• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden çok soğudum abartiyormuyum.Nasil duzelirim.düzelmek istiyorum

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Eşim ile gunden güne uzaklaşiyoruz.
Aslinda bosanmayi çokdan hakketmis bir evlilik ama.
Gelinlikle girdin kefenleçikarsin zihniyeti aileler olduğu için ve işin icinde yavrum olduğu için arayi duzeltmek istiyorum ama nasıl.

İçimden bile gelmiyor ama boyle olmak zorunda.

Aslinda bakacak olursaniz çokk çok buyuk sorunlarimizda yok.
Ama eşimin yaptığı hersey gözume batar oluyor artik.
Mesela fark ediyorum ki aramızda çok buyuk yaşam tarzi farkliliği görgü farkliliģi var ve bunlar artık gözüme batıyor.

Ve kendini akilli zannedip aslinda öyle olmayaşin8n farkinda olmaması beni çileden çikartiyor.

3 sene önce ev almaya niyetlendik.
Ayni parayla çok elit çok modern içi dışi güzel daireler bulmuşken biraz şehir dışindaydi o zaman o baktığimiz evler ancak şimdi.3 senede baya gelişti.Ordan ev alip 100 de 100 kâr yapmak varken.Dağ başi burasi seni hep taxi ile mi gezdiricem dedi almadı.

Sırf merkezde diye hemen kap sinin önunde durak var diye asla bize uygun olmayan
Kimseyi kücumsedıgimden değil yanlis anlasilmasin.Gorgü olarak sinif olarak mahalle olarak asla bize uygun olmayan eski yapili kutu gibi diğer evin dıs cephe boyasi bile olmayacak bir ev aldi neymiş dolmusa munibuse yakinmiş.

Şimdi satmak istiyoruz satamiyoruzda aldigimiz fiyata bile çunku o zaman bize kaziklamis ev sahibi aldıgimizdsn düsuk fiyata satısa cikardik.Yine tik yok insallah satilir Rabbim sen yardimcimiz ol.Çunku mahhalle mahalle değil.

Neyse vardir bi hayir dedim.
Iyi geciniyorduk hem kredi öduyor hem zorluk çekmiyorduk.
Sonra tutturdu araba alcam diye
Bak yapma gul gibi gciniyoruz biraz daha bkle bara birikiyor zaten peşin aliriz dememi dinlemedi kredı cekti araba aldi.

Ve simdi kıt kannat geciniyoruz asla hatalarinida kabul etmiyor .

Anlataçagim cok sey varda aslinda uzun olur baya.
Aslinda onun da sucu yok kv çok baskin cokk çok baskin bi karaktermiş.
Kp yi sindirmiş cocuklarinida hep boyle siz bilmezsiniz etmezsiniz şst susun diye yetstirmiş.

Aslinda iyi yönlerde var.
Cebinde 1 lirasi varsa bize harcar kizina olan sevgisi tarif edilemez giymez giydirir yemez yedirir.
Onune ne koysam yer.
Parasi olunca disarda yiyelim der.
Çok skldiniz deyip .
Hep gezdirir.
Aşiri yoğun calısir.
Dinlenmeye firsati olmaz.
Ama heo boyle kafasinin dikine gidip yanlis kararlar almasi beni cildirtiyor

Ve tabi arada kiskanclik yalanini yakalama ufak tefek baska surtusmelerimzde oldu

Ve bunlar beni ondan çok uzaklastrdi simdi sunger cekioarayi duzeltmek istiyorum ama nerden baslamaliyim bilmiyorum.
Önerilerinize ihtiyacim var kk nin guzel hatunları...

ben boşanacak bi problem göremedim.

3 sene içinde o bölgenin gelişeceğini bilemezdi. belki dağ başı gibi kalacaktı. ayrıca merkeze uzak bi yerde oturmak endir ben bilirim, ulaşım büyük sıkıntı. merkez her zaman iyidir, eğer emekli vs değilsen.

araba da çocuk varsa şart. adam çalışıyorsa bişeyler görmek istemiş demek ki, bi arabam olsun demiş.

tutup da harama yatırmamış. tamam kötü kararlar almış olabilir ama kendince haklı ve çok da haksız değil. siz de kötü bi karar alabilirdiniz, hemen eşinizin sizden soğuması mı lazım?

ben boşanacak bi problem göremedim.

