eşimden evliliğimizi çaba Yok

Tşk ederim evet yapicam bu sefer Ben de onu düşünmicem onu takmicam umursamicam Bir dahaki sefere aradığı zaman sürekli işim var deyip kapaticam oda anlasın nekadar değersiz olduğunu.. düşünüyorum da tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanı..
Aradiginda tepki gostermeniz ters teper bence normal konusup uzatmadan kapatabilirsiniz . Bunu da intikamvari degilde kirildiginiz icin yapin yoksa aliskanlik halini alir surekli hirsinizi almaya calisirsiniz sonuc olarak bu da size zarar verir.

Yoo hayır böyle bişey yapamaz bu konuda ona güvenim tam sadece rahatlik çok fazla yine benimle konuşmak istiyo ama neymiş onu çok sıkıyor muşum.
Canim bize kalsa herkesin kocasi böyle birsey yapamaz ama yapiyorlar peki o yapanlar kimin kocalari.
Tabiki her disardaki erkek yapacak degil.ama iki hafta hoc arayip sormamak mantigima ters

Ya aldatmak aklımın ucundan geçmez okadar haysiyetsiz değildir bana ihanet ederse çocuklarına da ihanet etmiş olur oda bunu söylerdi bazen.. kendimi övmüş gibi olmim 22 yaşında fizigi gayet güzel alımlı bir bayanım. Bı tane kızım bitanede 1 yaşında oğlum var Rabbim bağışlasın cümlemizin de. İkinci bebekte o çok istedi diye oldu çünkü beni çok kıskanıyordu herseyime karışirdi ama şimdi çocuk çocuğa karışınca hicbisey yapamicagimi biliyo evden başka nereye çıkacam bunları bildiği için umursamiyio
İkinci çocuğu eşim beni kıskanıyor ay ne güzel diye mi yaptınız. Adamın planını bile bile kendinizi eve hapsetmişsiniz. Anneniz kaynananız Yok mu çocukları Bırakın onlara çalışmaya başlayın. Bakın bakalım eskisi gibi mi olacak. Adam sizin bir şey yapamayacağınızı bildiği için böyle rahat. Ama kendi ne haltlar karıştırıyor kim bilir

Bizim biraz karışık eşik
Canim bize kalsa herkesin kocasi böyle birsey yapamaz ama yapiyorlar peki o yapanlar kimin kocalari.
Tabiki her disardaki erkek yapacak degil.ama iki hafta hoc arayip sormamak mantigima ters
bizim biraz karışık eşim işsiz tmm elhamdülillah halimiz vaktimiz yerinde kimseye muhtaç değiliz ama iş olmayınca gitmek istedi ben karşı çıkınca da tartışma oldu evden çantasını alıp çıkarken çocuklarını öpüp sarıldı banada dokunmak istedi izin vermedim yola çıktığında msj attım bu böyle kalmaz dedim bitiricem herşeyi birdaha sakın beni arama dedim ama ben hep bekledim aramasını en son barıştık sordum niye aramadın diye diyo seni aramak aklımdan hep geçti ama sen sürekli bitirmek istiyosun daha fazla kalp kırmaya gerek yok dedi sakinleşmesi bekliyodum dedi bilmiyorum beni aldatması hiç aklımdan geçmez

İkinci çocuğu eşim beni kıskanıyor ay ne güzel diye mi yaptınız. Adamın planını bile bile kendinizi eve hapsetmişsiniz. Anneniz kaynananız Yok mu çocukları Bırakın onlara çalışmaya başlayın. Bakın bakalım eskisi gibi mi olacak. Adam sizin bir şey yapamayacağınızı bildiği için böyle rahat. Ama kendi ne haltlar karıştırıyor kim bilir
Eşim beni kıskanıyor diye hamile kalınır mı hiç öyle bişey mi dedim ikinci hamilelik olmadan eşim beni çok kıskanıyordu çocukları çok sevdiği için bir tane daha olsun istiyordu Ne kadar karşı koysam da tartışma yaratıyordu. Elhamdülillah oğlum iyi ki olmuş zaten bende böyle durmicam açıköğretime yazılicam okulumu okicam

Kalbinizi kıracağım özür dilerim ama bu adam sizi sevmiyor bence.
Ben ona çok söyledim beni sevmiyorsan beni boşa diye beni istemeyeni ben de istemem dedim defalarca bunu ona söyledim her tartışmamız da olmayacak sözler söylüyorsun barıştığımızda sinirlendim diyorsun ben bunlardan artık bıktım eğer istemiyorsan fazla uzatmak istemiyorum zaten ben de bıktım dedim ama yok hiçbir zaman boşanmaya yanaşmadı

