eşimden çok uzaklaştım rol yapıyorum :(

Gercekten cok üzüldüm, icim parcalandı..

Ama benim anlamadığım birşey var.. Madem bu adam, adam gibi adam değil.. Cok sorunlarınız var.. Sorunlarınız evliliğinizin başından beri varmış.. Cocuk niye yaparsın böyle adamdan?? Ben buna anlam veremiyorum!!

haklısın yapılacak şey belli ama içim çok acıyo, sadece anlatıp dertleşmek istedim, %100 deişmez biliyorum ama biraz beklemeli miyim danışmak istedim, öle bunaldımki konuşmaya dertleşmey ihtiyacım vardı sadece

ah cnm inan cok uzuldum :( hıcbırseyden korkma sureklı sozlu tacıze ugruosun aldatılmıssın evde huzur yok esınle bır gecımınız yok nasıl olcak bu boyle laf demeyede gelmıo hem suclu hem guclu.. esının sanırım kısılık problemlerı var evde karısına gecıo sozu dısarda soz gecıremıo.. bız senın arkadanyız tatlım hangı kararı verırsen ver :kkk: :kkk: burada hersey ıle ılgılı konu var tecrubelı ınsanlar var herkonuda yardım alabılırsın guzel haberlerını beklıyorum cnm ...

eşim adliyede çalışıyor,hakim, savcı, avukat tanıdıkları var. ayrıca buişlerin bütün kurtluklarını bilir, ha kanuni olarak tutki bana verdiler kaçırabilecek kadar gangıster ruhlu tipler

Yaa adliyede çalışan adam o kadar yasa dışı davranabilir mi bilemedim..
Ayrıca nereye kadar kaçırabilir, ne biliyim yaa.. Bence tüm kadınlar bu konu da biraz cesur olmalı..
Ben çok okuyorum ayrılmak istiyor ama çocuğumu alır diyor..
endişeleriyle mutsuz bir yaşama mahkum oluyorlar resmen

adliyede çalışmasını bi yana bırakın kendisi avukat savcı olsa dahi yüz kızartıcı bi suç uygunsuz yaşam olmadığı sürece o çocuğu sizden alamaz arkadaşım.çocuğu kaçırmak nedemek hangi devirde yaşıyoruz kaçırsa nereye kadar kaçıcak.bu bahanelerin arkasına sığınıp neden kendinize cehennem hayatı yaşatıyorsunuz hiç bi anlam veremiyorum ya.sizi bukadar insan yerine koymayan bi adamla hala aynı çatı altında yaşayıp bide ona kadınlık yapıyorsunuz.nasıl dayanıyorsunuz buna nasıl bi sabır bu.

böyle acımasız davranan eşini aldatan şiddet uygulayan bütün erkekleri toplayıp ateşe verip yakacaksın :47: çünki bunlar değişmez adam olmazlar.

onca yıl evlenene kadar huyu suyu hiç mi anlaşılmaz bi adamın ya bi şekilde illa belli etmiştir siz mi anlamadınız ki

Geçmişi konuşmadan neden evlendin neden çocuk yaptın falan demeden geleceğini konuşalım isterim. Diğer arkadaşlara katılıyorum. Arkanda ailen ve mesleğin var. Yazık değil mi canına? Senden bir tane daha yok... Allah yardımcın olsun.

bozulmayın ama bu adamı 8 sene içinde tanıyamadınız mı? eşiniz için bir tabir kullanacağım fakat banlarlar diye korkuyorum.hani ahşapta derler o ile başlayan:47:

bozulmayın ama bu adamı 8 sene içinde tanıyamadınız mı? eşiniz için bir tabir kullanacağım fakat banlarlar diye korkuyorum.hani ahşapta derler o ile başlayan:47:

ınsan tanıyamıyor nedense? yıllar gecsede hergun degısık bır huyu cıkar ve cocuk yasta sevmıs konu sahbı bellı.okudum ve cok uzuldum benım esımde ıyıdır merhametlıdır ama cok sabıt fıkırlıdır nuh dedımı peygamber demez ve bılırım boyle bır ınsanla yasamanın nekadar zor oldugunu...cunku konusmak asla cozum degıldır benım esımde aılesınden ne gorduyse ne ogrendıyse onu uygulamak ıster ama allahtan bız kendı borclarımız var aılesının borc odemeye fırsat kalmıyor kı hıc yardımları olmadı kımsenın oyuzden yuzlerıde yok aslında.allah yardımcın olsun sevmıyorsan ısın cok zor kı aldatma olduysa sogumus tıksınmıssındır:(:( ben sevmesem bıkadar katlanmazdım bazı seylere sevedıgım halde katlanamıyorum

Bosanmalisin diyecegim ama cocugunuz icin durdugunuzu yazmissiniz. Hadi herseyi bir yana birakalim o amca borclari ne ya! Bence aile olarak geri kalmislar sadece kayinpederiniz degil. Sizin yerinizde olsam calisir kendi ayaklarimin uzerinde dururdum. Esiniz onada izin vermezse ayrilmaktan baska secenek kalmiyor cocuk acisindanda kotu bir durum bence o ailede buyumemeli.

Back
X