Eşimden bıktım artık?

Kızınız kaç yaşında? Maalesef siz işe girmeden kocanızın gözünde değeriniz olmaz. Ev işi yaptığınız için de kıymet görmeyi beklemeyin zaten kocanızın gözünde bunlar yapmanız gereken şeyler. Hatta kendi kalıbına bakmadan yaptıklarınızda hata görecek hakkı kendinde görür. Bu adama karşı haklı olma ihtimaliniz yok. Büyük ihtimalle siz ona hak ettiği karşılığı da veremiyorsunuz. Kendinize olan saygınızı yitirmemeniz için işe girin. Bakıcı/kreş parasını da eşinizle ödeyin. Çocuk okula başlayana kadar kalan parayı biriktirin.

Haklısınız ama ben işe girsemde bu adamın düzelecigini sanmıyorum zamanında çalıstımda ama ondan önce çocuktada yoktu yine aynıydı yani bsy değişmedi

Aynalama yaparak ve mala anlatır gibi anlatarak çözdüm olayı ven maalesef eşim ve ailesi tam olarak böyle ben de hep eleştirdim söylendim birkaç yıl huzurum kaçtı ama şimdi sıkıysa eleştirsimler

Aynalama yaparak ve mala anlatır gibi anlatarak çözdüm olayı ven maalesef eşim ve ailesi tam olarak böyle ben de hep eleştirdim söylendim birkaç yıl huzurum kaçtı ama şimdi sıkıysa eleştirsimler
Nasıl yapabildiniz ve nasıl baş ediyorsunuz gercekten psikolojim çok bozuldu bunların yüzüne

Ah ya bu kaçıncı okuduğum başlık, kadınlar ve onların özgüvenini yerle bir etmek için uğraşan erkekler, erkek bilmişliği kaç tane kadının üzerinde baskı, siz de onu eleştiriyor musunuz, mutlaka vardır eleştireceğiniz bir yönü, dile getirmeyi deneyin, ailesini de eleştirebilirsiniz, koca aile sizle her görüştüğünde sizi eleştiriyorsa bu ciddi anlamda zorbalıktır, iş ilanlarına bir göz atın, evladınız kaç yaşında bilmiyorum ama belki memnun olacağınız bir durum ortaya çıkar ve ne olursa olsun kendinize olan güveninizi kaybetmeyin, annesiniz ve güzel bir evlat yetiştiriyorsunuz, çalışmamak sizi kötü hissettirmesin, içe kapanmayın ve cevap verin, bir de böyle deneyin bakalım tepkileri ne olacak.

Kızım üç yaşında çok tesekkur ederim anlayışınız için ailesi de istemedi beni ve hep bana bunu hissttirdi kv olacak kişi eltimi kocama ballandıra ballandıra anlatmalar ve doldurmaları eşim sırf memur diye bunca şeyi çekmek zorunda mıyım ben anlamadım gitti eşimde ilk böyle degildi artık eltiyi anlata anlata öve öve bütün kusurlarımı ona göre kusur yüzüme vurmaya başladı elti kişiside memur ve KV hep yarıştırıyor ortalıgı birbirine kattım artık memursa memur oglunun gözü gördü istedi dedim ama eşimde maalesef degiştı artık oda eziyor beni artık iyice psikolojim bitti bu aile ve eşte kendimi ait hissetmiyorum bu aileye

İmkanın varsa maddi olarak yani anında boşan. Herkesin tek bi hayatı var her saniyemiz kıymetli ve böyle kıymet değer bilmez adamların yanında kendi hayatınızı hiç etmeyin lütfen. Sabrede Sabrede bi bakıcaksın ömür bitmiş bi gün yüzün gülmemiş hayat ertelemek için çok kısa fırsatını bul bi işe gir ve boşan

böyle şeyler okuyunca aklıma tek şey geliyor,arka plan da kocayı zehirleyen yılanların olduğu...başta istenmediyseniz asla istenmezsiniz,başkalarının ekmeğine yağ sürmeyin,buhrana kapılmayın,
erkeklerin doğası çok basit,kadınlar batan bir gemi erkekler de onları dibe batırmaya çalışan bir dalga..bu yüklerin altında ne kadar ezilirseniz daha da ezilirsiniz..yaşadığınız ortam da kendiniz için bişeyler yapın başkaları için,değil,kimse kimseyi memnun etmek için var değil..siz ne kadar kendinize acımazsanız başınızı dik tutmazsanız o kadar başınız da ruhunuz da toprağa gömülür...kendinizi bir resetleyin önce fedakarlığı kenara bırakıp kendinizi savunma taktikleri geliştirin...kadınların yaşantısı değişmedikçe erkekler ne oluyor ya demiyor...ağzınızla değil yaşam tarzınızla sen kimsin be diyebilirseniz o evliliğin nereye gittiğinizi görmeniz mümkün olur...kör sağır dilsiz olarak başlayın..kendi kusurlarınızı görmeyin,kötü sözleri duymayın,istenilen üzüntünüzü belirten sözleri sarf etmeyi duyduğunuzu belli etmeyi bırakın..manipüle olmayın...

Eşinizin suçlamalarına ve eleştirilerine karşı savunmaya geçerseniz ona istediğini vermiş olursunuz. Eleştirdiği işleri anında elinizden bırakmakla ve yalnızca kendinize yetecek kadarını yapmakla başlayabilirsiniz mesela. Size tembel mi diyor, "evet tembelim var mı bi itirazın?" Ben çalışıyorum sen de ev işi yapmak zorundasın mı diyor, "yapmıyorum, hakettiğin kadarını yapıyorum, bundan sonra böyle,işine gelirse? " Gibi savunmaya geçmeden, umursamaz ve kaale almaz bir şekilde davranırsanız sizi ve şikayetlerinizi önemsemek zorunda kalır gibi düşünüyorum. Erkekler böyle tavırlarla kadınları terbiye etmeyi çok severler ama ibre kendilerine döndüğünde şaşkın ördeğe dönüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…