BAska sehirde calisan ,15 gun aramayan,aradiginda da agzindan guzel bir tek soz cikmayan adamin baskasiyla da birlikteligi olabilir,benim aklima o geldi
Tabyy o sizin fikriniz gittiğinde beni bidaa aramamasini ben söyledim bosanicam senden dedim ama herkes onu hakli görüyo çalışmaya gitti nede olsa nekadar kabullenmesemde size bakmak için çalışıyorum diyo sen bana guvenmiyosun hep agir kelimeler kullaniyosun diyo 15 gün için de onun dediğine göre beni aramaya gönlü var ama yine boşanma kelimesi acacagimi bildiği için aramadı bunuda unuttum yazmayı gittikten hemen sonra evlilik cüzdanını yirttim sinirden foto çekip yolladım küplere bindi belki buda onu üzmüştür oyuzden

Tabyy o sizin fikriniz gittiğinde beni bidaa aramamasini ben söyledim bosanicam senden dedim ama herkes onu hakli görüyo çalışmaya gitti nede olsa nekadar kabullenmesemde size bakmak için çalışıyorum diyo sen bana guvenmiyosun hep agir kelimeler kullaniyosun diyo 15 gün için de onun dediğine göre beni aramaya gönlü var ama yine boşanma kelimesi acacagimi bildiği için aramadı bunuda unuttum yazmayı gittikten hemen sonra evlilik cüzdanını yirttim sinirden foto çekip yolladım küplere bindi belki buda onu üzmüştür oyuzden
Gercekten bosanmak istiyorsaniz esinizin rizasinin bir onemi yok. Acin davayi,verin is adresini,kagit gidince ogrensin.

15 gun beni gectim cocuklarini bile merak eip aramayan adama koca da deniyormus... muhtrmelen calistigi sehirde bir baskasi var bu anlattiklariniz kirilip kizip yapilacak seyler degil
Ben konuyu uzatıp detayları yazmak istemedim çocuklarınin üstüne titrer annesiyle altlı üstlü oturuyoruz her gün annesini arayıp çocukları soruyodu kaynanam teyzem olur teyzem nekadar doğru söylüyo bilemem hep benide soruyomus nasıl sakinlestimi diye kızgınlığı geçtimi diye

Daha öncede konu açtım yorum yapan olmadı eşim de beni sevdiğini söylüyor laftami bilmiyorum kavga ettiğimiz zaman Benden bıktığıni çocuklar için katlandığını söylüyor.. pek güzel bir evlilik oldugunu söyleyemem normal bir karı koca gibi el ele çıkıp gezdigimiz yok ilgi beklediğimi değer vermesini istiyorum bir evlilikte saygı yoksa sevgide biter gel bosanalim diyorum tehdit ediyor yanaşmıyor baristigimizda sinirden söyledim diyo çok mutsuzum eşim başka bir şehirde çalışıyo rızam olmadığını bile bile arkasına bakmadan kapıyı çarpıp çıktı 15 gün arayıp sormadı ben dayanamayıp msj attım tartıştık nasıl olduysa barıştık ve bunu onda gördüm ki tavırları çok değişti kirilsam ağlasam gönlümü alacağı yerde beni bidaa arama aklın başına gelene kadar yazma diyo ben onun gibi rahat olamıyorum ev hanimiyim günüm çocuklarımla geçiyor aklı bende değil hiç birşeyi takmıyor bende takmak istemiyorum onu hiç aramak istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum sizceee ne yapmalıyım
Bırıncısı cnm senın adına üzüldüm gerçekten nekadar tartosırsanız tartısın sana senden bıktıgını çocuklar ıcın katlandığını söyleyemez sevmıosa bosxncagını soyle hıc bısey yapamaz pekı cinsellik konusunda durumun nedir uzak kaldığı ıcın sana asabi ve sınırlı ola bılır

Gercekten bosanmak istiyorsaniz esinizin rizasinin bir onemi yok. Acin davayi,verin is adresini,kagit gidince ogrensin.
Çok kızgınım ona nefret ediyomuyum hayır yinede seviyorum ama keşke boşanmak kolay olsaydı çok sinirlendigim zamanlar ondan ayrilirdim belki çoktan yollarımız ayrılırdı oda yanaşmıyor ayrılmaya bide tehditleri korkutuyo beni aileme bana zarar vereceğinden korkuyorum görüyoruz haberleri tek anlamadığım nokta hem çok kırıcı sözler kullanıyo hemde boşanmak istemiyo çok sinirlense bosanicam senden diyo ama olmuyo işte oda sinirden söylüyorum diyo boşanmak yok aklından çıkar diyo elimi sallasam ellisi bazen diyorum ki senden bosansam beni daha çok seven birini bulurum hayatımı kurarim ama sen asla kimseyle bir ömür yapamazsın diyorum çok ciddi yerlere kadarda geldik ama olmuyo işte bitmiyo