3 sene içinde o bölgenin gelişeceğini bilemezdi. belki dağ başı gibi kalacaktı. ayrıca merkeze uzak bi yerde oturmak endir ben bilirim, ulaşım büyük sıkıntı. merkez her zaman iyidir, eğer emekli vs değilsen.

araba da çocuk varsa şart. adam çalışıyorsa bişeyler görmek istemiş demek ki, bi arabam olsun demiş.

tutup da harama yatırmamış. tamam kötü kararlar almış olabilir ama kendince haklı ve çok da haksız değil. siz de kötü bi karar alabilirdiniz, hemen eşinizin sizden soğuması mı lazım?

Doğru soyluyorsunuz aslnda ama başina dikliğide aslinda biraz canimi sikan ve bu mahallede bu apartmandaki huzursuzlugumasla rahat olamiyisim cok bunaliyor darlaniyorym bu evde belki de ondan bu kadar batiyor gozume bilmiyorum.

Sizde biten başka şeyler var sanırım. Nerenin degerlenecegini tahmin edemezsiniz. Merkeze uzak yerler hele araban yoksa çok sıkıntı. Bunların hepsini sineye çekmelisiniz ama sorun bunlar değil bence.

Doğru soyluyorsunuz aslnda ama başina dikliğide aslinda biraz canimi sikan ve bu mahallede bu apartmandaki huzursuzlugumasla rahat olamiyisim cok bunaliyor darlaniyorym bu evde belki de ondan bu kadar batiyor gozume bilmiyorum.

evi satışa çıkarmışsınız ama zaten piyasa durgun hemen satılmaması normal. satılınca taşınacaksınız.

yani bu tip kararları eşler birlikte almalı. haklısınız yani tamamen haksızsınız demiyorum. ama adamın bir kötü huyu var diye silip atmanın manası yok.

Sizde biten başka şeyler var sanırım. Nerenin degerlenecegini tahmin edemezsiniz. Merkeze uzak yerler hele araban yoksa çok sıkıntı. Bunların hepsini sineye çekmelisiniz ama sorun bunlar değil bence.

Bilmiyorum oyle bile olsa bunu kabul etmek istemiyorum galiba

Ben de okuyunca boşanmalık bişi göremedim canım.
Ben kendi hikayemi anlatsam ohooo :))))
Ama şu bi gerçek yani hani insan bi kere soğudu mu adam can dese canın çıksın anlıyorsun.
Ben de öyle bir süreçten geçtim.
Çok zor atlattım şu an çok şükür bi sıkıntımız yok ama o da eşinden geçiyor yani bizde en azından öyle oldu.
Benim eşim biraz sevgisini gösteren bir adam olamadığı için sorunlar dağ oluyordu bizde.
Şu an bu halimize bin şükür yine kendi yaptıkları bana iyi geldi aştık.
Ben de her şeyi artık gözümde büyütmüyorum..
Atlatabilirsen ve eşinde bunu ayrıntılı konuşursan bence aşarsınız.

Ben de okuyunca boşanmalık bişi göremedim canım.
Ben kendi hikayemi anlatsam ohooo :))))
Ama şu bi gerçek yani hani insan bi kere soğudu mu adam can dese canın çıksın anlıyorsun.
Ben de öyle bir süreçten geçtim.
Çok zor atlattım şu an çok şükür bi sıkıntımız yok ama o da eşinden geçiyor yani bizde en azından öyle oldu.
Benim eşim biraz sevgisini gösteren bir adam olamadığı için sorunlar dağ oluyordu bizde.
Şu an bu halimize bin şükür yine kendi yaptıkları bana iyi geldi aştık.
Ben de her şeyi artık gözümde büyütmüyorum..
Atlatabilirsen ve eşinde bunu ayrıntılı konuşursan bence aşarsınız.

