- Konu Sahibi minik_fare
Kadın ya da erkek yapmak istedikten sonra herşeyi yapar, kimse engel olamaz, ister sık, ister bırak..
Neyse konu bu değil..
Neyse konu bu değil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın ya da erkek yapmak istedikten sonra herşeyi yapar, kimse engel olamaz, ister sık, ister bırak..
Neyse konu bu değil..
Ben öyle eşine herşeyi yasaklayan, sağa bakma sola bakma diyen kadınlardan değilim malesefkeşke öyle olabilsem... dolayısıyla da eski kız arkadaşı ile arkadaşlık çerçevesinde değil de iş çerçevesinde görüşmelerine ses çıkarmadım..
ama nerede bilirdim böyle olacağını.. herkesi kendim gibi zannediyorum işte...
Sağa sola bakmasına izin varsa bikinili hatta bikinisiz resimlere bakmasına da izin vermelisiniz. Birşey ya vardır ya yoktur. Yasak koymuyorsanız bu konuyu dert etmenize gerek yok..:1no2:
Daha açamadım konuyu ama o bilgisayar başındayken sık sık yanına gittim yanında oturdum ne yapıyor diye baktım... elbet bir gün konuşulacak bu yanına kalmayacak.
Ama ben o kızı da anlamıyorum... biliyor eşimin evli olduğunu... evli erkeğe bikinili fotoğrafını ne diye yollarsın. Bu ne biçim birşeydir, amacın ne senin...
Düşünüyorum aralarında nasıl bir konuşma geçti o an ki o kız o fotografı yolladı ona....pek birşey uyduramıyorum.. belki uydurmak ta istemiyorum...
Hayır bir de 6 senedir yüzünü görmediğin adama o kadar zamandan sonra iki kez internetten konuştun diye aşık mı oldun... bu ne biçim birşey... üstelik eşim anlatmıştı bana o kızı, onlar çıkmaya başladıktan sonra erkek arkadaşı olduğunu ve ayrılmak istediğini söylemiş eşime... şimdi de vardır erkek arkadaşı belli mi olur...
belki de kafadan sakat kimbilir. Olmasın böyle kadınlar...daha beddua etmiyorum ama edersem tutar çünkü "Allah ile mazlum arasında perde yoktur" diye bir hadis var...
ya bir de evlilikte senin benim ayrımı yok tabi ki aynı evi aynı yatağı paylaşiyoruz ama benim fikrime göre aynı hayat paylaşilsa bile gene de herkesin bir özel sahası olmalıdır. Ama insanlar arasında özel saha olması bunu suistimal etmek gerektiği anlamına gelmiyor. Tam aksine ben ona saygı gösteriyorsam o da bana bu saygının hakkını vermek zorunda ötesi yok. Yani ben bugün onun bilgisayarını karıştırdım evet, ama bu aslında yanlış birşey, onunda benim bilgisayarımı karıştırmasını istemem. Birşey bulacağından değil, eylem çirkin sadece... Ben başka çok alakasız birşeye bakmak için açmıştım onun bilgisayarını ve o resmi de tesadüfen gördüm bu da ayrı. Ama ortak hayat paylaşan insanların arasında asıl olmaması gereken şey başka kadın ve ya erkeklerin fotografları ve haddini aşan konuşmalarıdır.. Yoksa ayrı bilgisayarlar olması ve eşlerin bunlara bakıp bakmamaları değil...hatta dediğim gibi bakılmaması gerekir...
biraz karışık oldu ama umarım düşüncelerimi anlatabildim.
Ama tabi böyle bir olaydan sonra yakın takipteyim artık...kusura bakmasın...yarın işe gitsin maillerini de karıştırıcam...
benim anlayamadığım eski kız arkadaşıyla ne konuşabilirki??? çok saçma sizinle evlenmiş bitmiş gitmiş bir ilişki her ne kadar uzakta olursa olsun yaşanmış bir geçmiş var
arkadaşım iyimisin sen yahu
ne demek neden bilgisayarımı karıştırdın diyecek sen onun eşisin bu senin en doğal hakkınbenneyaptımki
ortada bi suçlu varsa bu sen değilsin
git hesap sor:1closedeyes: