• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden cinsel yönden kaçıyorum

Geçmişi bu kadar konuşup karıştırırsanız olmayanı oldurursunuz. Yani teşbihte hata olmaz derler eşeğin aklına karpuz kabuğu getirmeyin. Belki adam çoktan unuttu siz sürekli hatırlatıyosunuz. Ayrıca sizin de 6 senelik ilişkiniz olmuş yani eşit durumdasınız o zaman. Geçmişe mazi yani boşuna takılmayın oralara.

Geçmişle zorunuz ne ki? Bir çok insanın evlenmeden önce uzun yada kısa ilişkileri olmuştur. Hala geçmişteki sevgilisini mi seviyor diye kendini yiyip bitirmek çok sağlıklı bir ruh hali gibi gelmedi bana. Bence eşinizin bu anlamda boşuna üzerine gidiyorsunuz. Ayrıca duymayı beklediğiniz ne, oturup karısına eski sevgilisi ile olan ilişkisini mi anlatsın, ne mana yani.

Bırakın geçmişi, size karşı bir ilgi eksikliği varsa oturup beklentileriniz üzerine konuşun açık açık ayrıca bunun çözümü cinsellikten kaçmak değil ki. Aksine kaçtıkça birbirinizden uzaklaşırsınız.

Merhabalar arkadaşlar açtığım konulardan bilirsiniz ben 3 yıla yakın evliyim eşimle başından beri taktığım konu var geçmiş hep geçmişte kaldı der sorularımın cevabını almam bana karşı ruhsuz biraz duygularını yansıtmıyor iş sevişmeye gelince yanaşır ben böyle ruhuma dokunulsun istiyorum duygusal sözler geçmişte uzun ilişkisi kendisinden hiç birsey duymadım anlatmadı bir yakın arkadaştan duydum tek ona da demedim acaba diyorum benle evlenmek için mi evlendi kafamda deli sorular sorsam cevabını alamıyorum sevdiğini söylüyor bu yüzden cinsellikten kaçıyorum bir iki derken nedenini soruyor anlatamıyorum bu kafamdaki sorulardan eşimden soğudum yanaşamıyorum onu seviyorum ama bu cevapsız sorular beni beter etti
Her ne sebebten olursa olsun sen istediğini beklediğini ihtiyacın olan şeyi ilişkinden alamıyorsun..sakin bir anda güzellikle bunu anlatmaya çalış..bundan dolayı girdiğin tavırı veya tepkiyide açıkla..Ne yapabiliriz diye sor..Yanaşmıyorsa yapılacak birşey yok..Yani kendinize eşiniz neden böyle yapıyor sorusunu sorup..geçmişindeki bir ilişkisinden dolayımı böyle yapıyor sonucuna varıyorsun..veya beni sevmiyormu gibi sonuçlara...sevgi bir çok farklı şekillerde gösterilir....sadece sözle değil. Belki nasıl göstereceğini bilmiyordur.

Deveyi bilirsin ya guzel bacım. O koca deveyi uçurumdan atan, ulaşmaya çalıştığı o bir tutam ot var ya... O ot o devenin hayatina mal olur.

Ben kendimi anlatacaktım sonra onun anlatmasını isteyecektim üstü kapalı şekilde sonuçta geçmiş insana acı verebilir .ne bana anlattırdı ne kendisi anlattı bizden sonrasına bakalım dedi

Ne yapacaksınız eşinizle oturup eski sevgili güzellemesi mi?
Ne mana ben kendiminkini anlatacaktım sonra ondan isteyecektim.

Adam gerçeği açıkladı belki de. Konu sahibinin duymak istedikleri farklı. Hoş, ne duymak istiyor bilmiyorum ama eşi ne derse desin inanmayacağı ortada.
İnsanın ömrünü çürütecek türden bir davranış. Eşi iyi tahammül ediyor gerçekten.
Aynen öyle valla. Ben kadın halimle eşim sürekli bu soruyu sorsa kavga çıkarırım istemiyosan boşanalım derim. Adamlar iyi sabrediyor.. cinsel yaklaşımıda varmış ya olmayanların ki ne yapsın 😒

Evlenmek için evlenmek ne demek?

Geçmiş geçmişte kaldı lafına ben de çok inanıyorum. Benim de evlenmeden önce uzun ilişkim oldu, eşimin de sevgilileri olmuş. Hiç de detay bilmeyiz anlatmayız. Unuttum gitti bile. Bana eskilerin sorulması da beni acayip rahatsız eder.

