eşimden boşanmak istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

canım 2. bebeğine hamilesin çalışmıyorsun, ailen arkanda değil nasıl boşanacaksın kim bakıcak sana kızına ve karnındakine anladığım kadarıyla eşinde orta yolu bulamıyo .tartışma nedeniniz ney bide nasıl hala seviyorum diyorsun seni öldüresiye döven biri için

Hamilelikten kesin olarak emin misiniz? ben de ayrılıyorum eşimden ve aynı şekilde hamile olduğumu sanmıştım. Çok şükür sadece adet gecikmesi olmuş. Belki Belki hamile değilsinizdir. Bir emin olun önce. Bundan emin olmak çok rahatlatıyor inanın bana.

canım kımseye abes kacmasın
umarım 2.bebeğin daha küçüktür.. Hamileliğini sonlandırman şu şartlarda en hayırlısı gibi gözüküyor üzgünüm

Hamilelikten şüpleniyorsan en mantıklısı bebeği aldırman,bu kadar mutsuz olduğun öldürülesiye kadar döven bir adama bir çocuk vermenin mantığı ne kadar doğrusur.
Bu tartışılamaz bile,hayatını heba etme bu adam için kaç kurtul bir an önce....

konuyu okuyunca yapılan yorumlara katılmamak elde değil ama
nedenini açıklayamayacağım bir şekilde; senin yazdıklarından, eşinle birbirinizi sevdiğinizi hissettim ben. ama bu sadece his.
ilişkiler çok karmaşık olabiliyor.
eşin kızınla gerçekten iyi ve ilgili ise şiddet eğilimi olan biri değildir diye düşünüyorum.
çevresi ile arkadaşları ile ilişkileri de iyi ise olay sana mahsus gibi görünüyor. sanırım değişik psikolojik durumlar sözkonusu.
dayak konusuna gelince senin bundan hoşlandığını düşünüyor olabilir mi acaba.
nedense böyle bir şeyler var gibi geldi bana.
bu durumdan gerçekten rahatsız olduğunu ona anlatman gerekiyor. ağlaman kendini acındırman ya da mektuplar yazman doğru yol değil.
bu kadar romantik tepkiler verirsen durumdan şikayetçi olmadığını düşünmeye devam edecektir.
bence daha gerçekçi ol ve ağlayıp zırlamaktan vazgeç. güçlü görün. daha doğrusu güçlü ol.
açık açık konuş.
üzgün mahsun ağlamaklı çaresiz zavallı hallere bürünme.
ama eşinle konuşurken başka biriyle konuşurken nasıl oluyorsan öyle ol. ( ki seni ciddiye alsın. )
ve ona bir gün kızının da evleneceğini hatırlat. ama asla suçlama ve hakaret olmasın. benim fikrim bu. boşanma noktasında değilsiniz bence.
bu arada hamile değilsen işe dön. kocana da işe başlayacağını söyle. kızacaktır ama engel olamaz sonuçta. kızını da kreşe ver.

allah kolayylık versin ilk önce

eşinin psikolojik problemleri var sanırım. bu seninde psikolojini etkilemiş. bi an önce bi karara bağlamalısın. çünkü bebeğinde etkilenir.

Madem bu denli bir gecimsizlik vardi neden cocuk yapiyorsunuz,yazik gunah degilmi o cocuklara huzursuz,mutsuz bir ailede hangi cocuk buyumek ister...

Maalesef bu sekil daha cooooook konular acilir...Allahuteala insan ogluna kafa vermis,beyin vermis onu kullanmak lazim...

Son düzenleme:
Ancak sığınma evi olur zaten oradada sürekli kalamazsın 2-3 kadın birleşir ev tutarsınız ve çalışırsınız ancak bu olur bunada mangal kadar yürek ve cesaret gerekir ki çoğu duyguları sanırım bu dayakçı adam yüzünden yitirmişsinizdir,

