- 2 Nisan 2025
- 72
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi karanfil333
-
Evet bir kızım var çokca konustum iki gün iyi oluyor gerisi yine aynı aynı huylari devam ediyorKaç yıllık evlisiniz? İletişim kurup rahatsız olduğunuz konuları dile getirebiliyor musunuz? Çocuk var mı?Bütün bunlar bırakıp gitme kararıniza yön verir bence..
Aslinda bir insan yedisinde neyse yetmisinde de odur lafı çok doğru..insanin da bir dayanma gücü oluyor eğer o dolduysa tek kalemde silebiliyor..Artısı eksisi düşünüp ona göre yol almanız lazım.Maddi gücünüz var mı? Aileniz kararıniza saygı duyacak mi? Çocuk için nasıl planlarınız var gibi gibi ..Yani ayrilsaniz hayatınız daha mı konforlu olur hem maddi hem manevi bunları düşünmelisiniz.Evet bir kızım var çokca konustum iki gün iyi oluyor gerisi yine aynı aynı huylari devam ediyor
Hayır hiçbir gücüm yok Allah'tan başka ama dayanamıyorum bende ne yapacağımı bilmiyorum kpss çalışıyorum ama lisans kamu yönetimi mezunuyum atamada zor gibiAslinda bir insan yedisinde neyse yetmisinde de odur lafı çok doğru..insanin da bir dayanma gücü oluyor eğer o dolduysa tek kalemde silebiliyor..Artısı eksisi düşünüp ona göre yol almanız lazım.Maddi gücünüz var mı? Aileniz kararıniza saygı duyacak mi? Çocuk için nasıl planlarınız var gibi gibi ..Yani ayrilsaniz hayatınız daha mı konforlu olur hem maddi hem manevi bunları düşünmelisiniz.
Allah yardımcınız olsun o zaman..Bir süre duymazdan gelin eşinizi madem.. Çocuk buyukse geçici bir iş bulup çalışsanız falan olmazmı? Hem belki eşinizin de tavrı değişir.Ya da birikim yapmış olursunuz..Bu şartlarla gitseniz de çocukla nerede nasıl yaşayacaksınız ki?Hayır hiçbir gücüm yok Allah'tan başka ama dayanamıyorum bende ne yapacağımı bilmiyorum kpss çalışıyorum ama lisans kamu yönetimi mezunuyum atamada zor gibi
Özel sektörde çalışsanız?Hayır hiçbir gücüm yok Allah'tan başka ama dayanamıyorum bende ne yapacağımı bilmiyorum kpss çalışıyorum ama lisans kamu yönetimi mezunuyum atamada zor gibi
Mesela ne iş yapabilirim ki atama olmadı özeldede zaten bakıcı parası kreş derken elime para kalmıyor birde eşim için sürekli herseyı mükemmeliyet bekler hatayı asla kabul etmiyor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor acaba yarın neye söylenecek diye yaşamaktan bıktımAdam neden bu kadar söyleniyor? Onun gözüne batan şey nedir tam olarak bence bu detaylar çok önemli. Acaba yapılmasını istemediği şeyleri ısrarla mı yapıyorsunuz da bu kadar gözüne batıyor?
Bunun dışında kendiniz için mutlaka çalışın. Mesleğiniz olmasına rağmen neden evde oturuyorsunuz? Evdeki bütün işlerin sizden sorulması bence hoş değil, iş bölümü olmalı.
Böyle düşünmeyin siz şuanı değerlendiriyorsunuz.ben ilk iş hayatımın başlangıcında sabah sekiz akşam 6 mesaisi yle bir buçuk saatlik yere her gün gidiş dönüş yapıyordum 2 tren bileti ve 4 dolmuş günde asgari ücretle.Çalıştığınız ilk yıllar evet kreş parasına gider sonra oda biter eğitimine dersanesine hobilerine geleceğine yatırım yaparsınız .Zamanla tecrübe kazanırsınız zam yedikçe seneler geçtikçe maaşınız iyileşir yemek kartıınız olur SGK nız ödenir emeklilik hakkınız olurMesela ne iş yapabilirim ki atama olmadı özeldede zaten bakıcı parası kreş derken elime para kalmıyor birde eşim için sürekli herseyı mükemmeliyet bekler hatayı asla kabul etmiyor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor acaba yarın neye söylenecek diye yaşamaktan bıktım
Sizi anladım ama sorularıma tam cevap vermemişsiniz.Mesela ne iş yapabilirim ki atama olmadı özeldede zaten bakıcı parası kreş derken elime para kalmıyor birde eşim için sürekli herseyı mükemmeliyet bekler hatayı asla kabul etmiyor ve beni psikolojik olarak yıpratıyor acaba yarın neye söylenecek diye yaşamaktan bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?