Anlatmayi çok denedim dinlemeyi bilmiyen bir adam.
Onunla oturuluo kinusulmaz guzel guzel de konussam ilk 2 dk da jesin kopururr.
Onu elestiremem ona akil veremem onun tabiriyle.
Ben takintilymisim herseyi kafama takiyormusum bla bla bla

Hepimiz hayatta yanlış kararlar alıyoruz
Siz eşinizle iyi olmak istiyorsanız onun yaptığı hatalar değil güzel taraflara odaklanacaksınız

Ona kızdığınız zaman hemen iyi yönünü aklınıza getirin
Sürekli olumsuzlukları düşünerek mutlu olamazsınız
Unutmayın herkes hata yapar
Ve eşiniz telafisi mümkün olmayan hata da yapmamış üstelik

Anlatmayi çok denedim dinlemeyi bilmiyen bir adam.
Onunla oturuluo kinusulmaz guzel guzel de konussam ilk 2 dk da jesin kopururr.
Onu elestiremem ona akil veremem onun tabiriyle.
Ben takintilymisim herseyi kafama takiyormusum bla bla bla
Emin ol aynı tepkiler aynı diyaloglar :)
Ben de eşime göre çoook rahat sorumsuz vs geliyorum :)
Biz tabi baya kötü duruma gelmiştik ben ailemin yanına gitmiştim 1 ay kadar ve kesin ayrılma kararı ile gitmiştim.
İyi bir ders olmuş ona ki şu an "ben buyum bu kadar oluyor" diyen adamdan daha ne güzel şeyler çıktı anlatamam :)

Dört dörtlük biri olmaz ki zaten hayatta. Her insanın kusurları vardır. Ama eşinizin bir kaç hatası dışında öncelikle çalışıyor evi geçindiriyor(kaç kişi eşinin tembelliğinden yakınıyor oysaki), kızınıza babalık yapıyor (başkasıyla evlenseniz bunu hangi erkek yapabilecek), evi de bir şekilde illaki satınca istediğiniz yerden ev alırsınız biraz ruhi bakımdan rahatlarsınız.

Bosanucak bı durum yok ,kendını dolduracanı ıyı tarafları dusun hep. Milletin kocaları neler neler yapıyoda karıları yıne bırakmıyo kocamda kocam dio. Sende oyle bı durum yok

Eğer hepsi bundan ibaretse ne kadar kolay soğuyorsunuz diyeceğim..

O kadar şey yaşadım çok kızdım, içimde bir ton kırgınlık mevcut. Kendimce hirsimi çıkarıyorum da ama soğumadim.

Adam arabasi olsun istemiş.
Kredi ile alıyor herkes bunu birikim sayıyor.

Ev konusunda da eşiniz gibi düşünüp tercih yapan çok.

Yani çok mantıksız diyebileceğimiz bir şey yok..

Biraz anlamaya çalışsaniz?

Sebebi ne olursa olsun haklı ya da haksız farketmiyor.
İnsan bir defa soğudu mu geri dönüş çok zor oluyor.
Yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz.
Ama yok boşanamam dediğiniz için de kendinizi zorlamalısınız derim. Akşamları eşinizin sevdiği yemekleri yapın,onun mutlu olduğu aktiviteleri yapın. O mutlu olursa sizin de yüzünüz güler. Mutlu olmanın en güzel yolu birini mutlu etmektir.

Ortada öyle ahım şahım sorun yok.
Siz başka şeylere takmış olmalısınız ki böyle küçük sorunları büyütüyorsunuz.
Biraz rahat olun.
Bir de, olayı nasıl kayınvalideye getirdiniz anlamadım. Kayınvalidenin baskınlığı ile eşinizin huyunu birleştirip birazda ona çakayım mı dediniz.

Şu hayatta herkes aşkla sevgiyle mi evlilik sürdürüyor. Aldatma şiddet psikolojik hastalık yok ortada boşanma kararı için. Eşinizin görünüşünün değişiklik yapmasına yardımcı olun. Birlikte vakit geçirin. Kitap okuyun biraz kendinizi geliştirin. Belki iş bulursunuz. Hayatınızda değişiklik yapın. Boşanma kararı için ortada sebep yokken. Millet aldatılıyor ama boşanmıyor. Babam doktor. Aynı hastanede görevli uzman doktor var adamım üniversiteye giden evladı var karışı sarışım zayıf bakımlı güzel biri ama doktor adam sekreteriyle aşk yaşıyor ve tüm hastane biliyor. Buna rağmen boşanmıyor kadın. Siz beklentinizi düşük tutun biraz ve eşinize destek olun. Onunla birlikte güzel vakit geçirin.

Back
X