Eşim ile gunden güne uzaklaşiyoruz.
Aslinda bosanmayi çokdan hakketmis bir evlilik ama.
Gelinlikle girdin kefenleçikarsin zihniyeti aileler olduğu için ve işin icinde yavrum olduğu için arayi duzeltmek istiyorum ama nasıl.
İçimden bile gelmiyor ama boyle olmak zorunda.
Aslinda bakacak olursaniz çokk çok buyuk sorunlarimizda yok.
Ama eşimin yaptığı hersey gözume batar oluyor artik.
Mesela fark ediyorum ki aramızda çok buyuk yaşam tarzi farkliliği görgü farkliliģi var ve bunlar artık gözüme batıyor.
Ve kendini akilli zannedip aslinda öyle olmayaşin8n farkinda olmaması beni çileden çikartiyor.
3 sene önce ev almaya niyetlendik.
Ayni parayla çok elit çok modern içi dışi güzel daireler bulmuşken biraz şehir dışindaydi o zaman o baktığimiz evler ancak şimdi.3 senede baya gelişti.Ordan ev alip 100 de 100 kâr yapmak varken.Dağ başi burasi seni hep taxi ile mi gezdiricem dedi almadı.
Sırf merkezde diye hemen kap sinin önunde durak var diye asla bize uygun olmayan
Kimseyi kücumsedıgimden değil yanlis anlasilmasin.Gorgü olarak sinif olarak mahalle olarak asla bize uygun olmayan eski yapili kutu gibi diğer evin dıs cephe boyasi bile olmayacak bir ev aldi neymiş dolmusa munibuse yakinmiş.
Şimdi satmak istiyoruz satamiyoruzda aldigimiz fiyata bile çunku o zaman bize kaziklamis ev sahibi aldıgimizdsn düsuk fiyata satısa cikardik.Yine tik yok insallah satilir Rabbim sen yardimcimiz ol.Çunku mahhalle mahalle değil.
Neyse vardir bi hayir dedim.
Iyi geciniyorduk hem kredi öduyor hem zorluk çekmiyorduk.
Sonra tutturdu araba alcam diye
Bak yapma gul gibi gciniyoruz biraz daha bkle bara birikiyor zaten peşin aliriz dememi dinlemedi kredı cekti araba aldi.
Ve simdi kıt kannat geciniyoruz asla hatalarinida kabul etmiyor .
Anlataçagim cok sey varda aslinda uzun olur baya.
Aslinda onun da sucu yok kv çok baskin cokk çok baskin bi karaktermiş.
Kp yi sindirmiş cocuklarinida hep boyle siz bilmezsiniz etmezsiniz şst susun diye yetstirmiş.
Aslinda iyi yönlerde var.
Cebinde 1 lirasi varsa bize harcar kizina olan sevgisi tarif edilemez giymez giydirir yemez yedirir.
Onune ne koysam yer.
Parasi olunca disarda yiyelim der.
Çok skldiniz deyip .
Hep gezdirir.
Aşiri yoğun calısir.
Dinlenmeye firsati olmaz.
Ama heo boyle kafasinin dikine gidip yanlis kararlar almasi beni cildirtiyor
Ve tabi arada kiskanclik yalanini yakalama ufak tefek baska surtusmelerimzde oldu
Ve bunlar beni ondan çok uzaklastrdi simdi sunger cekioarayi duzeltmek istiyorum ama nerden baslamaliyim bilmiyorum.
Önerilerinize ihtiyacim var kk nin guzel hatunları...
Aslinda bosanmayi çokdan hakketmis bir evlilik ama.
Gelinlikle girdin kefenleçikarsin zihniyeti aileler olduğu için ve işin icinde yavrum olduğu için arayi duzeltmek istiyorum ama nasıl.
İçimden bile gelmiyor ama boyle olmak zorunda.
Aslinda bakacak olursaniz çokk çok buyuk sorunlarimizda yok.
Ama eşimin yaptığı hersey gözume batar oluyor artik.
Mesela fark ediyorum ki aramızda çok buyuk yaşam tarzi farkliliği görgü farkliliģi var ve bunlar artık gözüme batıyor.
Ve kendini akilli zannedip aslinda öyle olmayaşin8n farkinda olmaması beni çileden çikartiyor.
3 sene önce ev almaya niyetlendik.
Ayni parayla çok elit çok modern içi dışi güzel daireler bulmuşken biraz şehir dışindaydi o zaman o baktığimiz evler ancak şimdi.3 senede baya gelişti.Ordan ev alip 100 de 100 kâr yapmak varken.Dağ başi burasi seni hep taxi ile mi gezdiricem dedi almadı.
Sırf merkezde diye hemen kap sinin önunde durak var diye asla bize uygun olmayan
Kimseyi kücumsedıgimden değil yanlis anlasilmasin.Gorgü olarak sinif olarak mahalle olarak asla bize uygun olmayan eski yapili kutu gibi diğer evin dıs cephe boyasi bile olmayacak bir ev aldi neymiş dolmusa munibuse yakinmiş.
Şimdi satmak istiyoruz satamiyoruzda aldigimiz fiyata bile çunku o zaman bize kaziklamis ev sahibi aldıgimizdsn düsuk fiyata satısa cikardik.Yine tik yok insallah satilir Rabbim sen yardimcimiz ol.Çunku mahhalle mahalle değil.
Neyse vardir bi hayir dedim.
Iyi geciniyorduk hem kredi öduyor hem zorluk çekmiyorduk.
Sonra tutturdu araba alcam diye
Bak yapma gul gibi gciniyoruz biraz daha bkle bara birikiyor zaten peşin aliriz dememi dinlemedi kredı cekti araba aldi.
Ve simdi kıt kannat geciniyoruz asla hatalarinida kabul etmiyor .
Anlataçagim cok sey varda aslinda uzun olur baya.
Aslinda onun da sucu yok kv çok baskin cokk çok baskin bi karaktermiş.
Kp yi sindirmiş cocuklarinida hep boyle siz bilmezsiniz etmezsiniz şst susun diye yetstirmiş.
Aslinda iyi yönlerde var.
Cebinde 1 lirasi varsa bize harcar kizina olan sevgisi tarif edilemez giymez giydirir yemez yedirir.
Onune ne koysam yer.
Parasi olunca disarda yiyelim der.
Çok skldiniz deyip .
Hep gezdirir.
Aşiri yoğun calısir.
Dinlenmeye firsati olmaz.
Ama heo boyle kafasinin dikine gidip yanlis kararlar almasi beni cildirtiyor
Ve tabi arada kiskanclik yalanini yakalama ufak tefek baska surtusmelerimzde oldu
Ve bunlar beni ondan çok uzaklastrdi simdi sunger cekioarayi duzeltmek istiyorum ama nerden baslamaliyim bilmiyorum.
Önerilerinize ihtiyacim var kk nin guzel hatunları...