Anlatmak zorunda mı eskileri? Bilseniz ne değişecek?
Takıntılı mısınız geçmişe? Sizin eski sevgiliniz olmadı mı?

Şu kısım tartışılabilir çok ilgili değil sadece seks isteyince sırnaşıyor gibi ama bu da çok soğuma sebebi gelmedi bana.

Canının seks istemediği adamla neden evli kalıyorsun, boşan desek bunun için boşanılır mı dersin? Boşanmıyorsan sebep ara

Ay adam iyi ki geçmişini anlatmıyor. Geçmişin üzerinde bu kadar çok duruyosaniz adamı her anlattığı detaya pişman ediceksiniz. Gecmisi anlatmıyor diye sevişmemek de garip. Güzel sohbwtler etmez misiniz iliskiler haricinde. Böyle hissetmenize sebep oluyorsa başka konulardan da derin sohbet etmiyorsunuz demektir. Geçmişjinulari bırakın da normal konular üzerine sohbetler etmeye vakit geçirmeye çalışın gerekirse derdinizi anlatin

Öyle eski ilişkileri aygın baygın anlatmak ergen işidir düşünceme göre. Yetişkin insanların durmadan eskiyi deşmesi ise takıntı dır, obsesifliktir. Eskiyi anlat deyip duran bir partner istemem ve resti çekerim. Onları değil seni seçmişim, sana ne onlarla ne yaptığımdan. Ne alaka birbirine eskileri anlatmak! Nişanlıyken bir iki defa eski sevgilisinden bahsetmeye kalkan adama unutamadıysan kapı orada, sapık mıyım ben, eski ilişkilerini dinleyeyim bir kez daha bunu yaparsan ebediyyen silerim seni demişliğim var benim. Adam yalvar yakar özür dileyip bir daha ağzını açmadı o konuda. Askerlik arkadaşı ya da kankası değilimki ne dinleyeyim bir başkasına bitip gitmiş aşkını hevesini isteklerini! Kimse kusura bakmasın da bazı adamlar gerçekten bazı kadınlara fazlaca sabırlılar. Bu nedir, bir evlilikte nasıl bir sorun yaratmaktır ! Hayret!.. :KK20:

Konu sahibini garip bulduğum kadar kocasını da garip buldum ben açıkçası. Hemen hemen herkesin geçmişinde birileri olmuştur, bunun bu kadar saklanacak neyi var ki? Düzgünce söylersin böyle böyle birileri oldu ama geçmişte kaldı hepsi diye. Bu kadar sakladığına göre acaba daha farklı durumlar mı var diye düşünürdüm ben olsam. Yoksa neden bu kadar saklasın ki, devlet sırrı mı bu?

Konu sahibini garip bulduğum kadar kocasını da garip buldum ben açıkçası. Hemen hemen herkesin geçmişinde birileri olmuştur, bunun bu kadar saklanacak neyi var ki? Düzgünce söylersin böyle böyle birileri oldu ama geçmişte kaldı hepsi diye. Bu kadar sakladığına göre acaba daha farklı durumlar mı var diye düşünürdüm ben olsam. Yoksa neden bu kadar saklasın ki, devlet sırrı mı bu?
Adam karısının takıntılarının farkındaysa başına gelecekleri bilip susmuştur.

Çünkü konu sahibinde işte biri vardı şu kadar sürdü şu sebeple ayrıldım dediğinde peşini bırakacak kafa yok. Bu sefer de adı neydi güzel miydi şimdi evli mi acaba diye kendini de adamı da yemeye başlayacak.

Destek alın bence. Eşinizde bir problem göremedim sorun sizde. Benim eşim de geçmişimi bilmez neden bilsin ki? Eşiniz çoğu insanın göstermediği medeni tavrı gösteriyor ama size yaranamamış. Anlatsa bu sefer de ona takardınız. Böyle saçma kuruntularla eşinizi kendinizden uzaklaştırırsanız yarın bir gün evliliğiniz kalmayacak bilginiz olsun

Flört zamanı öyle sormadım kendim anlatacaktım çünkü eski sevgilim arada yazıyordu peşimi bırakmıyordu sonra o hiç konuyu bile açtırmak istemeyince sustum zaten ona da sormadım tabi 6 ay öncesine kadar o da duyduğum uzun süreli ilişkisinden ötürü kendisinden duymadım sonta benimle aramızdaki iletişimden dolayı acaba benimle evlenmek için mü evlendi diye düşündüm

Back
X