- 5 Haziran 2011
- 169
- 79
- 98
- Konu Sahibi hayalimkece
4 5 günde kocandan mı soğudun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esin asil kompleksli bence. O da senin onun icin fazla oldugunun farkinda, o yuzden psikolojik olarak sindirmeye kalkisiyor. Buna izin verme. Senin kusurlarini saymaya basladiginda, sen de onunkileri say.Diyorum ya kendisine göre ben daha fazlayım ama ona göre ben çok kusurluyum ve bu onu çok rahatsız ediyo.ben sürekli kendime bakmalıyım.yaptığım işler hep beyenilmeli.dışarda şunun güzelliğine bakın eve girince sen şöylesin sen böylesin
Yapamazdı tabiki çok sessiz kaldım sustum.ama mst attım gittiğinde.eğer orda sesimi çıkarmadıysam senden yada babandan korktuğum için değil saygındandı dedim.günlerdir bana yaptığın muamelelerin bedelini ödiyceksin sen dedimİnsan kendi değerini kendi belirler
sana öyle muamele yaptığında tepkini koysaydın bir daha yapabilir miydi ?
eee ne dedi ?Yapamazdı tabiki çok sessiz kaldım sustum.ama mst attım gittiğinde.eğer orda sesimi çıkarmadıysam senden yada babandan korktuğum için değil saygındandı dedim.günlerdir bana yaptığın muamelelerin bedelini ödiyceksin sen dedim
Msjıma cvp vermedi.teravihden gelmedi daha.gelince başlar bağırmaya.noluyo kim sana ne yapmış orucuz lan işler kötü bilmiyomusun halimizi bilmem ne iki dkkada kendini haklı çıkarıcakeee ne dedi ?
Nadıl yaniAslında bir cinnet cozerde riski var terste tepebilir. Ama zaten suanda mutsuzsun
Zor o biraz bizdeaile hep yanımızda olan bana olur
Geri adım atmıycam tabiki kırıldığım ne varsa söyliycem.daha demin eltimle görüştüm ben wcde hıçkırırken beyfendi hepsini duymuş.anca işten kaçmak için bahaneler buldun deyip biton küfür etmişMesaj atmissin esin gelince geri adimmi atacaksınız.
Madem oyle çıkış yapma gerisini getirneyeceksen
Yoksa sana tavir hep hee. De geç olur
Ciddiye alinmassin
Geri adım atmıycam tabiki kırıldığım ne varsa söyliycem.daha demin eltimle görüştüm ben wcde hıçkırırken beyfendi hepsini duymuş.anca işten kaçmak için bahaneler buldun deyip biton küfür etmiş
Aynen öyle dişli olan biri gelicekti kendini ezdirmeyenki parmağında oynatıp koymet bildirsinSaygısiz adam fedakarlik edenin degerini bilmezler..
Bu tiplere belali kadinlarda düşmez