Esimden bosaniyorum

Evi satınca kalan parayı yine borsaya yatıracak diye korkuyorum.Hicbirseyi ödemeyeceğim Param yok bundan sonra diyor.Cocuklarim için sabir ediyorum.Baska satılacak evimiz var söylüyorum oranın değerinin az olmasindan dolayı kabul etmiyor.Illaki oturduğumuz evi satacak.Baska da mal varlığımız yok.Cocuklarimin geleceği diye oturduğum evin satılmasını istemiyorum.

3 çocukla geçiminizi nasıl sağlayacaksınız, borsa oynama alışkanlığı mı var geçimini buradan mı sağlıyor

Boşanırsa ev zaten kesinlikle satılır. Boşansa 3 çocukla o evde oturmaya devam edemez ki.
Aile konutu şerhi varsa o kadar kolay değil satılması eş rızası gerekir, tabiki de çocukları ile kalacak 3 çocuk doğurtmayı biliyorsa adam evi bırakmayı da bilsin bir zahmet, 1 yaşında çocukla ne yapsın bu kadın evine çocuklarının rızkına sahip çıkacak tabiki

Aile konutu şerhi varsa o kadar kolay değil satılması eş rızası gerekir, tabiki de çocukları ile kalacak 3 çocuk doğurtmayı biliyorsa adam evi bırakmayı da bilsin bir zahmet, 1 yaşında çocukla ne yapsın bu kadın evine çocuklarının rızkına sahip çıkacak tabiki
Boşanırsa diyorum zaten. Konu boşanma üzerine. Evlilik bitince mal paylaşımında satılacak. Başka ne olabilir? Aile kalmayınca aile konutu mu kalır?

Aile konutu serhi yaptırdım zaten o yüzden satamıyor.Tartisma anında al çocukları git dedi.Hayirdir beni sildin herhalde dedim sildim dedi.Bundan sonra senin için kilimi kipirdatmam dedi.Bosanalim o zaman dedim.Sen ne karar alırsan ben varım dedim bitti dedi ama aynı evde kalıyoruz ayrı yatıyoruz konuşmuyoruz.Su an çocukların okulu var diye gitmedim ailem ilçe de oturuyor.Ustelik evi terkeden suçlu oluyormuş o yüzden gitmiyorum.Bilmiyorum sonucu ne olacak..

Back
X