- Konu Sahibi hayalimkece
Sürekli fedakarlik olunca normallesiyor işte gorevi zaten oluyor yok ya insanlik ise yaramiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendinizi ezdirmeyin sonra çok pişman olursunuz restinizi çekin hergün kv yemek yapmak zorunda gitmek zorunda değilsinnz korkmayın bukadar sizide bir ana dogurduHala eve gelmedi iş yerine gitmiş kendim oruç tutamıyorum beyfendinin keyfini bekliyorum gelsinde sahurunu veriyim de yatıyım diye.başkası olsa çoktan ne hali varsa görsün deyip yatmıştı
Hala eve gelmedi iş yerine gitmiş kendim oruç tutamıyorum beyfendinin keyfini bekliyorum gelsinde sahurunu veriyim de yatıyım diye.başkası olsa çoktan ne hali varsa görsün deyip yatmıştı
ne hali varsa görsün tabi ki bu şekilde daha fazla şımartıp meydan vermekten başka birşey yapmıyorsunuz kendinize acıyın birazHala eve gelmedi iş yerine gitmiş kendim oruç tutamıyorum beyfendinin keyfini bekliyorum gelsinde sahurunu veriyim de yatıyım diye.başkası olsa çoktan ne hali varsa görsün deyip yatmıştı
Devir g....tünü yat ozaman kıymete binersin..ah hanımlar ah şu adamları göğe çıkarmasanız sıkıntı kalmayacak..Hala eve gelmedi iş yerine gitmiş kendim oruç tutamıyorum beyfendinin keyfini bekliyorum gelsinde sahurunu veriyim de yatıyım diye.başkası olsa çoktan ne hali varsa görsün deyip yatmıştı
Sizde ona it muamelesi yapın. Madem iyilikten anlamıyor surat edin,yüzüne bakmayın,kaale almayın. Ama o yanınızdayken başkasıyla konusurken çok eğleninMerhaba kızlarşu mübarek ramazan ayında okadar mutsuzumki anlatamam:'( eşimden günden güne soğuyorum napıcağım bilmiyorum
aşırı sinirli ,bazen ite davranmadığı gibi davranıyo afedersiniz.hergün kayınvalideme gidiyorum yemek yapıp iftar açmaya.Ramazandan beri sadece iiki kez evimde yedim oda kayınvalidemler davetli diye.ben bukadar fedakarlık yaparken,eşimin aslında gitmemi istemediğimi bildiği halde hiç suratımı asmadan hergün gittiğim halde hak ediyomuyun sizce kötü muameleyi
kayınvalidemlerde bu sefer yanlış anlıyolar.sanki ben oraya gitmek istemediğim için surat asıyomuşum gibi oluyo ama eşim it muamesi yaptığı için yüzün gülmüyo aslında
zor durumda kalıyorum artık ne yapmalıyım bilemiyorum
![]()
Aynen öyle yapıyorum tamm yatıyodum geldi sahurunu yaptı Allah razı olsun saol dedi yattı okadar msj attık yüzüne trip atıyorum soru sorduğunda zorla Yüzüm asık cvp veriyorum konuyu açmadı bile galiba böyle kalmak istiyo hiç üzüldüğünü sanmıyorum gayet rahatSizde ona it muamelesi yapın. Madem iyilikten anlamıyor surat edin,yüzüne bakmayın,kaale almayın. Ama o yanınızdayken başkasıyla konusurken çok eğlenin
Madem öyle istiyo bırak öyle kalsın. En azından sen güler yüzlü olup Karşında odun görmezsin. Oldu paşam adam hem böyle davranacak hemde asık surat istemeyecek senden. O ne güzel dünya ya valla.Aynen öyle yapıyorum tamm yatıyodum geldi sahurunu yaptı Allah razı olsun saol dedi yattı okadar msj attık yüzüne trip atıyorum soru sorduğunda zorla Yüzüm asık cvp veriyorum konuyu açmadı bile galiba böyle kalmak istiyo hiç üzüldüğünü sanmıyorum gayet rahat
Ailem istda malesef ben bursada yaşıyorumyahu çok basit bugün iftar hazırlamaya gitmeyeceksin gerisi çorap söküğü gibi gelir hastayım de
neden bu kadar pasifsiniz
aileleriniz sizi nasıl yetiştiriyor anlamıyorumki
aileniz yok mi birde onlarda iftar yapın