Eşimden boşanmak istiyorum ve karnımdaki çocuğu sevemiyorum

Şahsen çok ikna oldum maddiyata önem vermediğinize.

Maldivler sözüne karşılık İstanbul'da balayı, boğazda yalıda düğüne karşılık mahalle arası düğün salonu örnekleriniz...

Eve mutfak eşyası almalarını bekliyorsunuz. Bebeğe bir şeyler almalarını bekliyorsunuz.

İnanılmazsınız.

Gerçek bir ruh hastasısın. Sorumsuz anne nedir ya babası çok sorumluyduda ben sorumsuzluk yaptım aynen. Yaşadıklarımdan çocuğuma hissizleştim lafından şu kadar şeyi nasıl senaryolaştırdın acaba. Allah asıl senin yardımcın olsun ya bir çık sayfamdan.

Esinizden ayrilip cocugunuz ile ulkenize donup yeni bir Sayfa acsaniz ?
Suan hissettikleriniz yasadiginiz hayal kirikligi ve farkli ulkede tek olmanizdan dolayidir diye umuyorum.
Cocugunuz ilk görünce neden boyle dusundum dersiniz insallah.
Yeni bir Sayfa acin ikiniz icin

Bir güzel oyuna gelmişsin, çek git ailenin yanına, bebeği doğunca seveceğine eminim ben. Şu an çok mutsuzsun, huzur bulunca her şeyi daha sağlıklı düşüneceğine inanıyorum.

Ayrıca yazdıklarımı da kendimi övmek için yazmadım benim çocuk gece uyuyor uyumayan analar ne yapsın bu her kadının geçirdiği bir süreç . Konu sahibi bunlardan sende geçeceksin korkuyla biraz cikistim sana ama lütfen o çocuk için anneni yanına al bir iki ay yanlız kalma

Kızlar çok değişiksiniz. Belli ki kadın depresyonda. Hala ne biçim annesin bilmem ne falan yazılır mı? Azıcık mantıklı şeyler yazın.

Canım doğumdan önce ve sonra mutlaka terapi al. Şimdiden başla sürece. Memleketinden uzaktasın, etrafın düşüncesiz insanlarla dolu bu bebeği bir fırsat olarak gör ve onun için toparlanmaya çalış. Bak normalde hamile kalman imkansızmış bu bebek sana bir hediye, mucize bu yüzden ona sahip çıkabilmek için çabala.

Sevmediği adamla niye evlensin Ferhan? Yalıda düğünü olacak, maldivlere balayına gidecek, bilmem kac tane bilezik takılacak diye mi seviyordu? Oyleyse parayi mi seviyordu?

Ben cocugu babasina birakip aksam saat 10da esofmanlarla kendimi sokaga attigimi biliyorum. Insan kendini cok caresiz hissediyor. Umarim konu sahibi dogumdan sonra bebegini kucagina aldiginda o sevgiyi ve merhameti hissedebilir

Nolur sakin olun da siz de bebişiniz de etkilenmesin daha fazla. Yazdığınız mesajdan ne kadar karmaşa içinde olduğunuz belli. Siz de objektif bir gözle okuyun yazınızı. Başta soğudum deyip sonra yine bebişi düşünerek hareket etmişsiniz. Bir an önce psikolojik destek alın, doğum öncesi karar verip güzel bir gelecek çizin yavrunuzla. Eğer kararınız farklı olursa da en azından planlı, düşünülmüş, kaostan azade şekilde karar vermiş olursunuz. Anneniz de destek, aileniz de arkanızda. Yalnız değilsiniz, ailenizin destek olması ne güzel bir duygudur. Bebeğiniz de hissetsin bunu

Ben cocugu babasina birakip aksam saat 10da esofmanlarla kendimi sokaga attigimi biliyorum. Insan kendini cok caresiz hissediyor. Umarim konu sahibi dogumdan sonra bebegini kucagina aldiginda o sevgiyi ve merhameti hissedebilir
Bende esime lütfen al deyip salona gidip oturup ağladım birkaç kez çok zor bir süreç. Inşallah hisseder çünkü dünyada bir tek ona ihtiyacı olan bir canlı var karninda

Degil bu yazdıklarınız, hamile olsam ve eşim yapabilecegi en kotu seyleri yapsa benim bebeğimden soğumak aklıma bile gelmez, daha çok ona sarılırım. Onun icin neler yapabilirim onu düşünürüm. Korunmamışsınız, hamile kalmışsınız. Aldırmamışsınız çocuk büyümüş doğdu doğacak. Ne suçu var? Sağlıklı düşünemiyorsunuz Dogumdan once mutlaka psikolojik tedavi görün, doğum sonrası lohusalık dönemi çok daha zor geciyor cünkü.

Hamilelikte, lohusalıkta kadınlar beklenmeyen duygular yaşayabilir. Herkes full analık hissedecek diye bir kaide yok. Analık, gebelik, kadınlık bunlar fazla kutsallaştırılmış kavramlar ülkemizde. O muhteşem duyguyu yaşamak ya da yaşıyor gibi davranmak zorunda bırakılırsınız. Üstünüze bu denli gelinmesini hiç hoş bulmadım. Anneliğinize gelen kötü yorumlara verdiğiniz tepkiden, henüz farkında olmayabilirsiniz ama bebeğinizi koruyacağınız çok belli. Doğumdan sonra kendinizi fiziksel olarak biraz toparlayınca ailenizin yanına gelebilirsiniz. Belki daha huzurlu hissedersiniz o zaman. Evlilik öncesi ve sonrası size yapılanları kaldıramıyor olmanızı gerçekten anlıyorum. Ama olan olmuş. Türkiye'ye döndükten sonra evliliğiniz hakkında da bir karar alabilirsiniz. Ama şu an lütfen gebeliğinize, sağlığınıza odaklanın. Doğum ve sonrasını rahat bir şekilde atlatmak için çözüm üretmeye çalışın. Belki terapiye başlarsınız. Her şey bir yana ülke değiştirmek bile sizi sarsar. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim.

Eşinizi tanımadan, evliliğinizi oturtmadan hamile kalmışsınız. Üstelik evlilik öncesi süreçte defalarca tehlike sinyalleri almanıza rağmen. Ama artık bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Önünüze bakmak zorundasınız. Sizin için en doğrusu, eğer uçağa binmeniz tehlike oluşturmuyorsa, Türkiye'ye dönüp annenizin yanında doğurmak ve evliliğinizle ilgili kararları sağlam bir kafayla almak. Ailenizin de desteğiyle bu duyguları aşacağınızı umuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…