- 11 Eylül 2011
- 442
- 323
- 158
Esimle 6 yillik evliligimizde bir suredir sorunlarimiz var. Anlasamiyoruz. Bi iki kere kisa sureli ayriliklar yasayip bi araya geldik. Ayrica 1 yasinda da bebegimiz var. Benimle sadece bebek icin birlikte. İlk zamanlarda kizina bu kadar duskun davranmiyordu. Oysa simdi beni ayrilirsam bir seyler yapacagini ima ederek, cok aglarsin seni uyariyorum ve kesin yaparim diye acik acik tehdit ediyor.uzerimde baski kurmaya calisiyor. Ben cocugumu alip kacirma ihtimalinden korkuyorum cunku esimin cifte vatandasligi var. Boyle bi durum soz konusu olabilir mi? Bir de benim eski günlüğümü bulmus okumus ve almis. Günlükte evlenmeden önceki erkek arkadasimla yasanmis özel seyler de yaziyordu. Bana çöpe attigini söylüyor ama elinde de olabilir. Bunu da kullanmayi düşünüyor olabilir.
Ben artik bu adamla evli kalmak istemiyorum. Sevgi bitmisti ama simdi saygi da bitti. Fakat korkuyorum da icten ice yapabileceklerinden. Bi avukat arakadasa ihtiyacim var bu durumda nasil davranmaliyim, ne yapmaliyim?
Ben artik bu adamla evli kalmak istemiyorum. Sevgi bitmisti ama simdi saygi da bitti. Fakat korkuyorum da icten ice yapabileceklerinden. Bi avukat arakadasa ihtiyacim var bu durumda nasil davranmaliyim, ne yapmaliyim?