı halde. Ama bana bile biraz abartı geldi yazdıklarınız, fazla şüphecisizniz anlatmadığınız başka bir şey yoksa tek bunlardan dolayı aldatıyor diyemezsiniz. Biraz daha takip edin araştırın şüpheleniyorsanız ama ben birşey olduğunu sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa üstünde çamaşır olmazdı her halde.

Back
X