Bırıncısı cnm senın adına üzüldüm gerçekten nekadar tartosırsanız tartısın sana senden bıktıgını çocuklar ıcın katlandığını söyleyemez sevmıosa bosxncagını soyle hıc bısey yapamaz pekı cinsellik konusunda durumun nedir uzak kaldığı ıcın sana asabi ve sınırlı ola bılır
Cinsellikten yana hiç sorunumuz olmadı evdeyken hep mutlu ederdim onu daha iyisini nerden bulacak diye düşünüyorum ama şuan uzakta barismistik yine onu tatmin etmeye çalıştım oda memnun oda istedi sadece onu çok aramakla kiskanmakla sikiyomusum bizim için çalıştığını söylüyo beni çok sevdiğini söylüyo evet ama birbirimizi çok kırıyoruz

Çok kızgınım ona nefret ediyomuyum hayır yinede seviyorum ama keşke boşanmak kolay olsaydı çok sinirlendigim zamanlar ondan ayrilirdim belki çoktan yollarımız ayrılırdı oda yanaşmıyor ayrılmaya bide tehditleri korkutuyo beni aileme bana zarar vereceğinden korkuyorum görüyoruz haberleri tek anlamadığım nokta hem çok kırıcı sözler kullanıyo hemde boşanmak istemiyo çok sinirlense bosanicam senden diyo ama olmuyo işte oda sinirden söylüyorum diyo boşanmak yok aklından çıkar diyo elimi sallasam ellisi bazen diyorum ki senden bosansam beni daha çok seven birini bulurum hayatımı kurarim ama sen asla kimseyle bir ömür yapamazsın diyorum çok ciddi yerlere kadarda geldik ama olmuyo işte bitmiyo
Bu konusmalari yapip da hala evli kalmaniz yuzunden adam sizi kesinlikle ciddiye almiyor. Cunku blof yapiyorsunuz. Evlilik cuzdanini parcalayip foto gondermeler falan,cocuk yapmaz bunu. Ve evlilik oyle her sinirlendiginde “bosanacam senden” tehdidine gelebilecek bir kurum degildir. Nasil olsa ikiniz de bosanmayacaksaniz o laflari agziniza pelesenk etmemenizi oneririm.

Bu konusmalari yapip da hala evli kalmaniz yuzunden adam sizi kesinlikle ciddiye almiyor. Cunku blof yapiyorsunuz. Evlilik cuzdanini parcalayip foto gondermeler falan,cocuk yapmaz bunu. Ve evlilik oyle her sinirlendiginde “bosanacam senden” tehdidine gelebilecek bir kurum degildir. Nasil olsa ikiniz de bosanmayacaksaniz o laflari agziniza pelesenk etmemenizi oneririm.
Zaten bu son konuşmalardan sonra ikimizde söz verdik en ufak bir şeyde boşanmak kelimesini ağzımıza almayacağımıza dair ta ki istemediğim yere gidip çalışana kadar her şey güzeldi ama rızam olmadığı için gitti ya bu beni yıktı O da çalışmak zorunda biliyorum işsizlikte olmuyor başka kimse karnımızı da doyurmaz bunların farkındayım O da benim onu anlamami bekliyor tek sorunumuz şuan bu

Teyzenin 26 yaşındaki oğluyla evlisin. Sen 22 yaşındasın ve iki çocuğunuz var. Biri bir yaşında diğeri daha büyük. Çok cesursun gerçekten. Şu erkekleri bırakın 30 yaşını görsünler. Büyümüyorlar. Eski zamanlar gibi değil artık. Eskiden lise çağındaki erkek evlense de aile babası olabiliyormuş yani. Şimdikiler 30 da bile çocuk gibi.

Hepsini geçtim de eşim ben istemediğim halde şehir dışına çalışmaya gitse büyük olay çıkar. İki çocukla beni kaynana dibinde bırakıp gidemez. Cesaret edemez yani. Geri döndüğünde beni bulamayacağını bilir. Senin hiç mi ağırlığın yok? Herkesle aynı fikirdeyim. Sürekli tartışıldığı için artık ciddiyeti kalmamış laflarının.
Böyle çalışmayla olmaz. Daha çok küçük eşin. Aöf den o da okuyup (lisans mezunu değilse) lisansı üç senede bitirip pomem falan deneyebilir. Kpss girebilir.

Back
X