arkadaşlar epeydir foruma giremiyordum sizde merak etmişsiniz. yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim. hamileliğimden şüpheleniyordum yaa çok şükür ki değilmişim. sadece kimyasal bşr gebelik yaşamışım. neyse eşim yine bir tartışmamızda bana şiddet uyguladı. beni annemin evine götürürken yolda araba sürerken hırpaladı.bende b yolunu bulup camdan kafamı çıkarıp bağırdım. benim o halimi gören bir araba eşimin sürdüğü arabanın önünü kesip bana yardım etti.eşim olacak adam kızımı alıp kaçtı.hemen polise gittik şikayetçi oldum.polisler 15 dk içerisinde yakalayıp kızımla beraber karakola getirdiler. darp raporu aldım. suan hala olayın etkisindeyim.kısaca özet geçiyim.eşim gün boyunca nezarette kaldı.yeni yasalar kadınlar için o kadar güzel hale geitirlmiş ki anlatamam. böyle olduğunu bilseydim daha önce yapardım bunu.o gün kızımla beraber kadın sığınma evine yerleştirildik.koruma talep ettim.şuan ailemin yanndayım.çok şükür ki aiilemlde benim yanımda.desteklerini ve yanımda olduklarını hep hissetitiyorlar. meğer benim eşime olan bağımlılığım ailemin bana destek vermeyeceklerinden ötürü korkumdan kaynaklanıyormuş. suan ayaklarımın üzerinde dimdik durabiliyorum.daha sağlam duruyorum.boşanma için dün dilekçemi verdim. artık kesin kararlıyım boşanıyorum.şimdilik haberler böyle arkadaşlar. sizinde çok yardımız oldu sizlerden hepinizden Allah razı olsun

buarada arkadaşlar karakola gittiğimiz gün polisler bana "şiddet tehditt ve hakaret olayarında davalı taraf kimse onun iş yerinede kınanması için yazı gittiğini söylediler.bu ne derece doğru bilgisi olan varmı? bunun olmasını canı gönülden istiyorum

öncelikle geçmiş olsun, umarım kızınla seni güzel bir hayat bekliyordur. evet eşinin işyerine de bildirilir bu durum ve siciline işlenir , hele de memur ise bu durum eşinin işyerinde terfisini etkiler

Yazdıklarınızı okuyunca çok etkilendim..
Özellikle eşinizin babanızında sizi dövdüğünü bildiği için ''sen dayak yemeğe alışkınsın '' sözünde boğazım düğümlendi.

En doğrusunu yapmışsınız.. Bu defa sizi ikna etmesine izin vermeyin.

Allah sizede kızınızada hayırlı, huzurlu zamanlar versin, O adamıda islah etsin.

öncelikle geçmiş olsun, umarım kızınla seni güzel bir hayat bekliyordur. evet eşinin işyerine de bildirilir bu durum ve siciline işlenir , hele de memur ise bu durum eşinin işyerinde terfisini etkiler

evet cnm eşim aslında öğretmen..ama okul öğretmeni değil. kamu iktisadi teşebbüsü öğretmeni...çok sevindim buna.:51:

Yazdıklarınızı okuyunca çok etkilendim..
Özellikle eşinizin babanızında sizi dövdüğünü bildiği için ''sen dayak yemeğe alışkınsın '' sözünde boğazım düğümlendi.

En doğrusunu yapmışsınız.. Bu defa sizi ikna etmesine izin vermeyin.

Allah sizede kızınızada hayırlı, huzurlu zamanlar versin, O adamıda islah etsin.

Allah razı olsuun arkadaşım. uzun zamandır hiç bu kadar huzurlu olmamıştım..

göya bacanağınaymış, o varken benim gitmem çok mantıksızmış.o işin bahanesi... söz konusu gideceğim yer benim ailemde bir taraf olunca türlü bahaneler uydurmakta üzerine yok.ailemden birine gitmek isteyim izin verse bile dönüşte muhakkak kavga ederiz

benim eşimde bunu yapıyor daha 6 aylık ewliyiz ama tek kavga sebebimiz bu olmuş durumda kendi ailesine bırakınca saatlerce aramaz sormaz hatta kendisi gece çalıştığı için 5 dakkalık ewimize getirmez orda yat der...ama söz konusu benim ailem olunca surat 5 karış götürür ve illaki dönüşte almaya gelince illaki dönüşte bi kavga ederiz ben bunu kabulendirme yolundayım ailemle asla beni sınama gerekirse bu iş biter yine aileme rest çekip uzak duramam onlardan diyorum....ne yapacağım bilmiyorum bana sen hep ailemde ailem diyosun hemen sawunuyosun aileni ezdirmiyosun hiç diyo...bendemi yanlış ailem benim herzaman arkamdadır eşim git bu ewden dese çekip alırlar belkide bundan çekiniyo anlayamadım sıkıştım kaldım bende bu konuda annem arasa çağırsa aynen sizin eşiniz gibi mırın kırın ede ede tamam der surat 5 karış olur bende ne oluyo be sana diyip tartışırım düzelirmi ilerde bilmiyorum ama artık bu durumdan çok bunaldım ufak ufak laf sokmalarıda oluyo cidden cinet geçiriyorum artık bu durumlar yüzünden...

