Eşimden çok soğuyorum

4-5günlük mevzu değil elbette dönem dönem sık yaşanan şeyler bunlar.ama karamazanda sürekli kayınvalidme gitmem yorulmam çok yıprattı eşimde fazla üstüme gelince doldum iyice yaşımı merak eden srkadaşım yaşım 24 bu arada

Bugün yine cinlerimin tepeme ggeldiği bi gündü.hala küsüm gerektiği zamanlarda bile zorla konuşuyorum.neyin var demek yerine hala aynı muamele.bugün kayınvalidemle akrabaya fitreyi konuşuyoduk.kayınvalidem kendi kız kardeşine olucağını düşünüyo eşi yok başında ama birsürü çocukları ve gelinleri var ve kendi evleri var.bende olmaz anne ya dedim hem bakanı var hem evi.evi olmayıp çok daha fazla ihtiyacı olan insanlar var dedim.eşim de kayınvalideme he de geç he de geç yaptı.kayınvalidemde he hee yaptı yüzüme.okadar gururum kırıldıki kızlar bağıra bağıra ağlamamak için kendimi wcye kadar tutabildim sadece

Bana yardım edin teraviye gittiğinde msj attım inceldiği yerden kopucak birbirimixe giricez artık kesin napıcam ben

İnsan kendi değerini kendi belirler
sana öyle muamele yaptığında tepkini koysaydın bir daha yapabilir miydi ?

bence biraz takıntılı ve agresiflik gibi huyu olan insanlar ramazanda biraz daha abartıyorlar bu alışkanlıklarını açlıktan. Allah sabır versin canım

Diyorum ya kendisine göre ben daha fazlayım ama ona göre ben çok kusurluyum ve bu onu çok rahatsız ediyo.ben sürekli kendime bakmalıyım.yaptığım işler hep beyenilmeli.dışarda şunun güzelliğine bakın eve girince sen şöylesin sen böylesin
Esin asil kompleksli bence. O da senin onun icin fazla oldugunun farkinda, o yuzden psikolojik olarak sindirmeye kalkisiyor. Buna izin verme. Senin kusurlarini saymaya basladiginda, sen de onunkileri say.
Pasa beyi olsaydin da valinin kizini alsaydin dersin. He benle yetinemiyorsan, ben de senin icin olup bitmiyorum. Inceldigi yerden kopsun de.

İnsan kendi değerini kendi belirler
sana öyle muamele yaptığında tepkini koysaydın bir daha yapabilir miydi ?
Yapamazdı tabiki çok sessiz kaldım sustum.ama mst attım gittiğinde.eğer orda sesimi çıkarmadıysam senden yada babandan korktuğum için değil saygındandı dedim.günlerdir bana yaptığın muamelelerin bedelini ödiyceksin sen dedim

Ramazan geçene kadar idare et canim. .sonra kv ile mesafe koy araya fazla gidip gelme..kendine uğraş bul ve bahanen olsun. Şu kv.leri alamıyorum gelin degilde kendilerine hizmetçi almış muamelesi yapıyorlar. .kusura bakma ama biraz cahil ailecek eşin de..güçlü kadinsin kurnaz ol bir duzene koy hayatini...benim kv sağolsun biraz yardım etsem defalarca teşekkür eder gelinlerin de sana yardimci olsun canim diye de dua eder..ne diyelim bu hale gelene kadar çektiğim zamanlar da oldu tabi.birbirimizi taniyana kadar. .Allah yardimcin olsun.

Mesaj atmissin esin gelince geri adimmi atacaksınız.
Madem oyle çıkış yapma gerisini getirneyeceksen
Yoksa sana tavir hep hee. De geç olur
Ciddiye alinmassin
Geri adım atmıycam tabiki kırıldığım ne varsa söyliycem.daha demin eltimle görüştüm ben wcde hıçkırırken beyfendi hepsini duymuş.anca işten kaçmak için bahaneler buldun deyip biton küfür etmiş

Demekkin kendini yormayıp oyurucaksın bitarafının üstüne bugün bahçede çapa yapıp yaprak bile topladım kalbimi kırdı wcde ağladım diye işten kaçmak için bahane bulur oldum demekki boşa yapmışım yapsamda yapmıyo oluyomuşum

Back
X