• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden başka bir erkek tanımadım.O yüzden eşimi başka erkeklerle kıyaslayamıyorum.

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Hep merak ettiğim bir konu vardı.Ben ilk eşimle çıktım ve eşimle evlendim.Eşimden başka erkek tanımadım.O yüzden eşimi kıyaslayamıyorum.İyi bir eşe sahibim mi değilim onu anlayamıyorum.O benden önce 4 kere başka bayanlarla konuşmuş.O yüzden kıyaslama yapabiliyor bense yapamıyorum.Acaba eşimden daha iyisi olabilirmiydi diye düşünüyorum .Şimdi eşimle aramda sevgi problemi var.Bazı sebeplerden ötürü onu sevip bir türlü ona yönelemiyorum ve sürekli ondan boşanmayı düşünüyorum.Benim sizlerden istediğim erkeklerle veya eşleriniz ile yaşadığınız kötü tecrübeleri benimle burada paylaşmanız.Mesela neden sevgilinizden veya eşinizden ayrıldınız?Gerçekten dışarıda evlenecek doğru düzgün erkek yok mu?Lütfen benimle paylaşın.Belki bir evliliğin kurtulmasına yardımcı olur bende eşim aslında iyi bir insanmış deyip ona dönerim......Lütfen paylaşın benimle çünkü buna doğru karar vermemde ihtiyacım var.Hepinize çok tşk ederim.

merhaba canım Allah kolaylık versin öncelikle..dertler paylaştıkça azalır..Ben yalnızım evli değilim bekarım ama boşanmamak için elbette cok fazla kiriter vardır..Mesela şiddet yok ise sürekli bağırıp çağırmıyorsa haksızlığa uğratmıyorsa seni..Arada sırada kadın olduğunu sevdiğini sevildiğini hissettiryorsa..Özel yaşamınızda ciddi bir sorun yoksa başbsa kaldığınızda yani..bunun gibi seler yoksa gerisi halledilebilcek seyler diye düşünüyorum..Cocugun var mıydı ?
hem düzgün erkek / aday/eş yok mu demişssin inan bana ilk zamanlar bütün erkekler masum/muhteşem olup evlendişkten sonra tabiri caizse öküzleşiyor ..yani şimdi boşanıp başka bir evlilik yapsan çok mu mükemmel olacak sanıyorsun ..sen bilirsin naçizane görüşleerim bunlar

Neden eşinizi başka erkeklerle kıyaslama ihtiyacı duyuyorsunuz.
Eşiniz de diğer tanıdığı dört bayanla mı kıyaslıyor sizi?
Dışarıdaki erkekler kötü diye evlilik devam ettirilmez ki.
Ben hiç anlamadım ne demek istediğinizi..

Neden eşinizi başka erkeklerle kıyaslama ihtiyacı duyuyorsunuz.
Eşiniz de diğer tanıdığı dört bayanla mı kıyaslıyor sizi?
Dışarıdaki erkekler kötü diye evlilik devam ettirilmez ki.
Ben hiç anlamadım ne demek istediğinizi..

Canım evliliğmde eşimden yeteri derecede ilgi alaka görmedim.O hep işi ile ilgilendi.Ben onun hayatında var yok gibi birşeydim.İnsan olarak iyi biri olduğunu düşünüyorum.Ama beni yanlız bırakması bende ruhsal bunalımlar yarattı.Acaba bütün erkekler evlenince böyle mi diye merak ediyorum.

merhaba canım Allah kolaylık versin öncelikle..dertler paylaştıkça azalır..Ben yalnızım evli değilim bekarım ama boşanmamak için elbette cok fazla kiriter vardır..Mesela şiddet yok ise sürekli bağırıp çağırmıyorsa haksızlığa uğratmıyorsa seni..Arada sırada kadın olduğunu sevdiğini sevildiğini hissettiryorsa..Özel yaşamınızda ciddi bir sorun yoksa başbsa kaldığınızda yani..bunun gibi seler yoksa gerisi halledilebilcek seyler diye düşünüyorum..Cocugun var mıydı ?
hem düzgün erkek / aday/eş yok mu demişssin inan bana ilk zamanlar bütün erkekler masum/muhteşem olup evlendişkten sonra tabiri caizse öküzleşiyor ..yani şimdi boşanıp başka bir evlilik yapsan çok mu mükemmel olacak sanıyorsun ..sen bilirsin naçizane görüşleerim bunlar

İki çocuğum var canım.Fikirlerin için teşekür ederim

Canım evliliğmde eşimden yeteri derecede ilgi alaka görmedim.O hep işi ile ilgilendi.Ben onun hayatında var yok gibi birşeydim.İnsan olarak iyi biri olduğunu düşünüyorum.Ama beni yanlız bırakması bende ruhsal bunalımlar yarattı.Acaba bütün erkekler evlenince böyle mi diye merak ediyorum.

Burdaki konulara da bakılırsa ve kendi tecrübelerimle de evet genelde öyle.
Olmayanları, istisnaları da var elbet ama genellikle kadınlar evlendikten sonra eşlerinin değişmesinden şikayet ediyorlar.
Konuşmayı deneyin bence eşinizle.
Sıkıntılarınızı bilsin.
Ama şikayet gibi değil.
Beklentilerinizi, mutsuzluklarınızı anlatın, anlatırken de daha mutlu bir evliliğiniz olmasını istediğiniz için konuştuğunuzu da anlasın.
Hiçkimse şikayetvari konuşmalardan hoşlanmaz. Ters teper..

Back
X