arkadaşlar epeydir foruma giremiyordum sizde merak etmişsiniz. yaşadıklarımı sizinle paylaşmak istedim. hamileliğimden şüpheleniyordum yaa çok şükür ki değilmişim. sadece kimyasal bşr gebelik yaşamışım. neyse eşim yine bir tartışmamızda bana şiddet uyguladı. beni annemin evine götürürken yolda araba sürerken hırpaladı.bende b yolunu bulup camdan kafamı çıkarıp bağırdım. benim o halimi gören bir araba eşimin sürdüğü arabanın önünü kesip bana yardım etti.eşim olacak adam kızımı alıp kaçtı.hemen polise gittik şikayetçi oldum.polisler 15 dk içerisinde yakalayıp kızımla beraber karakola getirdiler. darp raporu aldım. suan hala olayın etkisindeyim.kısaca özet geçiyim.eşim gün boyunca nezarette kaldı.yeni yasalar kadınlar için o kadar güzel hale geitirlmiş ki anlatamam. böyle olduğunu bilseydim daha önce yapardım bunu.o gün kızımla beraber kadın sığınma evine yerleştirildik.koruma talep ettim.şuan ailemin yanndayım.çok şükür ki aiilemlde benim yanımda.desteklerini ve yanımda olduklarını hep hissetitiyorlar. meğer benim eşime olan bağımlılığım ailemin bana destek vermeyeceklerinden ötürü korkumdan kaynaklanıyormuş. suan ayaklarımın üzerinde dimdik durabiliyorum.daha sağlam duruyorum.boşanma için dün dilekçemi verdim. artık kesin kararlıyım boşanıyorum.şimdilik haberler böyle arkadaşlar. sizinde çok yardımız oldu sizlerden hepinizden Allah razı olsun

çok geçmişolsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en doğrusunu yapmışsın birdaha tawiz verme bencede böle bi duruma ALAH YARDIMCIN OLSUN...

Merhaba yazdıklarınızı okurken annem ve 3çocuğunun yıllardır yaşadıkları geldi aklıma keşke oda sizin kadar şanslı olabilseydi,malesef günümüzdeki kadının korunması ile ilgili hiçbirşey ozamanlar yokmuş ve yıllarca hem kendisi hem çocuklarının şiddet görmesine mani olamamış...Şimdi 3çocuğunun evli olmasına ramen hepsinin psikolojik sorunları var,annem ise 33yaşından beni şeker hastası,yediği şiddetli bir yumruk yüzünden bir kulağı duymuyor,artık çok sağlam olan sinirleride iyice yıpranmış,bel ve diz ağrısından bazı geceler uyuyamayan,ama allahına hergün dua eden 55yaşında ki 70yaşında görünen kadın halen umutlu kocasının islah olmasını diliyor allahtan........Buda benim yaşadıklarım yazmak istedim...çok şükür siz kurtulmuşsunuz,böyle erkekler hiç değişmiyor malesef ben 8yıl önce doğum yaptığımda yani loğusa iken babam annemi gene dövmüş dısarı atmış artık dayanamış ve polise gitmiş o gün bugün dür dövmüyor ama yaptığı hakaretler bağırmalar maddi olarak mahrum bırakmalar devam ediyor..Babamda 56 yaşında 80yaşında gösteriyor neredeyse içkiden..Malesef annemin de annesi babası,annemgil yeni evlilerken arka arkaya ölmüş ve anneminde gidecek yeri yokmuş birde memleketi çok uzakmış,bazen hala kızıyorum niye boşamıyorsun diye...neyse size çok geçmiş olsun..kızınızla birlikte temiz bir gelecek sizin olur inşallah...

Son düzenleme:
Back
X